Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matipati

Zerwanie przerwa

Polecane posty

Witajcie Wszyscy mam poważny problem w związku
Opowiem wam wszystko żeby ktoś z was był w stanie mi pomóc i powiedzieć o co chodzi dokładnie
Zaczęliśmy być ze sobą w wieku 16lat teraz mamy po 19 na początku nie spojrzałbym na nią nigdy w życiu ale wakacje alkohol i potem sam jakoś poczuł że kocham jej charakter po prostu no zakochałem się że do tej pory jest moim światem porzuciłem dla niej wszystkich przyjaciół mamy tylko kilku wspólnych tylko że to jeden kolega a reszta to jej koleżanki i tak jakieś 3 miesiące temu zerwała że mną bo mieliśmy ciężki okres w związku kłótnie zazdrość ale wytłumaczylem jej wszystko i wróciła po tygodniu i teraz od 19 do 24 byliśmy na wakacjach i tak stwierdziłem że nie mamy żadnych wspólnych zdjęć na jej insta gramie i zacząłem nalegac żeby wstawila bo zrobiliśmy ich milion ale ona ze nie że nie ma takiej potrzeby ale ciągle mówiła że chce na imprezy itp mówilem że nie może bo jak poda jakiemuś chłopaki swoje portale to koleś powie że wolna więc będzie próbował i wytłumaczylem jej to i udała że nie rozumiem (DODAM ŻE NAPRAWDĘ NIE MA SIĘ MNIE CO WSTYDZIĆ) no i wróciliśmy z tych wakacji nie gadaliśmy ostatni dzień wogole sobota droga powrota ponad 6h też nic do nikogo się nie odzywałem no i wróciliśmy do domu i ze ona chce przerwy bo ona chce sobie wszystko przemyśleć niby również isc do psychologa i jej tłumaczyłem że wtedy też była przerwa i ze nie zmieniła się i powiedziałem albo po prostu koniec albo związek i zacząłem naciskać nie myśląc mówiąc tyko co wybierasz koniec i ona zaczęła płakać uspokoilem ja trochę i w końcu powiedziała takie ciche mhmmm i wyszedłem   ode niej to działo się w poniedziałek dzisiaj jest wtorek rano do mnie przyszła mnie całowała nawet się kochalismy nie pytajcie ogólnie jak to tego doszło bo to wszystko było tak nagle szybko to było rano więc poszliśmy spać i obudzilosmy się i ze ona idzie mamie pomoc i ze musi jechać do wuja i to nie oznaczała że chce wrócić tylko to że nadal chce tej przerwy na przemyślenie nie napisałem też że mówiła że chce wiecej luzu i nie rozumie chyba tego że ja dla niej przerwalen wszystko i mam tylko ją... Pomozcie co zrobić

Gość Ania

jesteście jeszcze młodzi i wszystko przed wami. nie pisz na forum tylko z nią porozmawiaj. a to że nie daje waszych zdjec na instagram czy fb to bardzo mądra dziewczyna - po co? to jest takie dziecinne - pochwale sie swiatu. nie liczy się świat tylko Wy, wy macie być dla siebie ważni, a nie lajki kolegów. mówiłeś jej że ją kochasz? że jest dla Ciebie ważna?