Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsad XD

Dlaczego grubsze kobiety mają takie duże wymagania?

Polecane posty

Gość wsad XD

Od długiego czasu nie mogę znaleźć dziewczyny i choć mi się nie śpieszy to chciałbym już znaleźć. Nie przeszkadza mi jak dziewczyna ma trochę więcej wagi a słyszałem że te kobiety są kochające i doceniają jak jakiś szczupły chłopak je docenia. A u mnie jednak to wszystko okazało się kompletnie inne.

Założyłem na początku roku profil na badoo i starałem się znaleźć grubszą dziewczynę ale która brzmi fajnie z opisu i która ma ładny wygląd jednak z 1wszą było tak że najpierw udawała że cieszy się że spodobała się wreszcie jakiemuś chłopakowi a potem cała znajomość upadła bo nagle zaczęła trzymać dystans. Druga znowu to była taka zołza trochę i po 3ch spotkaniach powiedziała mi że to że mnie lubi to nie znaczy że mam jakieś szanse by z nią być więc też nie miałem żadnych szans. 3ciej jednak ewidentnie się nie spodobałem tylko widocznie polubiła moją osobowość.

Już teraz się poddaje i mam to gdzieś, jak jakaś mnie polubi która będzie mi się podobała to teraz ja będę udawał ciężkiego :D bo już mam tego dosyć

Gość Gość

Raczej znikome, nie fantazjuj

Gość gosc

Do trzech razy sztuka. Zatem masz jeszcze jedną szansę.

Gość BUAHAHAH
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Raczej znikome, nie fantazjuj

ta bo ty coś o tym wiesz, pffff

Gość Gość

Bo są duże. Logiczne. 

Gość Gosc

duży człowiek duże potrzeby 😁

Gość podpowiedź

Nikt nie lubi byc oszukiwany, a ciebie wszystkie już kojarzą z netu i wiedzą co z ciebie za ziółko.