Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupi

Jestem ładny ale wredny i głupi

Polecane posty

Gość Głupi

Nie można mieć wszystkiego. Nikt mnie nie lubi

Gość Mądra

Ja też jestem ładna i nikt mnie nie lubi - nie przejmuj się brzydalami :)

Gość Gosc

To już wyszło poza ramy prawa .Pora na wniosek do prokuratury.

Gość gość

A ja jestem i brzydka i głupia. I też nikt mnie nie chce. Dlaczego mężczyźni są tacy niesprawiedliwi? 🤔

Gość Głupi
11 minut temu, Gość Mądra napisał:

Ja też jestem ładna i nikt mnie nie lubi - nie przejmuj się brzydalami 🙂

Nie chodzi o brzydali. Nikt sie ze mna nie kumpluje

Gość Głupi

A kobiety po fascynacji wyglądem zwykle mnie olewaja bo mam zachowanie gbura

Gość ...
Przed chwilą, Gość Głupi napisał:

A kobiety po fascynacji wyglądem zwykle mnie olewaja bo mam zachowanie gbura

no niee co za pech 😄

Gość Sylwia
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A ja jestem i brzydka i głupia. I też nikt mnie nie chce. Dlaczego mężczyźni są tacy niesprawiedliwi? 🤔

A jesteś wolna?Nie masz męża  i dzieci?na cholerę ci jakiś Fagas?W Boga nie wierzysz?Przykazań nie przestrzegasz??

Gość gość
Przed chwilą, Gość Sylwia napisał:

A jesteś wolna?Nie masz męża  i dzieci?na cholerę ci jakiś Fagas?W Boga nie wierzysz?Przykazań nie przestrzegasz??

Hehehe, no nie mam nikogo. No i wierzę... w coś, kogoś... Ty co działasz w życiu? 

Gość ???
Przed chwilą, Gość Głupi napisał:

Nie chodzi o brzydali. Nikt sie ze mna nie kumpluje

a ciemu jezdes wredny? od urodzenia tak czy od przyrodzenia?

Gość Sylwia
8 minut temu, Gość gość napisał:

Hehehe, no nie mam nikogo. No i wierzę... w coś, kogoś... Ty co działasz w życiu? 

Dlatego zawsze chciałam isc do zakonu.W pracy pewna Teresa zapytala mnie czy na pewno facetom odmawiam bo wygląda na to ze nie powiedziałam ze miałam już sytuację gdzie facet mi napisał,,spedzmy razem noc, wiem ze tego chcesz masz to wymalowane na twarzy ""i powiedzialam Nie na co ona wielce zdziwiona a jej mówię ze jestem mężatką i u mnie niema takich rzeczy.!Co do rodziców i zakonu zaraz pojawił się tu temat prowokacyjne.,,Rodzice zmuszani mnie do ślubu bo chcieli mieć wnuki."Chore.!!Owszem ojciec zabronił mi iść do zakonu bo chciał mieć wnuki ale wymyślać i wypisywać tu takie rzeczy to trzeba być chorym!I ...nietym na umyśle!Dajcie wy mi wszyscy spokój ...y!Jak dobrze ze już tam nie pracuję.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Sylwia napisał:

Dlatego zawsze chciałam isc do zakonu.W pracy pewna Teresa zapytala mnie czy na pewno facetom odmawiam bo wygląda na to ze nie powiedziałam ze miałam już sytuację gdzie facet mi napisał,,spedzmy razem noc, wiem ze tego chcesz masz to wymalowane na twarzy ""i powiedzialam Nie na co ona wielce zdziwiona a jej mówię ze jestem mężatką i u mnie niema takich rzeczy.!Co do rodziców i zakonu zaraz pojawił się tu temat prowokacyjne.,,Rodzice zmuszani mnie do ślubu bo chcieli mieć wnuki."Chore.!!Owszem ojciec zabronił mi iść do zakonu bo chciał mieć wnuki ale wymyślać i wypisywać tu takie rzeczy to trzeba być chorym!I ...nietym na umyśle!Dajcie wy mi wszyscy spokój ...y!Jak dobrze ze już tam nie pracuję.

Ano widzisz, chociaż masz jakieś życie. Super, że jesteś silna. Głowa do góry i do przodu Sylwia! 🌵😉 

Gość Sylwia
5 minut temu, Gość ??? napisał:

a ciemu jezdes wredny? od urodzenia tak czy od przyrodzenia?

Tomasz i jego ojciec zawsze byli wredni od przyrodzenia i od urodzenia bo nie wyszłam za ...a..tz bo wyszlam za męża stąd wymyslili ten gwałt meza na mnie.Tomasz Nie był i nie jest po prostu w moim typie!Złamali już prawo tyle razy ze sprawa jest zgłoszona.Oskarze ich o znieslawienie mnie i moich dzieci .Rozwalaja mi zwiazek i niszcza opinie!To miesprawiedliwe!!wredne padalce!Za wymyślanie prowokacji nt praktyk i szpitala i jeszcze wysyłanie prywatnie w wiadomości do syna i wmawianie mu ze jestem autorką też odpowie.Policja przyjęła to jako Pomówienie mojej osoby.Reszta w toku.

Gość introwertyk z wyboru ludzi

A ja jestem przeciętny, ale uprzejmy i inteligentny. Też mnie nikt nie lubi.

Gość Sylwia
10 minut temu, Gość gość napisał:

Ano widzisz, chociaż masz jakieś życie. Super, że jesteś silna. Głowa do góry i do przodu Sylwia! 🌵😉 

Sprawa jest zgloszona na policji.Temat brzmiał,,rodzice zmuszali mnie do sexu bo chcieli mieć wnuki""co za chory ... to wymyślił!

Gość Brzydki ale inteligentny
28 minut temu, Gość gość napisał:

To raczej kobiety są niesprawiedliwe. Gardzicie facetami którym bóg nie dał atrakcyjności fizycznej bo naoglądacie się kolumbijskich seriali z przystojnymi facetami ale nie bierzecie pod uwagę charakteru faceta że ten ktoś kto nie jest przystojny może być lepszym partnerem niż przystojniaczek.

Gość ???

Tomasz i jego ojciec zawsze byli wredni od przyrodzenia i od urodzenia bo nie wyszłam za ...a..tz bo wyszlam za męża stąd wymyslili ten gwałt meza na mnie.Tomasz Nie był i nie jest po prostu w moim typie!Złamali już prawo tyle razy ze sprawa jest zgłoszona.Oskarze ich o znieslawienie mnie i moich dzieci .Rozwalaja mi zwiazek i niszcza opinie!To miesprawiedliwe!!wredne padalce!Za wymyślanie prowokacji nt praktyk i szpitala i jeszcze wysyłanie prywatnie w wiadomości do syna i wmawianie mu ze jestem autorką też odpowie.Policja przyjęła to jako Pomówienie mojej osoby.Reszta w toku.

ja pierlę jaka patologia 🤣

Gość gość
3 minuty temu, Gość Brzydki ale inteligentny napisał:

To raczej kobiety są niesprawiedliwe. Gardzicie facetami którym bóg nie dał atrakcyjności fizycznej bo naoglądacie się kolumbijskich seriali z przystojnymi facetami ale nie bierzecie pod uwagę charakteru faceta że ten ktoś kto nie jest przystojny może być lepszym partnerem niż przystojniaczek.

A tam opowiadasz. Każdy facet jest taki sam i patrzy tylko na tzytzki. A kobiety może i na urodę, ale tylko na początku. Dla nas najważniejszy jest charakter. Ale niestety faceci nie są charakterni... są tacy z metra cięci niestety... 

Gość ech
10 minut temu, Gość gość napisał:

Każdy facet jest taki sam i patrzy tylko na tzytzki. Dla nas najważniejszy jest charakter.

Totalne bzdety.

Gość Sylwia
11 minut temu, Gość gość napisał:

A tam opowiadasz. Każdy facet jest taki sam i patrzy tylko na tzytzki. A kobiety może i na urodę, ale tylko na początku. Dla nas najważniejszy jest charakter. Ale niestety faceci nie są charakterni... są tacy z metra cięci niestety... 

Mężatka to mężatka!!!Koniec kropka!

Gość Sylwia
38 minut temu, Gość ??? napisał:

ja pierlę jaka patologia 🤣

Licz sie ze słowami!

Gość Gość
23 minuty temu, Gość ech napisał:

Totalne bzdety.

Dane statystyczne tak podają. 

Gość hopsa

Licz sie ze słowami!

no taka prawda

Gość Sylwia
45 minut temu, Gość Brzydki ale inteligentny napisał:

Niesprawiedliwe jest dowalanie się do mężateke  porządnych i jeszcze podłe wmawianie im zdrady!To jest niesprawiedliwe!Wulgarne wypisywanie porządnej kobiecie i matcce 2dzieci tekstu na telefon - ,,rozłożyłaś nogi przed..."co to ma znaczyć?!jakim prawem?!na jakiej podstawie?!!Nie spocznie do póki ta osoba nie odpowie za Znieslawienie i obrazę!Jestem czysta!!wręcz kryształową!I nie życzę sobie takich oszczerstw i takich wulgaryzmów pod moim adresem!!

Gość hopsa

Licz sie ze słowami!

jak robisz tepa dzido prowokacje to licz sie z konsekwencjami lochy zostana rozpizgane 🤣

Gość Sylwia
14 minut temu, Gość hopsa napisał:

jak robisz tepa dzido prowokacje to licz sie z konsekwencjami lochy zostana rozpizgane 🤣

@ co Ty pieprzysz!Ja prowokacje?Ja nie jestem Ty!! I nie zycze sobie tak wulgarnych słów w moim kierunku!Kultury się naucz!

1 godzinę temu, Gość introwertyk z wyboru ludzi napisał:

A ja jestem przeciętny, ale uprzejmy i inteligentny. Też mnie nikt nie lubi. 

Ja tam bym ciebie pokochała :)

Gość introvert z wyboru ludzi
3 godziny temu, O taka o napisał:

Ja tam bym ciebie pokochała 🙂

❤️

Gość introwertyk z wyboru ludzi

Miło mi to słyszeć ❤️

Gość izwl