Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

jak się nie bać kobiety

Polecane posty

Gość gosc

I do niej podejść

Na YT znajduje sie sporo różnych porad... na mistrzów podrywu raczej nie patrz : ) moze na tym filmiku coś sensownego bedzie... 

Gość Poldi

Nie rozumiem jak można mieć takie problemy. Czy ty autorze w dżungli samotnie spędziłeś dzieciństwo i młodość? Przecież byłeś w przedszkolu, dwóch szkołach i może na studiach. Bawiłeś się z kumplami i koleżankami na podwórku. Tam było wiele dziewcząt. Miałeś wiele czasu na to aby opanować podstawy kontaktów z przedstawicielkami płci przeciwnej i oswoić się z nimi. Zachowujesz się jak społeczny analfabeta. No chyba, że jesteś chory- cierpisz na jakąś fobię. Wtedy zwracam honor gdyż to nie twoja wina. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Poldi napisał:

Nie rozumiem jak można mieć takie problemy. Czy ty autorze w dżungli samotnie spędziłeś dzieciństwo i młodość? Przecież byłeś w przedszkolu, dwóch szkołach i może na studiach. Bawiłeś się z kumplami i koleżankami na podwórku. Tam było wiele dziewcząt. Miałeś wiele czasu na to aby opanować podstawy kontaktów z przedstawicielkami płci przeciwnej i oswoić się z nimi. Zachowujesz się jak społeczny analfabeta. No chyba, że jesteś chory- cierpisz na jakąś fobię. Wtedy zwracam honor gdyż to nie twoja wina. 

Nieśmiałość. Gdy zależy na kobiecie zagraża żeby i idzie, wóz albo przewóz

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nieśmiałość. Gdy zależy na kobiecie zagraża żeby i idzie, wóz albo przewóz

*zagryza zęby 

Gość gosc
52 minuty temu, Gość Poldi napisał:

Od mniej więcej 15 roku życia do 22 roku życia bylem sam, odrzucony orzez wszystkich

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Od mniej więcej 15 roku życia do 22 roku życia bylem sam, odrzucony orzez wszystkich

Nie marnuj sobie reszty życia rezygnując z ukochanej kobiety. Dzisiaj jesteś innym człowiekiem, dorosłym,  świadomym i niezależnym od innych. Znam ostracyzm z własnego doświadczenia, bardzo bolesny czas, ale ludzie je zaczęli raptem mnie lepiej traktować, mi przestało na nich zależeć, na ich życzliwości i akceptacji. Teraz twierdzą,  że jestem wyniosła i zarozumiała,  bo otwarcie mówię  co o nich myślę i daje wyraz tego tez gestem czy spojrzeniem. Problem jest jeden, nie ufam tym, niby życzliwym mi, którzy wcześniej mnie odtracali z piwodow ode mnie niezaleznych a teraz mówią o wzajemnej życzliwości.  Nie ppotrzebuje już jej od nich. Należy do nich też rodzina tzw.

Gość Gość
18 minut temu, Gość gosc napisał:

A powód tego odrzucenia to?

Gość gosc
12 minut temu, Gość Gość napisał:

A powód tego odrzucenia to?

Miałem depresje

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Miałem depresje

Z powodu?

Gość Gość
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Miałem depresje

Kochaj,  bądź kochany i zapomnij o strachu, jesteś 1 z 300. I zawsze bedziesz😙

Gość Beznadziejny pravvik

Autorze, ja tak się wstydziłem, że z czasem wstyd przerodził się w lęk przed kobietami i takim nieszczęsnym sposobem zostałem starym prawiczkiem pod czterdziestkę, który nigdy nie dotknął kobiety😢 Obyś nie skończył jak ja.

Gość prawda
4 minuty temu, Gość Beznadziejny pravvik napisał:

Autorze, ja tak się wstydziłem, że z czasem wstyd przerodził się w lęk przed kobietami i takim nieszczęsnym sposobem zostałem starym prawiczkiem pod czterdziestkę, który nigdy nie dotknął kobiety😢 Obyś nie skończył jak ja.

idź na kur)wy na co czekasz

Gość prawda
14 minut temu, Gość prawda napisał:

dlaczego podkradasz nik prawda , sugerując ,że osoba pisząca pod tym nikiem napisała cytowany post

Gość Gość
2 minuty temu, Gość prawda napisał:

dlaczego podkradasz nik prawda , sugerując ,że osoba pisząca pod tym nikiem napisała cytowany post

Od kiedy jest nowa wersja Kafe człowiek może pisać z gościa używając niku nawet już używanego przez kogoś innego. Nie wiem dlaczego tego jeszcze nie zmienili. Np. pod nickiem Monika pisze kilka osób i to prowadzi do dezorientacji.

Gość Beznadziejny pravvik
31 minut temu, Gość prawda napisał:

Nie! Za żadne skarby 😕

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Kobiet należy się bać niestety 

To nie wchodź na kobiece fora tchórzu.