Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glina

Kobiety grające twarde, niezależne, zarozumiałe sukí są najbardziej samotne

Polecane posty

Gość glina

a to co pokazują na zewnątrz to tylko skorupa i maska, bo naprawde potrzebują miłości i czułości

Gość Gość

Za mądry post napisałam w obronie pewnych swej wartosci kobiet i krytykujacy zakompleksionych niunuisiow rozpuszczonych przez mamusie i żądających od k9biety uległości lub zboczonej dominacji? Akceptujacych zboczone su $#ki zrobiace wszystko dla kasy; poświęcajace nawet dobro dzieci dla pe$#nosa czy jęzora? Zakompleksieniec nazywa suką pewna siebie i swej wartości k9biete a gloryfikuje dzi#$we mentalną czy ponizajace się babę dla kasy? Kim jesteś moderatorze,  że takiego postu nie puszczasz?

Gość gość

a dlaczego bycie twardym i niezależnym wyklucza wrażliwość i potrzebę miłości? Jestem strasznie emocjonalna i jak każdy potrzebuję miłości, ale to nie znaczy, że dla obcych  ludzi w pracy taka będę albo umrę jak zostanę bez pomocy

Gość sylwia s
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Za mądry post napisałam w obronie pewnych swej wartosci kobiet i krytykujacy zakompleksionych niunuisiow rozpuszczonych przez mamusie i żądających od k9biety uległości lub zboczonej dominacji? Akceptujacych zboczone su $#ki zrobiace wszystko dla kasy; poświęcajace nawet dobro dzieci dla pe$#nosa czy jęzora? Zakompleksieniec nazywa suką pewna siebie i swej wartości k9biete a gloryfikuje dzi#$we mentalną czy ponizajace się babę dla kasy? Kim jesteś moderatorze,  że takiego postu nie puszczasz?

są takie matki??? chore!!

Gość nmnmnmnmnmn
3 godziny temu, Gość glina napisał:

a to co pokazują na zewnątrz to tylko skorupa i maska, bo naprawde potrzebują miłości i czułości

A co mają pokazywać? Jak pokażą wrażliwość, dobroć i współczucie to zostaną zagryzione przez takie gliny. 

Gość nmnmnmnmnmn

We współczesnej Polsce nie wolno być wrażliwym, bo stado cię zadepcze i zniszczy. Mnie kiedys ksiądz czytający różne internetowe fora, ze złościa zarzucił że jestem wrażliwa. Od tamtego czasu bardzo sie zmieniłam na gorsze, skoro nawet kapłan mnie za to potępił, to będę zła, podła, wredna i bez sumienia tak jak oni. 

Gość sylwia s
3 godziny temu, ZakochanyKundel napisał:

Prawda. Charakteru jednak nie zmienisz, przynajmniej nie zmienisz tak łatwo. 

wara od mężatek ,chcesz zmieniac na siłe konserwatywne niedpostępne mężątki? niedoczekanie twoje chamie zboczony!

Gość sylwia s
4 minuty temu, Gość nmnmnmnmnmn napisał:

We współczesnej Polsce nie wolno być wrażliwym, bo stado cię zadepcze i zniszczy. Mnie kiedys ksiądz czytający różne internetowe fora, ze złościa zarzucił że jestem wrażliwa. Od tamtego czasu bardzo sie zmieniłam na gorsze, skoro nawet kapłan mnie za to potępił, to będę zła, podła, wredna i bez sumienia tak jak oni. 

brednie nigdy nie uwierzę że ksiadz potepił cie za wrażliwość,coś zmyślasz.

Gość nmnmnmnmnmnmnmn

A byłas przy tym? NIE!  Więc morda w kubeł. 

Gość sylwia s

glina wyzywający kobiety od ,,...''? gratuluję kultury ,wychowania i taktu .To nie jest stanowisko dla osób wyrażających się wulgarnie i bez szacunku.

Gość Gość
5 minut temu, Gość sylwia s napisał:

wara od mężatek ,chcesz zmieniac na siłe konserwatywne niedpostępne mężątki? niedoczekanie twoje chamie zboczony!

Weź spjerdalaj w końcu psychiczna stara ruro. 

Gość sylwia s
3 minuty temu, Gość nmnmnmnmnmnmnmn napisał:

A byłas przy tym? NIE!  Więc morda w kubeł. 

mordę to możesz miec ty nie ja!Ja mam buzię NIE ŻYCZE SOBIE TAKICH ODZYWEK!

Gość sylwia s
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Weź spjerdalaj w końcu psychiczna stara ruro. 

psychiczna??? ruro??? co to ma znaczyć? co to za odzywki? Hamuj się chamie!

Gość nmnmnmnmnmnmnmn

mordę mają zaslepione idi.otki takie jak ty. 

Gość sylwia s
1 minutę temu, Gość nmnmnmnmnmnmnmn napisał:

mordę mają zaslepione idi.otki takie jak ty. 

słucham????? takie jak ja?? czyli jakie?? czym zaślepione? Nie uważam siebie za żadną zaślepioną Żyję wg Przykazań wiary ,moralnie i to mój wybór!