Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pindol

Czy mam szanse na związek jeszcze jakikolwiek w moim życiu ?

Polecane posty

Gość Pindol

Facet przed 30 prawie już ,nie mam prawa jazdy nie pracowałem nigdy nigdzie i nie pracujeo obecnie nigdzie ,na utrzymaniu matki która mnie daje na życie i kupuje jedzenie ubranie .Co dalej nie mam swojego mieszkania ,bez pieniędzy chyba że matka mnie da to mam ,Co do pindola to jak urosnie to około 14 cm długości ma gdzieś i tyle gdzieś ma jak mierzy się xd to jak mam szanse na dziewczynę bo jestem kawaler samotny do wzięcia od zaraz xd Moje hooby to słuchanie muzyki albo oglądanie filmów no i siedzenie na necie xd mam szanse na związek i na to że z kimś będę w przyszłości jeszcze ? 

Gość Pindol

Nie z tym nickiem 😁

Gość Beta

Widzę że się nudzisz. Zamiast pisać prowo idź na spacer albo na ryby. Dzisiaj niedziela. Nie marnuj czasu przed kompem. 

Gość PINDOL

To nie prowo ja naprawdę mam takie życie i to jest moja prawdziwa historia nie prowo .

Gość wonnnn
5 minut temu, Gość PINDOL napisał:

To nie prowo ja naprawdę mam takie życie i to jest moja prawdziwa historia nie prowo .

Gooowno wiesz szmatławcu,coś ci zadzwoniło ale nie wiesz w jakim kościele.Won ścierwo z cudzego życia ty p//o/l/ny ...

Gość PINDOL
17 minut temu, Gość wonnnn napisał:

Gooowno wiesz szmatławcu,coś ci zadzwoniło ale nie wiesz w jakim kościele.Won ścierwo z cudzego życia ty p//o/l/ny ...

Masz coś z głową? Psychoza jakaś dobrze się czujesz leki nie podziałały odpowiednio ? Chyba ja lepiej wiem jakie mam życie i co wyzywasz jak nie wiesz kto jaka ma sytuacje i jak żyje w jaki sposób? To xd to wstawiłem jak pomyślałem sobie jak mnie tutaj będą jechać bo nieròb bo nie ma prawa jazdy bo ma małego xd A tutaj wyzywanie że podaje się za kogoś jak nie wiesz nic o czyimś życiu to po co się unosisz. CHYBA ja lepiej znam swoje życie i co to jednemu psu na imię burek jest? Może mnie z kim pomyliliscie i to był zbieg okoliczności do innej osoby .Tak że nie obrażaj bo każdy chyba tutaj wie co pisze .