Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę urosnąć

Niestety w miarę przystojna twarz to za mało, liczy się wzrost

Polecane posty

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Na słowo przystojny składa się w dużej mierze wzrost. Twarz u faceta to za mało. Życje . 

Jeszcze proporcje ciała. Wysoki grubas też nie tak jest atrakcyjny jak ten szczuplejszy.

Gość Kacha
43 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A facet 185  jakiej powinien szukać dziewczyny? Lubię takie ok 165 myślicie że taka by chciała wyższego od siebie?

Ja mam 163 a moj ukochany 185 😍 ideał 😍 

Gość Proste
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jeszcze proporcje ciała. Wysoki grubas też nie tak jest atrakcyjny jak ten szczuplejszy.

Lepszy wysoki grubas, który jak będzie chodzil ze swoją fit laska na siłownię i będzie ja bzykal codziennie to schludnie, niz niski który nie urośnie. Sorry. 

Gość Gość

Umięśniony. Szczupły to może być chłopiec . 

Gość Gość

ale ...ita festiwal adonisów urządzają tu sobie lachony hahaha a w domu czekają na was dwa koty i Janusz który nie może sie doczekać schabowego 🤣

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

ale ...ita festiwal adonisów urządzają tu sobie lachony hahaha a w domu czekają na was dwa koty i Janusz który nie może sie doczekać schabowego 🤣

Kota już nie ma. Schabowy był wczoraj. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Proste napisał:

Lepszy wysoki grubas, który jak będzie chodzil ze swoją fit laska na siłownię i będzie ja bzykal codziennie to schludnie, niz niski który nie urośnie. Sorry. 

O ile znajdźe łaskę która nie będzie się bała połamania kości podczas zbliżenia.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Kota już nie ma. Schabowy był wczoraj. 

z kota pewnie 😂

Gość Haha

Puste dziffki lecace na wzrost, ciekawe jak same wygladaja, pol doopy zza krzaka. Na szczęście spotkalem drobna, piekna i inteligentna

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Haha napisał:

Puste dziffki lecace na wzrost, ciekawe jak same wygladaja, pol doopy zza krzaka. Na szczęście spotkalem drobna, piekna i inteligentna

Chyba w mokrym śnie. A później musiałeś sprzątać zanim stara wstanie.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mój gruby Mietek to sobie dziś mielone zażyczył

Gość dkt
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Bo mają wielu adoratorów i nie muszą obniżać wymagań tak jak faceci. Sorry ale taki mamy klimat. 

Jest wiele kobiet, które są same i narzekają, że nie mogą nikogo znaleźć.

Nawet te, które mają pełno adoratorów są same, bo mają wygórowane wymagania i każdego odrzucają.

Gość dkt
2 godziny temu, Mizo napisał:

Bo tylko faceci z tak straszliwą pogardą wypowiadają się o mało atrakcyjnych kobietach. Każdą musicie ocenić przez pryzmat swojego swojego przyrodzenia. Jak wacuś nie staje, to dla Was taka kobieta jest niczym śmieć. My pod tym względem nie jesteśmy tak okrutne. Jak nam się jakiś nie podoba, to po prostu go odtrącamy i dajemy do zrozumienia, że nie jesteśmy zainteresowane niczym więcej poza koleżeństwem, ale dalej traktujemy takiego faceta jak człowieka. Wy tego nie potraficie.  

Poza tym, kobieta woli być sama niż z facetem, który jej się nie podoba. Nie musi obniżać swoich wymagań, bo może przebierać w mężczyznach i woli poczekać na takiego, który jej odpowiada niż brać byle kogo :)

I znowu krzywdzące generalizowanie. Ja nie gardzę brzydkimi kobietami i nie mam problemu, by się z takimi przyjaźnić. Za to wśród kobiet czegoś takiego nie zauważyłem. To wy nie potraficie (w większości) przyjaźnić się z nieatrakcyjnymi mężczyznami i gardzicie nimi.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość dkt napisał:

Jest wiele kobiet, które są same i narzekają, że nie mogą nikogo znaleźć.

Nawet te, które mają pełno adoratorów są same, bo mają wygórowane wymagania i każdego odrzucają.

To że masz wybór nie znaczy że każdy do ciebie pasuje. Do kogo pretensje że bierzecie co dają a później przeżywacie latami że nie wyszło?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To że masz wybór nie znaczy że każdy do ciebie pasuje. Do kogo pretensje że bierzecie co dają a później przeżywacie latami że nie wyszło?

to z tym obniżaniem wymagań to kłamstwo grubymi nićmi szyte. Prawda jest taka, że 99% singielek jest sama bo mają paskudny charakter i każdy ucieka gdzie pieprz rośnie. Taka prawda kobietki, myślicie że wygląd załatwi wam wszystko? Najwyżej pindola do dupy wam załatwi, ale nic poza tym.

Gość Gość

to z tym obniżaniem wymagań to kłamstwo grubymi nićmi szyte. Prawda jest taka, że 99% singielek jest sama bo mają paskudny charakter i każdy ucieka gdzie pieprz rośnie. Taka prawda kobietki, myślicie że wygląd załatwi wam wszystko? Najwyżej pindola do dupy wam załatwi, ale nic poza tym.

I o to chodzi. Mieć i być. To że marzeniem każdej kobiety jest typowy związek gdzie męską gębę trzeba oglądać 24/7 możesz sobie wsadzić w poslady . 

Gość gość
27 minut temu, Gość Haha napisał:

Jak się dowie jak się odzywasz do innych kobiet, to cię pogoni 

Gość Gość

I o to chodzi. Mieć i być. To że marzeniem każdej kobiety jest typowy związek gdzie męską gębę trzeba oglądać 24/7 możesz sobie wsadzić w poslady . 

widocznie nie wiesz co to miłość, ale wmawiaj wszystkim na forum że to dlatego że był za niski, albo widziałaś w gazecie ładniejszych, bo jakby był ładniejszy to byś sie zakochała i mogła patrzeć na jego dziób 24/7

Gość Gość
9 minut temu, Gość dkt napisał:

I znowu krzywdzące generalizowanie. Ja nie gardzę brzydkimi kobietami i nie mam problemu, by się z takimi przyjaźnić. Za to wśród kobiet czegoś takiego nie zauważyłem. To wy nie potraficie (w większości) przyjaźnić się z nieatrakcyjnymi mężczyznami i gardzicie nimi.

Hipokryta. W ostatnim zdaniu sam zacząłeś generalizować. 

Gość Gosc

W miare przystojny nie znaczy przystojny 😉 

Gość dkt
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Hipokryta. W ostatnim zdaniu sam zacząłeś generalizować. 

Nie napisałem, że każda. Napisałem, że większość. Poza tym nie spotkałem jeszcze takiej, która byłaby inna niż opisałem.

Gość Uyyy

To nieprawda, że wszystkie dziewczyny lubią wysokich. Np ja lubię niskich, a wysocy mi się nie podobają.