Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Chyba zostałam zaliczona

Polecane posty

1 minutę temu, Gość masakra napisał:

Ale ty nie ustosunkowujesz sie do cudzych argumentów. Wytyka ci sie hipokryzje, a ty jak trollica dalej pieprzysz jak potłuczona. Dlaczego kobiete ma sie nie oceniać przez pryzmat życia seksualnego? Czy twoja matka to kur'wa? Czy twojej matce, albo ojcu wszystko jedno czy będziesz zarabiać na życie ciągnąc pałe? Serio? Nie oceniajmy przez ten pryzmat?

Ręce opadają. Gdzie te twoje argumenty? 

Bo dla mnie człowiek to coś więcej niż jego narządy płciowe. Proste 🙂 Nie przeszkadza mi czyjeś bujne życie erotyczne pod warunkiem, że nie gra na czyichś uczuciach i nie rzuca na wiatr obietnic, których nigdy nie spełni. To jest właśnie ta różnica, dla mnie liczy się inteligencja emocjonalna i czyste sumienie, dla Ciebie - ciało. Nie możesz przeżyć faktu, że jakiś inny facet miałby dotykać przed Tobą kobiety, bo utożsamiasz jej wartość tylko z fizycznością. Po prostu Ci współczuję 🙂 

Gość Dżinsy

Dałaś po 2 tygodniach? Latwa jestes i tyle. To kobieta pilnuje bram seksu, ona wpuszcza pindolka albo nie, ona decyduje. Nie rokujesz do zwiazku jak po 2 tyg dalas mu d. Teraz sobie mysli ze masz do tego tendencje. Nawet jesli byla chemia to nie znaczy ze po 2 tyg masz dac mu d. bo mozna chodzic na spacery czy do kina i sie poznawac bez ruch...a . Ale widac nie umiesz utrzymac piczki jak jest spragniona i to nie rokuje. Jest cos takiego jak bodylengłidż i Twoj mowi ze dajesz szybko. Wyciagnnijj wnioski i trzymaj faceta na dystans zanim mu dasz to moze odwzajemni uczucie  wszystkiego dobrego i nie zalamuj sie będzie lepiej z czasem.  

Gość masakra
Przed chwilą, Mizo napisał:

Bo dla mnie człowiek to coś więcej niż jego narządy płciowe. Proste 🙂 Nie przeszkadza mi czyjeś bujne życie erotyczne pod warunkiem, że nie gra na czyichś uczuciach i nie rzuca na wiatr obietnic, których nigdy nie spełni. To jest właśnie ta różnica, dla mnie liczy się inteligencja emocjonalna i czyste sumienie, dla Ciebie - ciało. Nie możesz przeżyć faktu, że jakiś inny facet miałby dotykać przed Tobą kobiety, bo utożsamiasz jej wartość tylko z fizycznością. Po prostu Ci współczuję 🙂 

to nie są żadne argumenty. Twój stary pewnie wstydziłby sie jakby przeczytał co córka wygaduje w internecie. Ups, pewnie go nie znasz nawet 😄 przecież twoja matka miała prawo mieć bujne życie erotyczne z kim chce 😄

1 minutę temu, Gość masakra napisał:

to nie są żadne argumenty. Twój stary pewnie wstydziłby sie jakby przeczytał co córka wygaduje w internecie. Ups, pewnie go nie znasz nawet 😄 przecież twoja matka miała prawo mieć bujne życie erotyczne z kim chce 😄

To teraz będziesz jeździł po mojej rodzinie? Serio? Haha spoko, ale ja kapituluję. Nie zniżę się nigdy do Twojego poziomu. Wygrałeś, możesz mieć satysfakcję 🙂  

Gość masakra
2 minuty temu, Mizo napisał:

To teraz będziesz jeździł po mojej rodzinie? Serio? Haha spoko, ale ja kapituluję. Nie zniżę się nigdy do Twojego poziomu. Wygrałeś, możesz mieć satysfakcję 🙂  

ho ho no tak to jest jak brakuje argumentów 😄 c'est la vie 😄 

Gość hopsa

no prosze tepe dzidy atakujom, pewnie jestescie takie puste lale wypacykowane co dooopom szantazujom faceta, a w życiu jestescie puste  i dlatego was w koncu opuszczają

Gość hopsa

tylko sie tepe lale nie jorgnely ze s tematy zejszly i sie deczko pogubile w zez naniach 🤣🤣🤣

bo to tylko tępe dzidy

Gość hopsa

tępe dzidy to takie krulowelodu ksienszniczki z zaropialej piczki🤣

7 minut temu, Gość masakra napisał:

ho ho no tak to jest jak brakuje argumentów 😄 c'est la vie 😄 

Po prostu uznałam, że nie jesteś godny, by ze mną rozmawiać. Trzymaj się 🙂  

Gość Lololo
37 minut temu, Mizo napisał:

Dla mnie tak. Nie interesuje mnie zawód, który wykonuje. To jej ciało i ona nim zarządza. Co nie znaczy, że tę branżę pochwalam. Ale  jej praca nadal nie wyklucza faktu, że może to być wartościowa osoba, z którą inteligentnie można porozmawiać i w której można się zakochać. Poza tym, nie każda kobieta trudniąca się takim zawodem robi to dla przyjemności, wiele kobiet do prostytucji jest zmuszanych. Każda historia jest inna. A co w takim razie powiesz o panach, którzy z takich usług korzystają? Oni są pewnie ok, bo przecież jak "dają", to trzeba brać, prawda? 🙂 Nie wspomnę już o tym, że to właśnie mężczyźni i ich popyt na takie przyjemności nakręcają ten interes. Gdybyście się szanowali i nie chcieli wkładać siuraka gdzie popadnie, to takie zjawisko nie miałoby racji bytu 🙂 

Haha weź nie pie/rdol xD

Gość masakra
16 minut temu, Mizo napisał:

Po prostu uznałam, że nie jesteś godny, by ze mną rozmawiać. Trzymaj się 🙂  

Ja sie trzymam doskonale, to ty masz problem z egzystowaniem w świecie mężczyzn 😄  

Gość hmm

wy wszystkie się nadajecie tylko do opróżniania zawartości jąder... jak jedna na 1000 porządna i fajna się wśród was znajdzie to i tak będzie sporo.

Gość hopsa

hopsa masakro ty pewnie nie masz problemu z egzystencjom w sfiecie menszczysn ahahahahahha🤣 

Gość hopsa

jusz wam tepe dzidy pisano ze zejszlyscie na zle tory, ino se kudłów nie wyrwijcie 🤣

Gość Laktator

Nie dziwię się facetowi o którym jest temat. Też bym nie chciał kobiety która nadstawia po 2 tygodniach... To daje do myślenia że taka kobieta po pewnym czasie zechce nadstawić kolejnemu który jak pisała autorka "jest miły, inteligentny i potrafi zagadać". To odstrasza facetów którzy nawet byli chętni na stały związek. Dla przykładu ja poznawałem swoją kobiete przez 4 miesiące zanim sie związaliśmy... Później kolejne 7 miesięcy na pierwszy seks... Aktualnie jesteśmy od 12 lat razem. Pozdrawiam.

Gość singielka 30plus

Autorko jeżeli sex był z przystojnym to powinnaś się cieszyć i niemasz czego żałować moimzdaniem.

Jeżeli jakiś brzydal to co innego ale podejrzewam że z brzydalem byś nie poszła do łóżka.

Gość hopsa
Przed chwilą, Gość Laktator napisał:

Nie dziwię się facetowi o którym jest temat. Też bym nie chciał kobiety która nadstawia po 2 tygodniach... To daje do myślenia że taka kobieta po pewnym czasie zechce nadstawić kolejnemu który jak pisała autorka "jest miły, inteligentny i potrafi zagadać". To odstrasza facetów którzy nawet byli chętni na stały związek. Dla przykładu ja poznawałem swoją kobiete przez 4 miesiące zanim sie związaliśmy... Później kolejne 7 miesięcy na pierwszy seks... Aktualnie jesteśmy od 12 lat razem. Pozdrawiam.

ty to jestes baba a nie facet 🤣

Gość hopsa

zajmij sie lepiej karmieniem dzieciaka albo w tym czasie kiedy spi żarcie mu ugotuj a nie na jakimś forumie siedzisz  i w cudze role się wciągasz 

Gość Laktator

Poprostu udało mi się znaleźć tę tak poszukiwaną "Porządną" kobiete... A nie dupe do zaspokojenia 😋

Gość Laktator

Nie mam dzieciaka

Gość hopsa

Poprostu udało mi się znaleźć tę tak poszukiwaną "Porządną" kobiete... A nie dupe do zaspokojenia 😋

taka superaśna kobieta, ze na forumie sie produkujesz zamiast cos w tym czasie dzieciakowi  zrobic tępe dzidy🤣

a co na obiad dasz mu do żarcia, z puszki czy z tytki?

Gość hopsa

Nie mam dzieciaka

i tak sobie siedzisz na forumie i aktatorujesz listonosza? 🤣 w oczekiwaniu na te sfojom kobiete?

Gość Sylwia
1 godzinę temu, Mizo napisał:

Im facet bardziej zakompleksiony, tym większe ma to dla niego znaczenie. Normalny mężczyzna przyjmuje ze spokojem do wiadomości, że dorosła kobieta ma jakąś przeszłość. Tylko dla takiej ciamajdy, która boi się porównań głównym kryterium przy doborze kobiety będzie "mały przebieg" albo dziewictwo 🙂 

Jak normalna porządną i wierząca kobieta może mieć jakąś przeszłość?Fuj!!Jak czytam słowo ,,przebieg "to mnie mdli!serio.!Jeden i koniec a nie nie wiadomo ilu!Tak to się tylko szmaty zachowują!

Gość Gość

Ja "dalam" mężowi po 4 godzinach znajomości.  8 lat razem, dwójka dzieci...

Ale wiem, że faceci inaczej myślą niż kobiety. 

Gość hopsa
Przed chwilą, Gość Sylwia napisał:

Jak normalna porządną i wierząca kobieta może mieć jakąś przeszłość?Fuj!!Jak czytam słowo ,,przebieg "to mnie mdli!serio.!Jeden i koniec a nie nie wiadomo ilu!Tak to się tylko szmaty zachowują!

wiesz co dziunia, nie chce mi sie do ciebie pisac, jeszczes nie jezdes gotowa, jak staniesz sie godna to pomyslimy 😄

Gość Facet

Każdy ma jakaś przeszłość ale jest różnica czy miała 5 czy 50

Gość Sylwia
12 minut temu, Gość singielka 30plus napisał:

Autorko jeżeli sex był z przystojnym to powinnaś się cieszyć i niemasz czego żałować moimzdaniem.

Jeżeli jakiś brzydal to co innego ale podejrzewam że z brzydalem byś nie poszła do łóżka.

Fuj cos podobnego.Jak mozna komus tak obrzydliwe rady dawać.Porzadna z zadnym nie pojdzie i nie ma to znaczenia czy ktos jest ładny czy brzydki .Ludzie gdzie wy mózgi macie?Jak można takie tematy komentować przecież to albo provo albo zwykła ... tu pisze

Gość hopsa
Przed chwilą, Gość Sylwia napisał:

akysz potworze akysz 🤣

Gość Autorka

Mi chyba najbardziej żal tego że wiem że ja takiego faceta nigdy nie będę miała na stałe.  Mam 27 lat i pierwszy raz od 4 lat się zakochałam.  Był taki idealny.

Gość hopsa
Przed chwilą, Gość Autorka napisał:

Mi chyba najbardziej żal tego że wiem że ja takiego faceta nigdy nie będę miała na stałe.  Mam 27 lat i pierwszy raz od 4 lat się zakochałam.  Był taki idealny.

no i uj 🤣 

jak dożyjesz do osiemdziesiatki to moze ci sie jeszcze takie cus przytrafi  🤣