Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Chyba zostałam zaliczona

Polecane posty

2 minuty temu, Gość Sylwia napisał:

Jak normalna porządną i wierząca kobieta może mieć jakąś przeszłość?Fuj!!Jak czytam słowo ,,przebieg "to mnie mdli!serio.!Jeden i koniec a nie nie wiadomo ilu!Tak to się tylko szmaty zachowują!

Normalnie. Ludzie podejmują w życiu złe wybory, a związki się rozpadają. W dzisiejszych czasach kobieta nie musi się godzić na tkwienie w patologicznej relacji, byleby na jej "liczniku" był tylko 1 facet. Może się rozstać i układać sobie życie uczuciowe na nowo, z innym kandydatem. I to nie oznacza, że jest przez to jakaś "gorsza". Ja bym powiedziała, że jest wręcz mądra, bo daje sobie szanse na lepsze jutro i nie robi z siebie męczennicy 🙂 A słowo "przebieg" też mnie uderza, dlatego biorę je w cudzysłów.  Osobiście współczuje Ci takich konserwatywnych poglądów. Nigdy nie wiesz jak Twoje życie się potoczy... może za 10 lat też się okaże, że będziesz miała więcej partnerów seksualnych i co wtedy? Wtedy przypomnij sobie tej post i to, jak nazwałaś takie kobiety - może coś do Ciebie dotrze. A tak ogólnie to myślę, że jesteś facetem, ale to tylko moje domysły 🙂 

Gość LEGOF
8 minut temu, Gość Autorka napisał:

Mi chyba najbardziej żal tego że wiem że ja takiego faceta nigdy nie będę miała na stałe.  Mam 27 lat i pierwszy raz od 4 lat się zakochałam.  Był taki idealny.

To znaczy jakiego faceta bogatego czy co czy super przystojnego

Gość Gość

Misio........a wiesz o facetach

Gość hopsa
Przed chwilą, Gość LEGOF napisał:

jaracie sie jakimis wynurzeniami nastolatki ktora jeszcze nie wie co do czego, stare dziady 

Gość Autorka
5 minut temu, Gość LEGOF napisał:

Wszystko. I przystojny i dosyć zamozny ale przede wszystkim dojrzały i poważny. 

Gość hopsa

wasze zycie erotyczno emocjonalne to prehistoria i sie podniecanie byle tematem o uczuciach i tacy mondrzy jestescie w necie 🤣

Gość Ymmm
Przed chwilą, Gość Autorka napisał:

Wszystko. I przystojny i dosyć zamozny ale przede wszystkim dojrzały i poważny. 

A gdzie był wytrysk do buzi

Gość Autorka
1 minutę temu, Gość Ymmm napisał:

A gdzie był wytrysk do buzi

W pupe

Gość hopsa

no i co ty teraz zrobisz?

Gość Gość
37 minut temu, Mizo napisał:

Normalnie. Ludzie podejmują w życiu złe wybory, a związki się rozpadają. W dzisiejszych czasach kobieta nie musi się godzić na tkwienie w patologicznej relacji, byleby na jej "liczniku" był tylko 1 facet. Może się rozstać i układać sobie życie uczuciowe na nowo, z innym kandydatem. I to nie oznacza, że jest przez to jakaś "gorsza". Ja bym powiedziała, że jest wręcz mądra, bo daje sobie szanse na lepsze jutro i nie robi z siebie męczennicy 🙂 A słowo "przebieg" też mnie uderza, dlatego biorę je w cudzysłów.  Osobiście współczuje Ci takich konserwatywnych poglądów. Nigdy nie wiesz jak Twoje życie się potoczy... może za 10 lat też się okaże, że będziesz miała więcej partnerów seksualnych i co wtedy? Wtedy przypomnij sobie tej post i to, jak nazwałaś takie kobiety - może coś do Ciebie dotrze. A tak ogólnie to myślę, że jesteś facetem, ale to tylko moje domysły 🙂 

Mizo masz tego samego partnera, czy to drugi czy piąty? No przy piatym to faktycznie niezły przebieg byś miała ;)

Gość Aaaaaaa

No właśnie.  Wytlumaczcie.  Dwa razy spotkałam się z tekstem typu dobrze ze wcześniej nie oddalas mi się bo chyba nie bylibyśmy razem. :classic_blink:no i gdzie tu sens i logika?  czemu facet tak myśli? ??? Wszyscy faceci tak myślą.  To chore. 

Gość 25 latek
12 minut temu, Gość Aaaaaaa napisał:

No właśnie.  Wytlumaczcie.  Dwa razy spotkałam się z tekstem typu dobrze ze wcześniej nie oddalas mi się bo chyba nie bylibyśmy razem. :classic_blink:no i gdzie tu sens i logika?  czemu facet tak myśli? ??? Wszyscy faceci tak myślą.  To chore. 

To bardzo proste, do dmuchania szuka się czegoś innego jak do stałego kochania. Pamiętaj! Dłużej nie dasz (co nie znaczy że masz być niemiła) BARDZIEJ BĘDZIESZ GO KRĘCIŁA! A później? ....... chcesz mieć go dłuuugo? Trzymaj krótko ;)

Gość Gość
3 godziny temu, Mizo napisał:

I to jest właśnie schematyczne myślenie mężczyzny. To, że kobieta się szybko przespała z facetem nie znaczy automatycznie, że robi tak z każdym napotkanym. Może z tym jednym akurat była wyjątkowa chemia? Śmieszne jest też to, że uważacie, że jak kobieta się z Wami prześpi później, to jest jakaś "porządniejsza". To chore, że oceniacie wartość kobiety przez pryzmat jej życia seksualnego. Kobiety też mają swoje potrzeby i nie myślcie, że będą się specjalnie hamować przed realizacją swoich pragnień tylko dlatego, że jakiś mentalny janusz zaraz wyzwie ją od najgorszych... Zabawne, że najwięcej do powiedzenia na temat reputacji kobiet mają Ci, którzy nie mieli z żadną styczności 🙂 

Otóż to. Chcą wyrůchac całe trójmiasto bo nawet nie miasto a później liczą ze poznają tzw. porządna. Nic nowego

Gość hehe
Przed chwilą, Gość 25 latek napisał:

To bardzo proste, do dmuchania szuka się czegoś innego jak do stałego kochania. Pamiętaj! Dłużej nie dasz (co nie znaczy że masz być niemiła) BARDZIEJ BĘDZIESZ GO KRĘCIŁA! A później? ....... chcesz mieć go dłuuugo? Trzymaj krótko 😉

co wy na ulicy wychowane, ostra patologia jesteście 😄

Gość hehe
Przed chwilą, Gość 25 latek napisał:

To bardzo proste, do dmuchania szuka się czegoś innego jak do stałego kochania. Pamiętaj! Dłużej nie dasz (co nie znaczy że masz być niemiła) BARDZIEJ BĘDZIESZ GO KRĘCIŁA! A później? ....... chcesz mieć go dłuuugo? Trzymaj krótko 😉

im bardziej w ten sposob przetwarzacie tym wieksza beke maja z was faceci, wpoili wam frajerzy pewne schematy a wy zeby sie przypodobac, jak marionetki robicie jak wam zagrają 😄 

Gość hehe

a potem sa placze na forach co zrobic jak facet to czy tamto, ogarnijcie sie i zajmijcie sie czyms ważnym

Gość Gość

Na żonę porządną, na kochankę wywloka.   Chyba bym się przed własnymi dziećmi że wstydu spalił jakbym im puszczalska matke zafundował. 

Gość Niekumam
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Poznałam faceta 2 tygodnie temu, w sobotę był sex i od tamtego czasu napisał tylko jednego smsa. 

Skąd ta niewiedza... "chyba zostałam zaliczona" CHYBA? A licznik masz? Bo jak tak... no to się przekręcił o jednego więcej.

Był przystojny, inteligentny i napisał SMS....

A co miał się oświadczyć?

Stało się. Ciesz się że był "ideałem" 

A następnym razem się zastanów na czym ci bardziej zależy czy na facecie czy na seksie i zwyczajnie zapytaj/wybadaj czy przeszkadza mu seks na pierwszych spotkaniach....

Gość idiootka
4 godziny temu, Gość kołcz napisał:

no i super, wnioskuje ze bylo ci dobrze, albo tylko tak ci sie wydaje.

Zajmij sie teraz swoimi sprawami, wieczorem zrob sobie dobrze, do rana powinno sie zagoić. Pomysl o porozrzucanych śmierdzących skarpetach, prowokacjach, dziwnych pretensjach to ci sie faceta odechce.

W przypadku wzrostu ciśnienia na mysl o obiekcie, zaleca sie zainicjowanie spotkania w celu wyeliminowania potencjanego zagrożenia. 

kołcz

swietnie napisane tez by mi sie sprzydal taki doradca, tez musze o kims zapomniec kto zabawil sie moimi uczuciami

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Zaczekaj jak znów mu się nazbiera pełna torba to zadzwoni. Zbyt łatwa jesteś dla trwałego związku.

Wieczorna. Mała prośba. Mogłabyś choć RAZ nie być obleśna? 

Gość Wiem co mówię
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Wieczorna. Mała prośba. Mogłabyś choć RAZ nie być obleśna? 

Babo facetem jestem i nie jestem obleśny, tylko walę prosto z mostu, nie owijam gófna w papierek.

Gość gosc

hahahahahhahaahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahah

....

Gość gosc

poużywał sobie, ale widocznie jesteś luźna jak wiadro tępa dzido