Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do diaska

czy kobiety kiedykolwiek inicjuja rozmowę

Polecane posty

Gość do diaska

czy zawsze czekaja az facet to zrobi

Gość mielony

one jedyne co inicjują to wydawanie CUDZEJ kasy, no i może sranie, tyle

Gość do diaska

udają takie grzeczniutkie i wrażliwe?

Gość zieleński

koorfy w błyszczącym opakowaniu

Gość gość
55 minut temu, Gość do diaska napisał:

udają takie grzeczniutkie i wrażliwe?

Czemu by miały udawać? 

Gość Gość

Inicjują, ale nie w tym kraju. W Polsce same udzielne hrabiny ze zrytymi beretami. 

Gość Kiss

Jak są ekstrawertyczne to tak. Ale nie „na ulicy”.

Gość Ania
10 godzin temu, Gość do diaska napisał:

czy zawsze czekaja az facet to zrobi

inicjują jeśli są pewne siebie i pewne faceta, a nie zachuchane damencje 

Gość Dlatego nie
Przed chwilą, Gość Ania napisał:

inicjują jeśli są pewne siebie i pewne faceta, a nie zachuchane damencje 

No właśnie mi brak pewności z jego strony 🙂

Gość Ania
2 godziny temu, Gość Kiss napisał:

Jak są ekstrawertyczne to tak. Ale nie „na ulicy”.

na ulicy tez raz jednego zagadałam 😄 

Gość Starociotka

ZAWSZE GDY POTRZEBUJA PIENIEDZY

Gość pravda

Inicjują, ale nie w Polsce.

Chyba, że widzą przystojniaka, to wtedy tak.

Gość Sylwek

Tak, inicjują. Spotkałem takie dziewczyny. Spotkałem też takie, które zachęcały do pieszczot. Gdy dziewczyny wychodzące z inicjatywą były ładne, korzystałem z tych okazji bo kto by nie skorzystał ?  Tu jednak muszę zaznaczyć, że działo się to wtedy gdy miałem 20 lat, a dziewczyny były mniej więcej w moim wieku. W takim wieku po prostu więcej wypada niż w wieku 30+.

Gość łysy1410
14 godzin temu, Gość mielony napisał:

one jedyne co inicjują to wydawanie CUDZEJ kasy, no i może sranie, tyle

W sedno!

Gość Gość
12 godzin temu, Gość do diaska napisał:

czy kobiety kiedykolwiek inicjuja rozmowę

Tak, jak potrzebują bolca lub pieniędzy.

Gość Gosc

Inicjuję jeśli zależy mi na tej osobie. 

Gość Lorenzo01

Jeżeli chodzi o pierwsze randki to wypada aby inicjatywa była 60/40 po stronie faceta. Wtedy wychodzi bardzo zdrowo. 

Natomiast zdarzają się wyjątki. Obecnie się spotykam z dziewczyną, którą ciężki mi sklasyfikować lub rozgryźć. Prawdopodobnie uważa, ze facet powinien się starać na początku. Generalnie jak już do niej zadzwonię, albo napiszę to nie ma problemu ze spotkaniem. Na spotkaniach widać, że dąży do sytuacji w których będziemy się całować, ale wkurza mnie trochę jej bierność pomiędzy spotkaniami. Być może nie jest pewna mnie ? Nie wiem. Chociaż raz jak nie odzywałem się do niej parę dni to zaraz do mnie zadzwoniła pytać się co się dzieje. 😛 Nie lubię czegoś takiego, lubię jak kobieta też coś zaproponuje i będzie dążyła do tego abyśmy byli razem/sami. 

Nie ma sensu komplikować sytuacji graniem niedostępnej kiedy ktoś okazuje Ci zainteresowanie. Łatwo wtedy aby facet sobie odpuścił widząc w tym nic innego jak oznaki niezainteresowania. A

Gość facetka

Jestem kobietą i przestrzegam inne panie, żeby żadnego kontaktu względem mężczyzn same nie inicjowały. Ja tak zrobiłam i co? Najpierw facet był zainteresowany a po tym jak odezwałam się pierwsza, zostałam przez niego odrzucona. I po co do cho/lery się starać? :/

Gość Gość
1 godzinę temu, Poetka napisał:

Nie, nie inicjuja, kobiety sa nieme, zdolnosc mowy powraca im tylko jak ktos sie pierwszy do nich odezwie, najlepiej tej samej plci. Czy ty w ogole wychodzisz z domu, ze zadajesz takie durne pytania? 

To pytanie wcale nie jest durne w przypadku Polek.

Gość Gość
10 minut temu, Gość facetka napisał:

Jestem kobietą i przestrzegam inne panie, żeby żadnego kontaktu względem mężczyzn same nie inicjowały. Ja tak zrobiłam i co? Najpierw facet był zainteresowany a po tym jak odezwałam się pierwsza, zostałam przez niego odrzucona. I po co do cho/lery się starać? 😕

Na pewno nie zostałaś odrzucona przez to że odezwałaś się pierwsza. To naprawdę głupkowate wytłumaczenie. Zadziałało coś innego.  

Gość Kasia-00011
8 minut temu, Gość facetka napisał:

Jestem kobietą i przestrzegam inne panie, żeby żadnego kontaktu względem mężczyzn same nie inicjowały. Ja tak zrobiłam i co? Najpierw facet był zainteresowany a po tym jak odezwałam się pierwsza, zostałam przez niego odrzucona. I po co do cho/lery się starać? :/

Też miałam taką sytuację. Dlatego teraz nigdy nie zagaduję. Niech sami się męczą. Chyba,że oczekują że zagada do nich kobieta wyglądu modelki. Wtedy się jarają.

Gość Kasia-00011
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Na pewno nie zostałaś odrzucona przez to że odezwałaś się pierwsza. To naprawdę głupkowate wytłumaczenie. Zadziałało coś innego.  

co mogło zadziałać innego?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Skąd ty możesz wiedzieć co zadziałało? Jesteś tym facetem, o którym jest mowa? Po prostu może za mało atrakcyjna dla niego się okazałam i lepiej było mnie szybko spławić. Fakt, niech się sami męczą. Dobrze im tak. Zasługują sobie na takie traktowanie ze strony kobiet. Kobietki nie zagadujcie, bo w taki sposób tylko ułatwiacie życie tym draniom. Powinni mieć cały czas pod górę. Ze wszystkim. Z kobietami również.

Gość Człowiek nikt

Zagadują. Byłem świadkiem takiej sytuacji. 

Gość Gość
18 godzin temu, Gość gość napisał:

Skąd ty możesz wiedzieć co zadziałało? Jesteś tym facetem, o którym jest mowa? Po prostu może za mało atrakcyjna dla niego się okazałam i lepiej było mnie szybko spławić. Fakt, niech się sami męczą. Dobrze im tak. Zasługują sobie na takie traktowanie ze strony kobiet. Kobietki nie zagadujcie, bo w taki sposób tylko ułatwiacie życie tym draniom. Powinni mieć cały czas pod górę. Ze wszystkim. Z kobietami również.

No właśnie, za mało atrakcyjna. A nie dlatego, że zagadałaś. Bo tak to sobie tłumaczą dzieci w przedszkolu.

Gość xyz
18 godzin temu, Gość gość napisał:

Z wami nikt się nie będzie męczył, nie martwcie się 🙂

Gość Gość

Ja wyciągałam tyle razy rękę..i po co??????żeby się dobrze bawił chyba moim kosztem..nie warto.....

Gość gość

do mnie sie odzywają 😄  bo jestem fajny gość 😄  i nie zadaje sie z drewniakami xD

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

do mnie sie odzywają 😄  bo jestem fajny gość 😄  i nie zadaje sie z drewniakami xD

oczywiście dragon

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja wyciągałam tyle razy rękę..i po co??????żeby się dobrze bawił chyba moim kosztem..nie warto.....

Ja wyciągałem tyle razy rękę..i po co??????żeby się dobrze bawiła chyba moim kosztem..nie warto.....