Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z ero

Ten spamer co tu wczoraj spamował

Polecane posty

Gość z ero

To pewnie sie wczoraj kochał ze swoją kobietą podczas gdy wy czekaliście przed telefonami aż spam się skończy. On poszedł spać, a wy dalej czekaliście. Wstał do pracy gdzie zarabia spokojnie 15k, bo żeby napisać takiego bota trzeba być dobrym programistą, a wy dalej czekaliście i pewnie gdyby nie moderator to byście czekali do teraz.

Gość Fan kafeterii

Ja nie czekałem. Poszedłem spać. Wiedziałem, że moderator rano zatrzyma ten zator spamerskich śmieci. 

Gość On jest chory

Tomek pobal się policji i tyle .

Gość Lola114

Nie bylo tak trudno to zatrzymac, tylko Zenek byl na urlopie a Ziutek na chorobowym. To poczekali do rana (a niech sobie pospamuje..), Zenek wrocil z urlopu I jednym kliknieciem to zatrzymal. Teraz go zablokowali I z tego komputera (ip) juz nic nie wysle, a prawiczka nie stac na nowego kompa..to na razie bedziemy miec spokoj..

Gość pepe
51 minut temu, Gość z ero napisał:

To pewnie sie wczoraj kochał ze swoją kobietą podczas gdy wy czekaliście przed telefonami aż spam się skończy. On poszedł spać, a wy dalej czekaliście. Wstał do pracy gdzie zarabia spokojnie 15k, bo żeby napisać takiego bota trzeba być dobrym programistą, a wy dalej czekaliście i pewnie gdyby nie moderator to byście czekali do teraz.

Chyba cię ...bałło koleś,ten ciuul spał spocony po waleniu konia własną grabą,kobietę to on se może pooglądać w necie albo przez okno,a do roboty to raczej już nie chodzi,bo jej i tak nie ma,programistą gdyby był jak piszesz to nie miał by takich z...ych pomysłów,podobnie gdyby miał kochajcą kobietę,dom,rodzinę,to zwykły ciuul i łajza,nieudacznik życiowy 😄 

Gość Gość1984
3 minuty temu, Gość pepe napisał:

Chyba cię ...bałło koleś,ten ciuul spał spocony po waleniu konia własną grabą,kobietę to on se może pooglądać w necie albo przez okno,a do roboty to raczej już nie chodzi,bo jej i tak nie ma,programistą gdyby był jak piszesz to nie miał by takich z...ych pomysłów,podobnie gdyby miał kochajcą kobietę,dom,rodzinę,to zwykły ciuul i łajza,nieudacznik życiowy 😄 

To prawda. Spamer to obleśny, zły człowiek. Zapewne nigdy w życiu nie zamoczył gdyż kobiety go olewają z powodu braku urody i wrednego charakteru.