Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie sam

Smutno mi bo nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość Prawitscheck_85
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Wizyta u divy to najgorsze co może zrobić pravik😐

Otóż to. Niestety takich roszczeniowych pasożytów jest teraz od groma.

Chyba najlepsze, w większości przypadków. Sam tam się wybieram 

Gość Kolejny prawy na forum
4 minuty temu, Gość Prawitscheck_85 napisał:

Chyba najlepsze, w większości przypadków. Sam tam się wybieram 

A ja za żadne skarby. Boję się: moralniaka, złapania jakiegoś trojana i ogólnie bab. Chyba zdechnę jako prawiczek bo jestem już sporo po trzydziestce 😢 A może lepiej nie wiedzieć jak to jest? Przynajmniej nie mam świadomości co straciłem.

6 minut temu, Argen napisał:

Racja, popieram.

Ty też prawy? Dużo nas tutaj.

Gość gość
22 minuty temu, Gość Kolejny prawy na forum napisał:

A ja za żadne skarby. Boję się: moralniaka, złapania jakiegoś trojana i ogólnie bab. Chyba zdechnę jako prawiczek bo jestem już sporo po trzydziestce 😢 A może lepiej nie wiedzieć jak to jest? Przynajmniej nie mam świadomości co straciłem.

seks z kobietą jest zajebisty więc będziesz żałował  i nie , że tylko sama penetracja bo są też inne zabawy i dziurki . 

1 minutę temu, Gość gość napisał:

seks z kobietą jest zajebisty więc będziesz żałował  i nie , że tylko sama penetracja bo są też inne zabawy i dziurki . 

Strach jest większy niż ciekawość czy desperacja. Nie wyobrażam sobie siebie u divy.

Gość gość

nigdy nie zobaczysz jak kobieta mruczy pod tobą lub na górze i z tyłu pokazując , że jej dobrze a jak dochodzi to już w ogóle poezja jest .

Gość gość
1 minutę temu, Gość Kolejny prawy na forum napisał:

Strach jest większy niż ciekawość czy desperacja. Nie wyobrażam sobie siebie u divy.

ja jakoś byłem i od tamtej pory bzykam sobie jak normalny człowiek powinien .

1 minutę temu, Gość gość napisał:

nigdy nie zobaczysz jak kobieta mruczy pod tobą lub na górze i z tyłu pokazując , że jej dobrze a jak dochodzi to już w ogóle poezja jest .

Taaaaa, ja i robienie dobrze komukolwiek 😁 Jak się nigdy nawet za rękę żadnej nie trzymało, to takie akcje są dla prawiczka czystą abstrakcją.

Gość gregerger

takich jak autor w realnym zyciu jest multum... niestety, to jest rak płci meskiej

kobiety nie maja z tym problemu bo one zawsze beda mialy kogos kto je zarywa, zagaduje, kto chce z nimi seksu itp

facet z kolei ktory jest nieatrakcyjny i nie ma sporo kasy jest skazany na samotnosc i celibat do konca zycia, a co za tym idzie-jego zycie jest zwyczajnie mowiac do d0py

Gość Frek
19 godzin temu, Gość wiecznie sam napisał:

jestem nieatrakcyjny. Brzydki, nieśmiały, zakompleksiony, beznadziejny 

Kupuj codziennie 1kg owoców i wpejdalaj. Humor poprawia się od soczystych gruszek klapsów, śliwek węgierek, czy jabłek rubinów. Urozmaicić można kilem śliwki nałęczowskiej w czekoladzie, rodzynek Sułtańskich w czekoladzie, czy daktylami Jumbo. Nie jest to tania rozrywka, ale żadna Lampucera z Ciebie nie czesze Ali Mendy, abyś mógł napisać, że wszystkie wyczesała.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Frek napisał:

Kupuj codziennie 1kg owoców i wpejdalaj. Humor poprawia się od soczystych gruszek klapsów, śliwek węgierek, czy jabłek rubinów. Urozmaicić można kilem śliwki nałęczowskiej w czekoladzie, rodzynek Sułtańskich w czekoladzie, czy daktylami Jumbo. Nie jest to tania rozrywka, ale żadna Lampucera z Ciebie nie czesze Ali Mendy, abyś mógł napisać, że wszystkie wyczesała.

😂😂😂😂😂Kisnę 😂😂😂😂😂

Gość gość
23 minuty temu, Gość Kolejny prawy na forum napisał:

Taaaaa, ja i robienie dobrze komukolwiek 😁 Jak się nigdy nawet za rękę żadnej nie trzymało, to takie akcje są dla prawiczka czystą abstrakcją.

nawet samo dotykanie czy całowanie kobiety jest bardzo przyjemne .

Gość gość

dupci też nie potrzymacie nie mówiąc już o lizaniu jej , sama rozkosz i ten widok mmm

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

nawet samo dotykanie czy całowanie kobiety jest bardzo przyjemne .

A jakie kosztowne 😂

Gość gość
29 minut temu, Gość Gość napisał:

A jakie kosztowne 😂

nie szkodzi

Gość gość
30 minut temu, Gość Gość napisał:

A jakie kosztowne 😂

no na coś tą kasę trzeba wydawać

Gość Dobra Rada
22 godziny temu, Gość wiecznie sam napisał:

i nigdy jej nie miałem 😢 Uświadomiłem sobie, że jestem strasznym nieudacznikiem. Nawet największe łajzy kogoś mają, a ja wiecznie sam. Żadna mnie nie chciała bo i z wyglądu i z charakteru jestem nieatrakcyjny. Brzydki, nieśmiały, zakompleksiony, beznadziejny pod każdym względem nudziarz - to cały ja. Nie mam już na nic siły, nawet nie chce mi się wychodzić z domu, bo i po co? Żeby się dołować? Widok szczęśliwych ludzi sprawia, że jeszcze bardziej nie chce mi się żyć, czuję się jak śmieć. Jeszcze parę lat temu starałem się gdzieś wychodzić samemu (2 - 3 razy w roku), na jakieś koncerty itp., ale dałem sobie spokój. Zamiast przynosić radość, te samotne wyjścia pogłębiały tylko moją rozpacz i przez miesiąc chodziłem załamany. Więc zostało mi już tylko użalanie się nad sobą na forach internetowych, bo nie mam nikogo, nawet kolegów. Życie 36 letniego samotnego przegrywa, który nigdy nawet się nie przytulał z dziewczyną jest naprawdę żałosne😢 

Musisz zmienić sposób myślenia na pozytywny, wbrew wszystkiemu I wszystkim. 

Zamieniaj każda negatywna myśl na pozytywną.  Pamiętaj, że człowiek myślący pozytywnie nie może czuć się zle; bo czuje radość.  Kiedy zaczynasz odczuwać radość, wówczas stajesz się magnesem, który przyciąga szczęście 😊🍀 Do dzieła! Powodzenia! 

Gość Gość
14 minut temu, Gość Dobra Rada napisał:

Musisz zmienić sposób myślenia na pozytywny, wbrew wszystkiemu I wszystkim. 

Zamieniaj każda negatywna myśl na pozytywną.  Pamiętaj, że człowiek myślący pozytywnie nie może czuć się zle; bo czuje radość.  Kiedy zaczynasz odczuwać radość, wówczas stajesz się magnesem, który przyciąga szczęście 😊🍀 Do dzieła! Powodzenia! 

To nie jest takie proste. Można sobie tylko wyobrazić co dzieje się w głowie faceta samotnego przez całe życie, który nigdy nie był w żadnej relacji z kobietą, a możliwe, że nigdy nie miał nawet zwyczajnej koleżanki. Poczucie własnej wartości kogoś takiego musi leżeć. W sumie nie ma się co dziwić.

Gość Gość

Pozostaje terapia. Anonimy z kafe nic nie wskórają. Mogą tylko poklepać po pleckach.

14 minut temu, Gość Gość napisał:

Pozostaje terapia. Anonimy z kafe nic nie wskórają. Mogą tylko poklepać po pleckach.

Jaka terapia? To prawictwo się leczy?

Gość Gość

Po co komu baba? Najlepsza baba to własna graba✋😂

Gość Gość

Żeby w tym wieku nie mieć na koncie żadnych doświadczeń z kobietami i nadal tkwić w praviczym stanie (nie chcąc tego) to trzeba naprawdę być zjëbånym umysłowo albo fizycznie. Normalny psychicznie facet, o ile nie ma mordy o wyglądzie sraającej końskiej düpy, zawsze kogoś znajdzie. Jak czytam o pravikach po trzydziestce, to natychmiast oczyma wyobraźni zaczynam widzieć ułoma rodem z "chłopaków do wzięcia" a nawet jeszcze gorsze indywiduum.

Gość kbm
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Żeby w tym wieku nie mieć na koncie żadnych doświadczeń z kobietami i nadal tkwić w praviczym stanie (nie chcąc tego) to trzeba naprawdę być zjëbånym umysłowo albo fizycznie. Normalny psychicznie facet, o ile nie ma mordy o wyglądzie sraającej końskiej düpy, zawsze kogoś znajdzie. Jak czytam o pravikach po trzydziestce, to natychmiast oczyma wyobraźni zaczynam widzieć ułoma rodem z "chłopaków do wzięcia" a nawet jeszcze gorsze indywiduum.

Nie zgadzam się. Dla kobiet każdy facet, który nie wygląda jak di Caprio, to brzydal. A kobieta, nawet jeśli jest brzydka, to sobie kogoś znajdzie. Ba nawet zyebanie umysłowe nie jest przeszkodą.

Gość Lynx_LXXXV

Ja parokrotnie słyszałem od ludzi, że przystojny jestem, a jestem prawikiem 34 letnim. Ja na to patrzę z przymrużeniem oka, bo nie jestem od tego, żeby wystawiać sobie samemu recenzje. Ale, jak przeglądam się w lustrze, to nie jest źle. Mam młodo wyglądającą, pociągłą twarz o cwaniackim spojrzeniu, jestem raczej atletyczny, bo ważę ponad 90 kg. Wzrost raczej średni (185 cm). I jak przyglądam się facetom na ulicy, czy w autobusie, to rzeczywiście odnoszę wrażenie, że więcej z nich jest, pod tym względem, w gorszej sytuacji ode mnie, niż w lepszej. W młodości pare sytuacji się zdarzało, że laski się same przymilały, ale nic z tego nie wychodziło, bo raczej małomówny jestem. Podrywać kobiet nigdy nie próbowałem. Planuję pójście do profesjonalistki, w celu pożegnania prawiczego stanu...

Gość Lynx_LXXXV

Ja parokrotnie słyszałem od ludzi, że przystojny jestem, a jestem pravikiem 34 letnim. Ja na to patrzę z przymrużeniem oka, bo nie jestem od tego, żeby wystawiać sobie samemu recenzje. Ale, jak przeglądam się w lustrze, to nie jest źle. Mam młodo wyglądającą, pociągłą twarz o cwaniackim spojrzeniu, jestem raczej atletyczny, bo ważę ponad 90 kg. Wzrost raczej średni (185 cm). I jak przyglądam się facetom na ulicy, czy w autobusie, to rzeczywiście odnoszę wrażenie, że więcej z nich jest, pod tym względem, w gorszej sytuacji ode mnie, niż w lepszej. W młodości pare sytuacji się zdarzało, że laski się same przymilały, ale nic z tego nie wychodziło, bo raczej małomówny jestem. Podrywać kobiet nigdy nie próbowałem. Planuję pójście do pani zajmującej się tymi sprawami zawodowo, w celu pożegnania tego stanu...

Gość Lynx_LXXXV

*przymróżeniem chyba, ale nie jestem pewien

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Lynx_LXXXV napisał:

Planuję pójście do pani zajmującej się tymi sprawami zawodowo, w celu pożegnania tego stanu...

Lepiej nie, bo możesz zakończyć przygodę z seksami zanim ją zaczniesz. Złapiesz jakiegoś syyfa, mały Ci zgnije, potem uschnie, a na końcu odpadnie i będzie po ptakach. Dosłownie 😂😂😂

Gość Lynx_LXXXV
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Lepiej nie, bo możesz zakończyć przygodę z seksami zanim ją zaczniesz. Złapiesz jakiegoś syyfa, mały Ci zgnije, potem uschnie, a na końcu odpadnie i będzie po ptakach. Dosłownie 😂😂😂

Prawdopodobieństwo złapania czegoś mizerne. Z resztą, na coś umrzeć trzeba. Panienki mam wstępnie wyselekcjonowane. Koszt 150-200 PLN. Wolałbym umrzeć po pierwszym razie u dovy, w wieku 34 lat, niż jako pravik 80 letni

Gość Greg

Powiem Ci tak drogi kolego... popatrz na bohaterów z "chłopaków do wzięcia" ... czy naprawdę nie znajdziesz w swoim życiu niczego bardziej ambitnego, przynoszące satysfakcję niż maniakalne poszukiwania kobity?  

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Lynx_LXXXV napisał:

Prawdopodobieństwo złapania czegoś mizerne. Z resztą, na coś umrzeć trzeba. Panienki mam wstępnie wyselekcjonowane. Koszt 150-200 PLN. Wolałbym umrzeć po pierwszym razie u dovy, w wieku 34 lat, niż jako pravik 80 letni

Kobieta to nie kibel.