Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna

Dziewczyny w ciąży - jak się czujecie w ten upał?

Polecane posty

Gość martyna

Jestem dopiero w 7 miesiącu, a zamiast góry przenosić to umieram. W pokoju na ostatnim piętrze bloku mam 33 stopnie. Leże plackiem, bo gdy wstaję robi mi się ciemno przed oczami. Pociesza mnie tylko to, że ostatnie tygodnie przypadną na listopad. Jak się czujecie dziś, wczoraj?

Gość Gosc

Ja bardzo dobrze, ciąża ogólnie bezobjawowa, nawet mało co czuje kopniaki a tak bałam się tego kopania po żebrach 🙂 końcówka 7 miesiąca

Gość martyna

Ale masz fajnie :)

Gość gosc

39 tydzień, ogólnie to całą ciążę czułam się super, ale ten tydzień jest wykańczający. Czuję się jak spocona babcia.

Gość Super Żona

24tc i dziś porażka tak gorącą.... A do grudnia jeszcze trochę

Gość Gość

Obie ciąże miałam bezobjawowe. Poza dyskomfortem w obrębie miednicy pod koniec ciąży upały znosiłam bardzo dobrze 🙂 

Gość Innka

Jak tylko zaczęły się upały dostałam Krawienia, nie wiem czy od upałow ale w pracy ukrop bez klimy... 

8 tydz ciąży. 

Gość Gość AniaK

Ja beznadziejnie, nie mogę spać w nocy, a rano mdłości. Z psem już nie wychodzę, bo mi się w głowie kręci...

Gość martyna

U mnie w nocy podczas upałów temperatura też nie spada poniżej 29 stopni. Śpię po 3 godziny, a potem słabo mi w ciągu dnia. Cieszę się na myśl o przyszłym tygodniu, podobno ma być około 20.

Gość Gość

Jestem upocona wszędzie a to dopiero 24 tc, chybe muszę nosić majtki ze sobą na zmianę bo ciągle mam tam mokro!!!! 

Gość Super Żona
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jestem upocona wszędzie a to dopiero 24 tc, chybe muszę nosić majtki ze sobą na zmianę bo ciągle mam tam mokro!!!! 

To dobry pomysł! Ja też muszę zacząć nosić:D

nawet wkładki nie pomagają..

Też mam na listopad a ledwo chodzę w te upały ani spać ani wogole się ruszać nie można a tu pierwsze dziecko poltoraroczne ciągle coś chce ehhh damy radę dziewczyny już niedługo upały się skończą i będzie lepiej zdrowie i wytrwałości

Gość martyna

No właśnie, już wolę ubierać się w te kilogramy kurtek i szalików niż nie móc oddychać. Mam poczucie kompletnej straty czasu, bo nawet podłogi umyć nie mogę bez wrażenie że zaraz zemdleję. Czekam jak taka niedojda na zmianę pogody.

Gość 13trzynascie

36 tydzień. Czuję sie jak upocona 95 latka.

Gość Gosciowka2019

Pocieszacie mnie! Ja mam 37 tc i też chodzę ciagle mokra. Ostatnio spanikowałam myśląc, że wody mi ciekną.... A to pot był 😂 masakra. 

Do tego mam uderzenia gorąca, trudności w oddychaniu.... Czekam na poród z utęsknieniem. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Super Żona napisał:

To dobry pomysł! Ja też muszę zacząć nosić:D

nawet wkładki nie pomagają..

A jak! Ja to tylko jak tam się upocę to zaraz czuję dyskomfort w cewce moczowej, jestem okropnie wrażliwa na infekcje pęcherza w ciąży a wilgoć i upał wcale nie pomaga, więc taka bielizna na zmianę ratuje sytuację. Do tego teraz przekładam się z boku na bok bo albo gorąco, że spać nie mogę, albo plecy bolą, albo syn mnie okopuje z każdej strony, ja nie wiem po kim on taki ruchliwy.