Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwia00

To normalne?

Polecane posty

Hej, jestem w trakcie drugiej przerwy między tabletkami anty Naraya. W tamtym opakowaniu krwawienie wystąpiło 2 dnia, dziś jednak mija 2 dzień a krwawienia nie ma. Jest tylko ogólne złe samopoczucie plus tak jakby skurcze podbrzusza co jakiś czas. Czy to normalnie że krwawienie nie wystapuje tego samego dnia co ostatnio? Stosuje dodatkowo stosunek przerywany. Co jeśli krwawienie się nie pojawi.?

Gość Malinka

Witam ja stosuje tabletki levomine krwawienie występuje 5-6 dnia także nie masz co się martwić pozdrawiam. 

Gość Gość

Organizm przyzwyczaja się do tabletek stąd biorą się rozbieżności i może to potrwać nawet kilka miesięcy. Ogólnie z zasady krwawienie jest dwie-trzy doby po zażyciu ostatniej aktywnej tabletki. Brak krwawienia trzeba jak najszybciej sprawdzić pod kątem ciąży ponieważ do końca nie wiadomo jak silnie tabletki oddziaływują na płód. Sprawdzenie tego faktu musi nastąpić jeszcze przed rozpoczęciem kolejnego opakowania.

Gość oliwia00

Dostałam okres czwartego dnia, dzięki za odpowiedzi 😊

Gość fdfd

stosunek przerywane 😜  to jakaś nowa antykoncepcja? a ile macie lat? 

Gość Jxkshd

Skoro stosuje tabletki antykoncepcyjne to facet może kończyć w środku, a mimo to nie kończy, więc o co się czepiać? Skoro tak uznali to niech tak robią. Co to ma do rzeczy w jakim są wieku. Zabezpieczają się więc to chyba wystarcza. 

Gość Jxkshd
16 godzin temu, Gość fdfd napisał:

stosunek przerywane 😜  to jakaś nowa antykoncepcja? a ile macie lat? 

zapomniałem zacytowac