Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna_b

Prawo jazdy kat. B - e-learning czy wykłady?

Polecane posty

Gość joanna_b

Hej, chciałam zapisać się na kurs prawa jazdy kat. B i tu moje pytanie - czy wybrać opcję z wykładami stacjonarnymi, gdzie jeden blok zajęć trwa ponad 3 godziny, czy zdecydować się na e-learning w domu? Dzwoniłam do szkoły jazdy i mówili, że trudno im nawet zebrać grupę na te wykłady z teorii, bo teraz większość osób decyduje się na naukę online... Czy ktoś z Was próbował uczyć się teorii samodzielnie w domu i jakoś dał radę zdać egzamin? Boję się, że mogę czegoś nie zrozumieć, a z drugiej strony boję się też, że te 3 godziny spędzone na wykładach będą po prostu usypiające, a potem i tak sama w domu będę wszystko przerabiać.

PS. już kiedyś chodziłam na kurs prawka, tyle że bardzo dawno temu i na starych zasadach, gdzie uczestnictwo na wykładach było jeszcze obowiązkowe. Niestety nie pamiętam, czy dowiedziałam się na nich czegoś przełomowego, pamiętam, że potem i tak samodzielnie w domu przerabiałam wszystkie testy i się uczyłam (nie zdałam praktyki, dlatego po kilku latach chcę zacząć wszystko od nowa, a tu takie zmiany, że teraz nie wiem, co wybrać).

Czy są tu jacyś szczęśliwi kierowcy po e-learningu? Albo i po tradycyjnych wykładach? Podzielcie się swoimi opiniami :)