Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawaliłem w szkole poznanie znajomych teraz nie mam nikogo

Polecane posty

Gość gość

Zawaliłem i teraz tego żałuje bo w podstawówce i gimbie z widzenia z klasy znałem dużo osób ale nic nie rozmawiałem z nikim i tak się skończyło.Zostałem w mojej klasie odmieńcem którego każdy miał gdzieś.Ogólnie w mojej okolicy jestem jedynym takim samotnikiem bo ...8łem sprawę.Później w szkole średniej też się nie starałem ale chodziłem do zawodówki trafili mi się same przygłupy i ...e w klasie.Miałem kilku takich toksycznych znajomych znajomych wtedy często się ze mnie podeśmiewali więc po skończeniu szkoły skończyłem z tymi toksycznymi znajomościami.Jedyna szansa dla mnie to szukać nowych znajomych gdzieś dalej kto nie zna mojej przeszłości bo teraz wiele rzeczy zrozumiałem i staram się zmienić.

Gość Paj

Powodzenia😀uśmiechnij się czasem. Może ludzie się Ciebie po prostu boją bo nie znają. Często szydzimy z kogoś kto może nam zagrażać. Taka forma obrony. Głupia ale jednak. Więc do przodu i uśmiechu. Życzę Ci wszystkiego dobrego

Gość gość
9 minut temu, Gość Paj napisał:

Powodzenia😀uśmiechnij się czasem. Może ludzie się Ciebie po prostu boją bo nie znają. Często szydzimy z kogoś kto może nam zagrażać. Taka forma obrony. Głupia ale jednak. Więc do przodu i uśmiechu. Życzę Ci wszystkiego dobrego

Dzięki tylko teraz nie mam łatwo kogoś poznać bo jestem u siebie w okolicy spalony z tego powodu.