Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carnelek

Partner tyran

Polecane posty

Gość Carnelek

Z partnerem jestem od 5 lat. Mamy 3 letniego syna. Partner nie zajmuje sie dzieckiem zreszta nic o dziecku nawet nie wie, gdzie chodzi do lekarza co lubi, nie zabiera na spacer, nie kupuje prezentow, nie spedza z dzieckiem czasu nawet nie wie gdzie dziecku kupuje ubrania i na jaki rozmiar. Partner w weekendy czesto imprezuje, ilosci portali randkowych na ktorych jest zapisany nie zlicze oraz smsow do bylych panienek. Jego rodzina mnie i syna nienawidzi a to dlatego ze partner bardzo intensywnie rozmawia na moj temat ze swoja rodzina i to w bardzo niecenzuralny sposob. Zreszta jego rodzina twierdzi ze nasz syn nie jest jego dzieckiem. Ostatnio jego siostra dpotkala mnie na zakupach i przywitala sie słowami Cześć S*ko. On nie widzi w rym nic zlego. Powiedziałam dosc. I teraz moje pytanie chce go pozbawic prawa do syna nie chce aby widzial ta patologie i mial z nimi kontakt zreszta syn i tak sie ich boi reaguje histerycznie. Na ojca roznie reaguje tez zdaza sie ze sie go boi. Jakie mam szanse w sądzie?