Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposób wasi faceci kończą po stosunku przerywanym?

Polecane posty

Gość gość

Czy sami kończą ręką czy im pomagacie ręką lub ustami?

Gość Hahaha

Nie napisze, bo zaraz będziesz miał monitor uwalony 🙂

Gość gość
5 minut temu, Gość Hahaha napisał:

Nie napisze, bo zaraz będziesz miał monitor uwalony 🙂

napisz napisz

Gość Karolina

Teraz już jedzie do końca, jestem zabezpieczona. Dawniej wyciągał i aż na piersi mi pryskał.

Gość Gość85

Moja żona przejmuje inicjatywę w swoje ręce, że tak się wyrażę. Gdy tylko z niej wyskoczę ona wytrzepuje całą amunicję, aż do ostatniego naboju. Czasami sam kończę ręką. Wtedy czuję się zaspokojony tak jak po pełnym stosunku. Gdy byłem młody i niedoświadczony, wyskakiwałem  z partnerki, ale nie kontynuowałem ręką, ani partnerka nie wykańczała akcji.Czułem się wtedy nie dokońca usatysfakcjonowany. Czułem niedosyt z powodu tego, że tylko część ładunku został spuszczony. 

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość85 napisał:

Moja żona przejmuje inicjatywę w swoje ręce, że tak się wyrażę. Gdy tylko z niej wyskoczę ona wytrzepuje całą amunicję, aż do ostatniego naboju. Czasami sam kończę ręką. Wtedy czuję się zaspokojony tak jak po pełnym stosunku. Gdy byłem młody i niedoświadczony, wyskakiwałem  z partnerki, ale nie kontynuowałem ręką, ani partnerka nie wykańczała akcji.Czułem się wtedy nie dokońca usatysfakcjonowany. Czułem niedosyt z powodu tego, że tylko część ładunku został spuszczony. 

No właśnie! Kobiety uważają, że stosunek przerywany to doskonałe rozwiązanie a ja w ogóle jak przerwę to nie dochodzę, więc nie wyobrażam sobie stosunku przerywanego

Gość gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

No właśnie! Kobiety uważają, że stosunek przerywany to doskonałe rozwiązanie a ja w ogóle jak przerwę to nie dochodzę, więc nie wyobrażam sobie stosunku przerywanego

a jaka wg ciebie kobieta uważą stosunek przerywany za fajny, tobie sie wydaje ze to takie  super jak zaczynasz sie naprawdę podniecać a facet kończy akcję? To żaden seks tylko nerwówka