Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina

Gra na uczuciach/oszust/pomóżcie

Polecane posty

Gość Paulina

Witam serdecznie.Mam do Was pytanie i liczę na pomoc w tej sprawie.  

Otóż...Mam koleżankę,która od miesiąca koresponduje z facetem,poznali się ma fb,nie widzieli w realu,a on już składa obietnice,że chce z nią założyć rodzinę,mieć dzieci,że kocha itd...Ona jest tak zakochana,że żadne argumenty do niej nie docierają,wypiera wręcz wszystko,choć każdy jej mówi,że to jest nienormalne.A facet kreuje się wręcz.na idealnego.Co się dowiedzialam...Alkohoik z kupą długów,niedawno pochował żonę.Proszę Was pomóżcie i podpowiedzcie co zrobić,jak ją uprzedzić przed tym człowiekiem.Nie chcę jej mówić,że to ja się o nim tyle dowiedziałam,bo i tak nic sobie z tego nie zrobi.A poza tym obawiam się tego człowieka,że może się.zacząć na mnie.mscić,że pokrzyzowalam mu.jego.plany.

Gość gość

Na miłość nie ma rady... na miłość nie ma lekarstwa...;)

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Na miłość nie ma rady... na miłość nie ma lekarstwa...;)

jest, wystarczy sie spuścić i po miłości

Gość Ewa
25 minut temu, Gość gosc napisał:

25 minut temu, Gość gosc napisał:

Bardzo mądra podpowiedź...nie ma co...

Gość Gora byc

Może nic nie mow,niech sama się przekona i wtedy wyciagnie wnioski na przyszłość

Gość xxx

nie wpieprzaj sie, zajmij sie swoim kulfonem, nie trawie takich bab 

Gość Paulina

Pewnie jesteś rakim samym typem...

Gość Xxx
2 minuty temu, Gość Paulina napisał:

Pewnie jesteś rakim samym typem...

Nie jestem, nie dopuszczam samic do moich wyborow i oceniania kogos kogo nie znam ani ja ani plotkara

Gość Xxx

Spotkalas go na spotkaniu anonimowych alkoholikow?

Gość Gość

Na Twoim miejscu bym się tak bardzo nie przejmowała i nie ryzykowała. Ona tego nie zrozumie, że chodzi o jej dobro. Zostaniesz tylko wrogiem. Mnie też dużo osób tłumaczyło to i owo. Nie posłuchałam nikogo. Jak oberwałam po tyłku, to dopiero zmądrzałam. Człowiek uczy się na błędach. 

Gość hehe
1 godzinę temu, Gość Paulina napisał:

Witam serdecznie.Mam do Was pytanie i liczę na pomoc w tej sprawie.  

Otóż...Mam koleżankę,która od miesiąca koresponduje z facetem,poznali się ma fb,nie widzieli w realu,a on już składa obietnice,że chce z nią założyć rodzinę,mieć dzieci,że kocha itd...Ona jest tak zakochana,że żadne argumenty do niej nie docierają,wypiera wręcz wszystko,choć każdy jej mówi,że to jest nienormalne.A facet kreuje się wręcz.na idealnego.Co się dowiedzialam...Alkohoik z kupą długów,niedawno pochował żonę.Proszę Was pomóżcie i podpowiedzcie co zrobić,jak ją uprzedzić przed tym człowiekiem.Nie chcę jej mówić,że to ja się o nim tyle dowiedziałam,bo i tak nic sobie z tego nie zrobi.A poza tym obawiam się tego człowieka,że może się.zacząć na mnie.mscić,że pokrzyzowalam mu.jego.plany.

to zaciukal żone szpadlem a teraz z rozpaczy sie zrobil alkoholikiem?

Gość Paulina
6 minut temu, Gość Xxx napisał:

Nie jestem, nie dopuszczam samic do moich wyborow i oceniania kogos kogo nie znam ani ja ani plotkara

Po pierwsze jestem kobietą nie samicą,więc trochę szacunku do.płci żeńskiej...Po drugie mam niezbite dowody na jego krętactwo,więc o czym Ty do mnie mówisz?

Gość Paulina
5 minut temu, Gość hehe napisał:

to zaciukal żone szpadlem a teraz z rozpaczy sie zrobil alkoholikiem?

Alkoholikiem jest od wielu lat,a żony "nie zaciupał" sama się "zaciupala"!!i to przez alkohol!!! 

Gość do ciebie
Przed chwilą, Gość Paulina napisał:

Po pierwsze jestem kobietą nie samicą,więc trochę szacunku do.płci żeńskiej...Po drugie mam niezbite dowody na jego krętactwo,więc o czym Ty do mnie mówisz?

a ssiesz swojemu kulfonowi troche, czy tylko wysysasz z palucha takie newsy?  

Gość Xxx
16 minut temu, Gość Paulina napisał:

A jakie to sa niezbite te dowody, kazda plotkare nazywam samica, i kazda ktora chce decydowac o zyciu innych ludzi

Gość Xxx
14 minut temu, Gość Paulina napisał:

Alkoholikiem jest od wielu lat,a żony "nie zaciupał" sama się "zaciupala"!!i to przez alkohol!!! 

Poznalas przyczyne smierci jego zony?  A pracujesz w policji czy wypytywalas jego kolegow na fejsie?

Gość Kiss

Slyszalas, ze zabija sie poslanca, ktory przynosi zle wiesci?

Gość Gosc

Skad się o tym dowiedziałas? Masz jakies dowody które moglabys jej pokazać? Bo jesli tylko jej powiesz to pewnie nie uwierzy...musisz te słowa czymś poprzec. No tak, koles ja bajeruje o miłości bo ktoś musi mu pomoc spłacać długi...