Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka

Czy to moralne

Polecane posty

Gość Julka
1 minutę temu, Allan5 napisał:

Ktorego chcesz:) ale jak chcesz wiecej pisz na priv

Do seksu wolałabym byłego. Najlepiej by było mieć kochanka, skoro obecny i tak się mną w tym kontekście nie interesuje. W dodatku w obecnym przeszkadza mi to, że zabrania mi chodzić w szpilkach które uwielbiam, bo jestem w nich od niego wyższa i się źle z tym czuje.

Gość Rumak

Jak robiłaś Julciu byłemu laskę to jak się za Ciebie zabierał?:)

Gość Julka
1 minutę temu, Gość Doroty napisał:

Myślę ze ten też za dużo w głowie nie ma. Dorosły facet gra na kompie, pewno w jakieś strzelanki, masakra

No fakt, z obecnym się nudzę sama, z byłym mi nudno nie było 😄

Gość Rumak

Gość Julka
1 minutę temu, Gość Rumak napisał:

Po prostu stał przede mną, kładł dłonie na moich ramionach i mnie pchał na dół, potem ściągał spodnie i przyciskał do siebie. Wiem, brzmi jak gwałt, ale jak pisałam, podniecała mnie jego siła i stanowczość.

Gość Doroty
12 minut temu, Gość Julka napisał:

W tym momencie wolałabym byłego.

Tak.

Prawda jest taka ze ten obecny nie ma nic ten poprzedni mięśnie ale głupi, trudny wybór.

Najlepiej poszukać trzeciego i pogodzić jakoś mięśnie z inteligencją i czułością

Gość Julka
1 minutę temu, Gość Doroty napisał:

Prawda jest taka ze ten obecny nie ma nic ten poprzedni mięśnie ale głupi, trudny wybór.

Najlepiej poszukać trzeciego i pogodzić jakoś mięśnie z inteligencją i czułością

Ciężko chyba takiego faceta znaleźć...

Gość Rumak

Gość Rumak

Jakie pozycje lubisz Julciu w łóżeczku?:)

Gość Julka

Już odpisałam.

Gość Julka
Przed chwilą, Gość Rumak napisał:

Jakie pozycje lubisz Julciu w łóżeczku?:)

Najbardziej lubiłam być na dole, kiedy on mnie przyciskał.

Gość he he he
9 minut temu, Gość Julka napisał:

Po prostu stał przede mną, kładł dłonie na moich ramionach i mnie pchał na dół, potem ściągał spodnie i przyciskał do siebie. Wiem, brzmi jak gwałt, ale jak pisałam, podniecała mnie jego siła i stanowczość.

Nie wiele w tym miłości, ale sama musisz wiedzieć.

Gość na sterydach leci

Gość Julka
5 minut temu, Gość he he he napisał:

Nie wiele w tym miłości, ale sama musisz wiedzieć.

Gość na sterydach leci

W życiu, nigdy nie widziałam żeby się "kłuł", zresztą nie wyglądał jak steryd, po prostu był dobrze umięśniony.

A ze miłości nie było, no cóż. Mi się podobało 🙂

Lubilam też bawić się z nim w zapasy 🙂

Gość Rumak

W pupę też lubisz Julcia jak jesteś na dole?Czym smarujesz żeby gładko wchodził w Ciebie Julciu?:)

Gość Julka

W pupę też lubisz Julcia jak jesteś na dole?Czym smarujesz żeby gładko wchodził w Ciebie Julciu?:)

Nie lubię nigdy tego nie robiłam

Gość Rumak

Twój facet kończy w Tobie czy wyskakuje i Cię polewA?:) Jak się Julciu zabezpieczasz?:)

Gość Julka
2 minuty temu, Gość Rumak napisał:

Twój facet kończy w Tobie czy wyskakuje i Cię polewA?:) Jak się Julciu zabezpieczasz?:)

Mój obecny od dawna ze mną tego nie robi.

Byly - różnie, czasem kończył we mnie, czasem wyjmował i kończył na mnie.

Tabletki o kondomy.

Gość Goscinnie

Uwaga  naRumaka to  dziecko on ma 12 lat. Oskarza was o podofilje

Gość Rumak

Kiedy masz Julciu okres?;)

Lubisz się kochać jak z Ciebie cieknie?:)

Gość Julka
Przed chwilą, Gość Goscinnie napisał:

Uwaga  naRumaka to  dziecko on ma 12 lat. Oskarza was o podofilje

Dziękuję za ostrzeżenie! 🙂

Idę spać. 

Gość Rumak

Gdzie lubiłaś Julciu jak  Twój były strzelał?:)

Gość Gosciniak

1 godzinę temu, Gość Rumak napisał:

Rumak ty gimbusie. Niedługo szkola która to klasa 6czy 7

Gość Facet

Nie chcę Cię martwić ale Twój były prawdopodobnie odezwał się dlatego, że znowu poczuł na Ciebie ochotę, będzie znowu chciał Cię przelecieć bo widocznie też lubił takie zabawy z Tobą jak Ty z nim. Jeśli liczysz tylko na zabawę z jego strony to idealnie trafisz, ale jeśli liczysz na coś więcej to prawdopodobnie się przeliczysz. Natomiast jeśli chodzi o Twojego obecnego to nie widzę z nim przyszłości skoro już teraz tak jest słabo, najlepiej jakbyś zostawiła obecnego i dopiero weszła w jakąś relacje z byłym. Bo jeśli dojdzie do zdrady to potem raz że ludzie Cię będą obgadywać za plecami, a dwa że sumienie zaczną Cię gryźć za jakiś czas. Lepiej mieć czyste sumienie, zakończyć jedno i zacząć drugie

Gość Julka
3 godziny temu, Gość Facet napisał:

Nie chcę Cię martwić ale Twój były prawdopodobnie odezwał się dlatego, że znowu poczuł na Ciebie ochotę, będzie znowu chciał Cię przelecieć bo widocznie też lubił takie zabawy z Tobą jak Ty z nim. Jeśli liczysz tylko na zabawę z jego strony to idealnie trafisz, ale jeśli liczysz na coś więcej to prawdopodobnie się przeliczysz. Natomiast jeśli chodzi o Twojego obecnego to nie widzę z nim przyszłości skoro już teraz tak jest słabo, najlepiej jakbyś zostawiła obecnego i dopiero weszła w jakąś relacje z byłym. Bo jeśli dojdzie do zdrady to potem raz że ludzie Cię będą obgadywać za plecami, a dwa że sumienie zaczną Cię gryźć za jakiś czas. Lepiej mieć czyste sumienie, zakończyć jedno i zacząć drugie

Znaczy na nic innego niż zabawę z nim nie liczę, dlatego chyba odpiszę. Może w ten sposób mój obecny chłopak jakoś spojrzy na oczy.

Ale kto wie, może się miło zaskoczę 🙂

Gość Facet

Nie rób czegoś takiego, nie wprowadzaj specjalnie elementów zazdrości do Twojego związku to nie jest zbyt dobre na dłuższa metę. Udany seks to jeden z fundamentów związku. Jeśli od początku był słaby to masz dwie opcje

1. Rozmawiać z nim otwarcie o swoich potrzebach seksualnych, co lubisz, jak lubisz, co Cię kręci. Tak żeby zrozumiał w jaki sposób ma sie Tobą zaopiekować w łóżku, abyś czuła się spełniona

2. Zakończyć ta znajomość jak najszybciej jeśli nie masz ochoty wkładać więcej energii w naprawę tego związku

Bardzo ważna jest w związku komunikacja między dwojgiem partnerów. Mężczyźni są zbudowani w taki sposób, że muszą mieć jasny komunikat. Jeśli łudzisz się, że on się czegoś domyśli bo mu dajesz wskazówki, to nie!....niczego się nie domyśli, musisz mu to jasno zakomunikować.

Może być tak że on nie rozumie Twoich potrzeb, a nawet nie zdaję sobie sprawy z tego że wasze życie erotyczne jest w gruzach. Prawdopodobnie takie wzorce wyniósł z domu rodzinnego, ale to dłuższa rozkmina.

W każdym razie odpiszesz do byłego, potem będziesz częściej pisała, aż wkoncu się spotkasz w wiadomym celu, zrobicie to. Na początku będzie euforia i szczęście, ale uwierz mi, po czasie (tydzień, miesiąc,rok) zaczniesz się czuć z tym mega paskudnie. A jeśli to wyjdzie na światło dzienne, a prawdopodobnie wyjdzie skoro chcesz aby obecny był zazdrosny, to dojdą do tego dramy na płaszczyźnie wspólnych znajomych i rodziny

Jesteś osobą dorosłą więc odpowiadasz za siebie i nikt nie może ci narzucić co masz zrobić, lecz konserwacje złych czynów odbijają się często po latach, a nawet ciągnął się za nami do końca życia

Przecież z daleka widać ze to kolejna fantazja bajkopisarza. Skończył sie temat pomocy niepełnosprawnemu bratu to jest kolejna ściema

Gość Julka
4 godziny temu, Gość Facet napisał:

Nie rób czegoś takiego, nie wprowadzaj specjalnie elementów zazdrości do Twojego związku to nie jest zbyt dobre na dłuższa metę. Udany seks to jeden z fundamentów związku. Jeśli od początku był słaby to masz dwie opcje

1. Rozmawiać z nim otwarcie o swoich potrzebach seksualnych, co lubisz, jak lubisz, co Cię kręci. Tak żeby zrozumiał w jaki sposób ma sie Tobą zaopiekować w łóżku, abyś czuła się spełniona

2. Zakończyć ta znajomość jak najszybciej jeśli nie masz ochoty wkładać więcej energii w naprawę tego związku

Bardzo ważna jest w związku komunikacja między dwojgiem partnerów. Mężczyźni są zbudowani w taki sposób, że muszą mieć jasny komunikat. Jeśli łudzisz się, że on się czegoś domyśli bo mu dajesz wskazówki, to nie!....niczego się nie domyśli, musisz mu to jasno zakomunikować.

Może być tak że on nie rozumie Twoich potrzeb, a nawet nie zdaję sobie sprawy z tego że wasze życie erotyczne jest w gruzach. Prawdopodobnie takie wzorce wyniósł z domu rodzinnego, ale to dłuższa rozkmina.

W każdym razie odpiszesz do byłego, potem będziesz częściej pisała, aż wkoncu się spotkasz w wiadomym celu, zrobicie to. Na początku będzie euforia i szczęście, ale uwierz mi, po czasie (tydzień, miesiąc,rok) zaczniesz się czuć z tym mega paskudnie. A jeśli to wyjdzie na światło dzienne, a prawdopodobnie wyjdzie skoro chcesz aby obecny był zazdrosny, to dojdą do tego dramy na płaszczyźnie wspólnych znajomych i rodziny

Jesteś osobą dorosłą więc odpowiadasz za siebie i nikt nie może ci narzucić co masz zrobić, lecz konserwacje złych czynów odbijają się często po latach, a nawet ciągnął się za nami do końca życia

Ja już z nim rozmawiałam o tym co mnie kręci i co lubię. Problem w tym, że on nie jest w stanie fizycznie spełnić moich potrzeb. Mam na myśli to że jest za mały i za słaby (jest ode mnie wyższy zaledwie jakieś 2-3 cm, a waży też niewiele więcej ode mnie) żeby mnie podnieść, rzucić na łóżko, zdominować w jakimś sensie.

Ja bym chciała w to ładować energię ale co z tego skoro od jakiegoś czasu nie przynosi to efektów?

Masz rację, nie powinnam tego robić...

Gość Gość

To co chcesz zrobić to zwykłe dzi wkarstwo i tak to trzeba nazywać

Gość Lodziara

Gość Facet

No to właściwie sama sobie rozwiałaś wątpliwości jeśli chodzi o obecny związek. Czasami w życiu trzeba podjąć ryzyko wyboru, ciężkiego i może bolesnego wyboru, ale po co siedzieć z facetem z którym coraz mnie Cię łączy? Najlepszą wskazówką do rozstania jest sama myśl o zdradzie na boku. Rozstań się z nim i mam nadzieję że podjedziecie do tego oboje dorośle, bo wcale nie trzeba się rozstawać w złości i nienawiści. Czasami tak jest że drogi się rozchodzą i coś się kończy. Zaczniesz nowe życie i dasz sobie i jemu szansę na poznanie kogoś odpowiedniejszego. Będzie dobrze 😉