Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O CZYM MYŚLISZ?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mocno ciebie czuję, aż ciężko mi sie skupić..już trzeci raz te papierzyska wertuję i błędu nie znajduję...........:)

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Bardzo mocno ciebie czuję, aż ciężko mi sie skupić..już trzeci raz te papierzyska wertuję i błędu nie znajduję...........:)

Myślę o Tobie..nawet jak ziemniaki skrobię..Nie kłam kochanie, bo coś Tobie się jeszcze stanie...jak się wszystkie zdenerwują to..uciekaj:)))))

Gość Wiem to.

Nie kłamię... Ale masz rację tak zrobiłam że na to myślisz zasłużyłam. 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Wiem to. napisał:

Nie kłamię... Ale masz rację tak zrobiłam że na to myślisz zasłużyłam. 

Ja pisałam o męskim kłamaniu ..i do mężczyzny..Damska wersja fałszywych bab na kafe to studnia bez dna,ale wiesz to..więc pływaj u siebie 😁

Gość nie zabronisz i nie patrz
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja pisałam o męskim kłamaniu ..i do mężczyzny..Damska wersja fałszywych bab na kafe to studnia bez dna,ale wiesz to..więc pływaj u siebie 😁

ale ja chce trochę tutaj

Gość Gość
3 minuty temu, Gość nie zabronisz i nie patrz napisał:

ale ja chce trochę tutaj

Zapraszam,wstęp wolny, bo kafe to jezioro marzeń, bagno wspomnień i ocean wyobraźni oraz studnia złośliwości bez dna.Plywajcie.Specjalnie dla Was założyłam dziś rano temat przy śniadaniu.. jak czytałam do kawy kafe wpadł mi do głowy..na kłamstwie stworzysz książkę, stworzysz film,ale nie stworzysz relacji z drugim człowiekiem.Bawcie się, tylko nie ludźmi 😏

Gość ZASTANÓWCIE SIĘ
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Zapraszam,wstęp wolny, bo kafe to jezioro marzeń, bagno wspomnień i ocean wyobraźni oraz studnia złośliwości bez dna.Plywajcie.Specjalnie dla Was założyłam dziś rano temat przy śniadaniu.. jak czytałam do kawy kafe wpadł mi do głowy..na kłamstwie stworzysz książkę, stworzysz film,ale nie stworzysz relacji z drugim człowiekiem.Bawcie się, tylko nie ludźmi 😏

TEŻ TAK MYŚLĘ CHŁOPAKI