Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olazopola

Dziwne samopoczucie-co mi jest?

Polecane posty

Gość Olazopola

Witam. Od jakiegoś czasu dziwnie się czuje. Zacznę od fizycznych objawów. Niekiedy czuje nie tyle co dziwne zawroty głowy ale bardziej taki wyostrzony obraz na wszystko co mnie otacza. Jak czytam coś w telefonie i spojrzę np przed siebie to dziwnie kręci mi się w głowie. Kolejna rzeczą która zaobserwowałam to dziwne kłucia na ciele. Nie są co prawda jakieś mocne ale np leżę a zaczyna kłuć mnie coś w stopie, po chwili w ręce. Niekiedy czuje takie dziwne drętwienie np gdy gdzieś idę. Biorę witaminy, zaczęłam jeść regularnie. Dodatkowo ciagle boli mnie serce. Może to przez to ze dużo pale i pije dużo kawy. Jeśli chodzi o objawy samopoczucia to ostatnio bardzo spadło. Dużo czasu zaczęłam spędzać w domu a dotychczas byłam dusza towarzystwa. Teraz gdy ktoś proponuje chociaż piwo to zwyczajnie odmawiam albo pije 0%. A o wódce już nie wspomnę. Nie cieszy mnie wychodzenie z domu tak jak do niedawna. Wszystko wydaje mi się takie inne niż wcześniej. Czuje się tak nieswojo.. ciężko tez z koncentracja. W ciągu dnia dużo ziewam i wydaje się być zmeczona... nawet gdy to pisze to odczuwam dziwny ból raz w palcu, za chwile na jednym nadgarstku za chwile na drugim.. po chwili w stopie... co może mi dolegać? 

Gość ...

na przeczyszczenie uszu i po problemie

Gość ...

wyspij sie dobrze

Gość ...

Źle śpisz w nocy

Gość ...

Kręci ci się w głowie  niedrożność trąbki słuchowej 

Gość ...

nudzisz sie nic nie robisz 

Gość gość

anal złagodzi objawy

Gość any.

Ale z Was palanty..

A robiłaś morfologie? Idź jutro, zbadaj krew. Na czczo. I cukier. Zapłacisz maksymalnie 30zl.

Gość miałam to samo
40 minut temu, Gość Olazopola napisał:

Witam. Od jakiegoś czasu dziwnie się czuje. Zacznę od fizycznych objawów. Niekiedy czuje nie tyle co dziwne zawroty głowy ale bardziej taki wyostrzony obraz na wszystko co mnie otacza. Jak czytam coś w telefonie i spojrzę np przed siebie to dziwnie kręci mi się w głowie. Kolejna rzeczą która zaobserwowałam to dziwne kłucia na ciele. Nie są co prawda jakieś mocne ale np leżę a zaczyna kłuć mnie coś w stopie, po chwili w ręce. Niekiedy czuje takie dziwne drętwienie np gdy gdzieś idę. Biorę witaminy, zaczęłam jeść regularnie. Dodatkowo ciagle boli mnie serce. Może to przez to ze dużo pale i pije dużo kawy. Jeśli chodzi o objawy samopoczucia to ostatnio bardzo spadło. Dużo czasu zaczęłam spędzać w domu a dotychczas byłam dusza towarzystwa. Teraz gdy ktoś proponuje chociaż piwo to zwyczajnie odmawiam albo pije 0%. A o wódce już nie wspomnę. Nie cieszy mnie wychodzenie z domu tak jak do niedawna. Wszystko wydaje mi się takie inne niż wcześniej. Czuje się tak nieswojo.. ciężko tez z koncentracja. W ciągu dnia dużo ziewam i wydaje się być zmeczona... nawet gdy to pisze to odczuwam dziwny ból raz w palcu, za chwile na jednym nadgarstku za chwile na drugim.. po chwili w stopie... co może mi dolegać? 

jeśli przy tych objawach masz jeszcze problem ze schudnięciem (pomimo diety) i dziwne tycie w okolicy brzucha lub też wzdęcia cokowliek zjesz lub wypijesz, to może masz insulinooporoność lub problem z tarczycą

ja mam dwa powyższe, biore leki i się czuje o niebo lepiej, waga też powoli spada

ktoś dobrze radzić, zbadaj cukier, polecam też zrobienie krzywej insulinowej, koszt prywatnie dość duży ok 120 zł ,może poproś o skierowanie lekarza rodzinnego

a do wszystkich pajaców piszących weż sie do roboty PALNIJCIE SIE  W ŁEB BARANY

problem z cukrem powoduje takie objawy!!

Gość Gość

Obstawiam, że wyniki bedą dobre, bardziej stawiam na problemy psychologiczne, ogólne przemęczenie, długofalowy stres i psychika wysyła sygnały by o nią zadbać. 

Gość Aro

Czy korzystasz ze stomatologicznych usług leczenia kanałowego?