Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiki

czy poszlibyście do pracy wiedząc, że jest tam toksyczna szefowa

Polecane posty

Gość Kiki

jak w temacie, mam pewną propozycję pracy, to znaczy to jeszcze nic pewnego, dzisiaj dowiedziałam się, że szefowa tej firmy jest bardzo toksyczna, wyżywa się na pracownikach, młode osoby szybko uciekały z firmy, i nawet miała sprawy o mobbing, mi bardzo zależało na tej pracy, ponieważ, mogłabym zdobyć doświadczenie w tym kierunku i swoim zawodzie, i bardzo cieszyłam że w ogóle taka propozycja mi się trafiła. Wiem pisze trochę enigmatycznie, ale tak ogólnie, ale jak byście zareagowali na taka informację, liczylibyście na tą pracę i mimo wszystko zdecydowali się pójść tam pracować czy raczej na wstępie byście sobie dali spokój?

Gość Zpaznokcilakier

Toksyczna szefowa to zszargane nerwy. Nie warto. Żadne pieniądze nie są warte tego, zebu być upodlonym do granic.

Gość Kiki

Dzięki, ja dostaje rozne opinie temat, jedni twierdza ze to tylko praca i zeby po prostu robic swoje z drugiej strony ja jestem bardzo wrazliwa na takie rzeczy. Mialam kiedys toksycznego szefa w koncu i naprawde ciezko bylo mi to zniesc, nie potrafię dusic emocji w sobir wiec albo ta cala zlosc kieruje na siebie albo wybucham. Ale chetnie poslucham tez opinni innych na ten temat. Czasem mysle pojde dam zdobede trochę doswiadczenia zawsze moge prace zmienic. A co wy myslicie?