Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8392

Polska jest stracona bo

Polecane posty

Gość 8392

Polscy faceci są prymitywni jak murzyni przy wyborze kobiety, zabijaja się o zrobione pustaki które mają iq 10 punktów a porządne inteligentne kobiety z wartościami które są ambitne i mają pasję są same, dlatego będą się rodzić dzieci ...e, przyszli beneficjenci 500 + I modelki z instagrama bo to ta sama półka patologii 

Gość 9299

Z resztą w takich krajach jak polska Ukraina i Rosja zawsze będzie bieda, bo faceci wolą żeby dziecko im urodziła mało inteligentna ale ładna kobieta , niż szara myszka ale z wysokim iq które by pomogło w życiu przyszłemu dziecku 

Gość vvv

Nieprawda. Szukam takiej inteligentnej szarej myszki, ale żadna mnie nie chce, bo one też szukają przystojniaków.

Gość 8383
5 minut temu, Gość vvv napisał:

Nieprawda. Szukam takiej inteligentnej szarej myszki, ale żadna mnie nie chce, bo one też szukają przystojniaków.

Bo dla Ciebie szara myszka to tleniona blondyna z cudami jak melony

Gość 8383
Przed chwilą, Gość 8383 napisał:

Bo dla Ciebie szara myszka to tleniona blondyna z cudami jak melony

Cycami***

Gość vvv

Nic z tych rzeczy.

20 minut temu, Gość 8392 napisał:

Polscy faceci są prymitywni jak murzyni przy wyborze kobiety, zabijaja się o zrobione pustaki które mają iq 10 punktów a porządne inteligentne kobiety z wartościami które są ambitne i mają pasję są same, dlatego będą się rodzić dzieci ...e, przyszli beneficjenci 500 + I modelki z instagrama bo to ta sama półka patologii 

te "mądre" kobiety są tak głupie, że mimo iż wiedzą na co lecą faceci to nic ze sobą nie robią żeby spełnić męskie standardy

Gość Obserwator
26 minut temu, Gość vvv napisał:

Nie lepiej wybrać sie do psychiatry? Tylko jęczysz i jęczysz. To juz nudne. Zachowujesz sie naprawdę jakbyś byl jakis p0pierd0lony. W kółko jedno i to samo. Nie porzygales się jeszcze? 

Gość 9393
44 minuty temu, Samotny Romantyk napisał:

te "mądre" kobiety są tak głupie, że mimo iż wiedzą na co lecą faceci to nic ze sobą nie robią żeby spełnić męskie standardy

Bo inteligentna kobieta jest często niezależna i samowystarczalna tumanie , nie musi szukać faceta który by ja utrzymywał żeby przeżyć , dlatego ma W nosie zdanie facetów 

Gość Klaudia_501
1 minutę temu, Gość 9393 napisał:

Bo inteligentna kobieta jest często niezależna i samowystarczalna tumanie , nie musi szukać faceta który by ja utrzymywał żeby przeżyć , dlatego ma W nosie zdanie facetów 

dokladnie

Gość 9393
3 minuty temu, Gość 9393 napisał:

Tylko slowianki którym się do pracy nie pali najczęściej wyglądem próbują przyciągnąć faceta z grubym portfelem, dzięki któremu nie będą musialy pracować , kobiety z krajów zachodnich które mają same wystarczająco kasy nie robią z siebie plastikowej pudernicy

Gość 00000
50 minut temu, Samotny Romantyk napisał:

No to weź modelkę z instagrama , ale nie zapomnij że ona inwestuje w wygląd żeby faceta doic , ciekawe czy tylko Ciebie by było biedolu na taka stać xD

Gość 9999
1 minutę temu, Samotny Romantyk napisał:

Moja Ania jest ładniejsza od modelek z instagrama 🙂

Jest dowodem na to że kobieta może być zarówno piękna jak i inteligentna 🙂

Ideał

To jak jest ładna i nabierze pewności siebie to ci da kopa dla takiego z dużym kootasem i portfelem, tacy jak ty są tylko przystankami

Gość 1111
1 godzinę temu, Samotny Romantyk napisał:

A co ty robisz żeby trafiać w gusta kobiet ? Kolejny biedny niski kartofel który uważa że tylko jego trzeba zadowalac, chcesz super laski i do tego inteligentnej to sam bądź bogaty wysoki i przystojny , wątpię żebyś miał cokolwiek z tych cech przegrancu z wymaganiami 

Gość gosc

Ale najlepsi są faceci co się boją, że im się kasę zabierze. Ja nie obnosiłam się, że mam dobrą sytuację i zawsze jak się spotykaliśmy, to w gościu był taki strach, że od niego ściągnę wszystko łącznie z dywanem na chacie. Auto przykurzał, żeby wyglądało na starsze i nosił gorsze ubrania hehehe. Jak się dowiedział, odetchnął i stwierdził, że spokojnie może się w takim razie ze mną spotykać - panowie to wy jesteście śmieszni :)

15 minut temu, Gość 9999 napisał:

To jak jest ładna i nabierze pewności siebie to ci da kopa dla takiego z dużym kootasem i portfelem, tacy jak ty są tylko przystankami

Myślisz, że ja się dam rzucić? he he

Niejednemu już gębę obiłem za przystawianie się do mojej ukochanej :)))

Gość 92929
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Ale najlepsi są faceci co się boją, że im się kasę zabierze. Ja nie obnosiłam się, że mam dobrą sytuację i zawsze jak się spotykaliśmy, to w gościu był taki strach, że od niego ściągnę wszystko łącznie z dywanem na chacie. Auto przykurzał, żeby wyglądało na starsze i nosił gorsze ubrania hehehe. Jak się dowiedział, odetchnął i stwierdził, że spokojnie może się w takim razie ze mną spotykać - panowie to wy jesteście śmieszni 🙂

Ja miałam podobną sytuację, zaczął mnie brać na poważnie jak się dowiedział że mam dobra pracę, faceci to materialisci dużo więksi od kobiet , boja się żeby grosza nie stracić ale sami lecą na laski z dobra praca, pasozyty

Gość ech
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Ale najlepsi są faceci co się boją, że im się kasę zabierze. Ja nie obnosiłam się, że mam dobrą sytuację i zawsze jak się spotykaliśmy, to w gościu był taki strach, że od niego ściągnę wszystko łącznie z dywanem na chacie. Auto przykurzał, żeby wyglądało na starsze i nosił gorsze ubrania hehehe. Jak się dowiedział, odetchnął i stwierdził, że spokojnie może się w takim razie ze mną spotykać - panowie to wy jesteście śmieszni 🙂

A mało było sytuacji, że kobieta zdzierała z faceta całą kasę, potem się z nim rozwodziła, ograniczała kontakty z dziećmi i kazała płacić alimenty?

Same jesteście sobie winne, mężczyźni po prostu zabezpieczają się przed kobietami, które zniszczą im życie. Jeśli kobieta nie jest materialistką, to w porządku.

Gość Paola
2 minuty temu, Samotny Romantyk napisał:

Myślisz, że ja się dam rzucić? he he

Niejednemu już gębę obiłem za przystawianie się do mojej ukochanej :)))

Jak będzie chciała sama odejść to możesz sobie naprukac w gacie już nie będziesz miał nic do gadania 

Gość Paola
4 minuty temu, Gość ech napisał:

A mało było sytuacji, że kobieta zdzierała z faceta całą kasę, potem się z nim rozwodziła, ograniczała kontakty z dziećmi i kazała płacić alimenty?

Same jesteście sobie winne, mężczyźni po prostu zabezpieczają się przed kobietami, które zniszczą im życie. Jeśli kobieta nie jest materialistką, to w porządku.

Faceci to też materialisci, kto najwięcej gada o kasie ? Faceci ciągle się boją żeby im jakaś grosza nie wyszarpala to jest chore , ta obsesja żeby nic kobiecie nie dac, to jest prawdziwy materializm , wy nie śpicie po nocach myśląc żeby kobiecie kawy nie postawić a najlepiej żeby ona wam postawiła 

Gość ech
Przed chwilą, Gość Paola napisał:

Faceci to też materialisci, kto najwięcej gada o kasie ? Faceci ciągle się boją żeby im jakaś grosza nie wyszarpala to jest chore , ta obsesja żeby nic kobiecie nie dac, to jest prawdziwy materializm , wy nie śpicie po nocach myśląc żeby kobiecie kawy nie postawić a najlepiej żeby ona wam postawiła 

Bardzo chętnie postawię kobiecie kawę.

Nie chodzi o to, by jej nic nie dać. Chodzi o to, by stracić całego majątku, o to, by kobieta nie żądała coraz więcej i więcej.

Gość 1111
Przed chwilą, Gość ech napisał:

Bardzo chętnie postawię kobiecie kawę.

Nie chodzi o to, by jej nic nie dać. Chodzi o to, by stracić całego majątku, o to, by kobieta nie żądała coraz więcej i więcej.

Takich jest bardzo mało, ale jak facet myśli tylko chooyem A nie mózgiem żeby znaleźć normalna to ma za swoje , facetów kręcą cwaniary i puszczalskie z porządnych się śmieją 

Gość ech
4 minuty temu, Gość 1111 napisał:

Takich jest bardzo mało, ale jak facet myśli tylko chooyem A nie mózgiem żeby znaleźć normalna to ma za swoje , facetów kręcą cwaniary i puszczalskie z porządnych się śmieją 

Właśnie szukam takiej porządnej. Nie obchodzą mnie cwaniary ani puszczalskie. Nie myślę chooyem, właśnie dlatego muszę sprawdzić, czy dana kobieta jest normalna czy nie.

42 minuty temu, Gość Paola napisał:

Jak będzie chciała sama odejść to możesz sobie naprukac w gacie już nie będziesz miał nic do gadania 

Dlatego trzeba tak prowadzić grę żeby nie chciała odchodzić i nie miała alternatywy :D