Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xy.

Jak rzucić urok?

Polecane posty

Gość Xy.

Jak rzucić urok na koleżankę która mi się podoba? wiem że zaraz napiszecie że to złe ale czy jest jakiś nie szkodliwy sposób by przyciągnąć tą drugą osobę? nie chodzi mi o czarną magie ale coś mniej szkodliwego, np przesądy czy takie coś?

Gość Gość Y
Przed chwilą, Gość Xy. napisał:

Jak rzucić urok na koleżankę która mi się podoba? wiem że zaraz napiszecie że to złe ale czy jest jakiś nie szkodliwy sposób by przyciągnąć tą drugą osobę? nie chodzi mi o czarną magie ale coś mniej szkodliwego, np przesądy czy takie coś?

Nie ma nic takiego, jedyny urok którego możesz użyć to twój osobisty 🙂 jeśli na nią zadziała jesteś czarodziejem 🙂

Gość gość

jakieś tabletki gwałtu może 

Gość Nie można tak
1 minutę temu, Gość gość napisał:

To z urokiem niewiele ma wspólnego. Raczej do kategorii przestępstwo bym to zaliczyła 

Gość w...

Uwazaj czego pragniesz, bo okazac moze sie, ze marzenie przeklenstwem staje sie 😉

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Albo tabletki samogwałtu.

Gość Gość Y
5 minut temu, Gość w... napisał:

Uwazaj czego pragniesz, bo okazac moze sie, ze marzenie przeklenstwem staje sie 😉

Zaryzykuje 

Gość Xy.
13 minut temu, Gość w... napisał:

Ja bym chciał rzucić taki dość bezpieczny urok ale zresztą dobrze jakby to było coś co działa a słyszałem że osoba może się zakochać na całe życie jednak mi to nie przeszkadza tak szczerze bo znam ją bardzo dobrze i chciałbym być jej chłopakiem

Gość w...
15 minut temu, Gość Xy. napisał:

Ja bym chciał rzucić taki dość bezpieczny urok ale zresztą dobrze jakby to było coś co działa a słyszałem że osoba może się zakochać na całe życie jednak mi to nie przeszkadza tak szczerze bo znam ją bardzo dobrze i chciałbym być jej chłopakiem

Nad miloscia nie ma czarów bo milosc jest ponad to. Poza tym mamy XXI wiek a TY w jakies czary wierzysz? 😉

Gość Czarodziejka

Musisz zdobyć jej włos, paznokieć i rzese, gotujesz w 1litra wody przez 20min i wypijasz przed snem. Różnice w podejściu widać już przy najbliższym spotkaniu, powodzenia 

Gość Trzeba wierzyć
2 minuty temu, Gość Czarodziejka napisał:

Musisz zdobyć jej włos, paznokieć i rzese, gotujesz w 1litra wody przez 20min i wypijasz przed snem. Różnice w podejściu widać już przy najbliższym spotkaniu, powodzenia 

😂 

Gość gość

Każdy urok jest zły ze swej natury, bo jest formą manipulacji, przymusu, ataku na czyjąś wolność. 

Gość Xy.
6 minut temu, Gość Czarodziejka napisał:

Tylko jak to zrobić :( może włos by się udało ale rzese i paznokieć to już ciężko

Gość Xxxx
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

ZGŁOSZONO NA POLICJĘ

Gość Xy.
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Każdy urok jest zły ze swej natury, bo jest formą manipulacji, przymusu, ataku na czyjąś wolność. 

Ale ona mnie lubi na ile to nie wiem ale na pewno chociaż trochę

Gość Gosc

Ale de/bil 😄 jeszcze baba że w to wierzy to pół biedy ale chłop 😄

Gość Xy.
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ale de/bil 😄 jeszcze baba że w to wierzy to pół biedy ale chłop 😄

Sam nie wiem czy te wszystkie czary to prawda jednak wierze że coś takiego musi być

Gość Xy.
19 minut temu, akimuszki napisał:

Ksiega przemian i ching daje trafne odpowiedzi - znajdz w necie i zapytaj sie co mysli na temat Uroku ksiega przemian.

Dziękuje zobaczę na to dokładnie ale najlepiej chyba kupić tą książkę bo może być ciężko coś znaleźć na necie

Gość Gosc
28 minut temu, Gość Xy. napisał:

Sam nie wiem czy te wszystkie czary to prawda jednak wierze że coś takiego musi być

To grzech i nie warto. Chciałbyś żeby tobie jakaś baba tak zrobiła? Szukaj szczerej miłości, to ci szczęścia nie da

Gość Gość
41 minut temu, Gość Xy. napisał:

Dziękuje zobaczę na to dokładnie ale najlepiej chyba kupić tą książkę bo może być ciężko coś znaleźć na necie

Lecz sie człowieku. Wiedz że za takie działania spotka Cie odpowiednia zapłata. I co to za przyjemność wiedzieć że ktoś z nami jest bo został zmanipulowany. Tfu. W czoło się jēbnij. 

Gość Kruszyna

dlaczego największym problemem jest to najprostsza rzecz?!
zaryzykuj, zdobądź się na odwagę i zwyczajnie zapytaj czy masz u niej jakąkolwiek szansę,
ale pamiętaj, musisz się liczyć z odrzuceniem,
ale warto zaryzykować niż gnieść się w sobie, wtedy masz jasną odpowiedź, tak albo nie - angażujesz się albo przestajesz robić sobie nadzieje

Gość Edwin

te uroki mają głównie efekt psychologi czny, jak chce Ci się w to bawić to kup sobie różową świeczkę, zapal w piątek albo czwartek nawet , ew. w niedzielę, razem z kadzidełkiem, pomódl się do Wenus o co tam chcesz niech świeczka się spali i tyle. nie musisz nawet przy tym siedzieć (przy tym paleniu się świecy) możesz się położyć w międzyczasie, pospacerować czy coś chodzi tylko o to żebyś podczas palenia się świecy miał "w tle" w umyśle swoją intencję obecną. pozdrawiam Mag Harth

Gość Edwin

tylko najlepiej nie módl się w stylu "chcę ją mieć wbrew jej woli" tylko módl się "jeśli taka jest jej i Wszechświata wola, niech będziemy razem" , w tym stylu, zasadniczo niewolenie innych ludzi według większości kodeksów etycznych powoduje negatywne skutki. nic na siłę, natomiast jak czujesz że chcesz rzucić niewinny urok to jak najbardziej możesz to zrobić.

Gość Edwin

PS. masz chyba szczęście że Ci podałem tutaj metodę, bo tu siedzą frustraty co bedą atakować magię. jest takie czasopismo Gwiazdy, w kioskach bardzo tanie, tam można wiele ciekawostek znaleźć.

Gość Edwin

Lepiej zapytaj się na jakimś ezoforum ale tam też będą siedzieć frustraty co powiedzą że nie możesz zapalić świeczki bo to "wpływa na czyjąś wolę" czy coś. 😄

Gość Mięci kupa

Świeczkę to ty sobie zapal ku pamięci swemu mozgowi który odszedł bezpowrotnie..

Gość Harth
3 minuty temu, Gość Mięci kupa napisał:

Świeczkę to ty sobie zapal ku pamięci swemu mozgowi który odszedł bezpowrotnie..

Oczywiście, nie robią już na mnie wrażenia takie głupoty bo je słyszałem XX razy. Nie chcesz nie wierz ale jakie masz prawo obrażać tych co w to wierzą?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Harth napisał:

Oczywiście, nie robią już na mnie wrażenia takie głupoty bo je słyszałem XX razy. Nie chcesz nie wierz ale jakie masz prawo obrażać tych co w to wierzą?

Sama świeczka to nie urok...

Gość Edwin

To co ekspercie byś mu poradził? 😉

Gość Gość

Zdecydowanie odradzam takie zabawy.