Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka

Mam wyrzuty sumienia choc nie powinnam.

Polecane posty

Gość kochanka

W...iona jestem niesamowicie.Poznalam faceta ktory udawal wolnego,nie wiedzialam ze jego zona mieszka w innym kraju na kontrakcie.Mniejsza o szczegoly, probowalam sie dowiedziec ale niestety brak wspolnych znajomych,odleglosc, zero wiadomosci w sieci zrobily swoje, gdybym miala kase to detektyw by mi pomogl ale coz. Mowil,ze nikogo nie ma a dla mnie bylo wazne by miec wolnego,porzadnego fajnego chlopaka.I ten jest fajny,ale zaklamany.Zakochalam sie.I zaluje...poszlam  z nim do lozka, bylam dziewica i chcialam to przezyc z chlopakiem w ktorym zakocham sie ze wzajemnoscia.Obiecywal nawet slub 😕 

Okazalo sie ze ma zone a i przy okazji kilka kochanek a ja jestem jedna z wielu.Nie wiem... bylismy w kontakcie cala dobe, nie wiem jak to robil bo o kazdej porze moglam zadzwonic, a przeciez chyba w koncu ktoras by nie pozwolila na kontakt  z innymi bo kobiety sa zazdrosne.My widywalismy sie raz,dwa razy w miesiacu i on zawsze byl dyspozycyjny.Jestem zakochana ale mam taki zal,przestalam sie z nim spotykam tylko czasem piszemy.Mam dostep tez do jego facebooka i widzialam jak pisal jeszcze zanim sie poznalismy, do kolegow pisal,ze jego zona to tylko zona, nieciekawa, nieladna, no taki zwiazek z rozsadku.Ale czy to go usprawiedliwia??co robic?

Gość gość

tylko na krótko mu starczyło tego rozsądku 😂