Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

co każe wam wasz pan w łóżku

Polecane posty

Gość Eve
4 godziny temu, Kusza Myślivski napisał:

Pozwoliłam sobie na mały eksperyment i założyłam temat z pytaniem do panów o tę konkretną praktykę i o emocje. Zobaczymy. 😉 

Poczytam 🙂

6 minut temu, Gość Eve napisał:

Poczytam 🙂

Eksperyment się nie powiódł. Tylko Aco zechciał rzetelnie odpowiedzieć. I jak to na kafe, temat zszedł na manowce. Standardowo też, na nic innego nie liczyłam. 

"...O Magdaleno, Magdaleno, 
choć dla wszystkich jesteś, nie ma ciebie nikt... ☹️
O Magdaleno, Magdaleno, 
jaka drzazga w twoim pustym sercu tkwi?"☹️

Gość Gość
1 minutę temu, Kusza Myślivski napisał:

"...O Magdaleno, Magdaleno, 
choć dla wszystkich jesteś, nie ma ciebie nikt... ☹️
O Magdaleno, Magdaleno, 
jaka drzazga w twoim pustym sercu tkwi?"☹️

😂

Tia... Pchnięcia mocnego, męża i spojrzyj w lustro pięknoto😁 Ech nadobna Madzielnka, niedościgniony wzorzec cnót wszelakich, mądrość nad mądrościami, studnia złotych myśli i porad od serca...

15 godzin temu, Kusza Myślivski napisał:

To ciekawe i przyznam, że myślałam o tym kilka razy. Uważam, że jest tak jak mówisz. Dlatego to takie podniecający. Ponieważ kobiety uważają masturbację za czyn bardzo intymny, to podczas masturbacji w obecności partnera odczuwają wstyd. I to je podnieca. Własne zawstydzenie, skrępowanie sprawia, że kobieta czuje przewagę mężczyzny nad sobą w tej grze. U mężczyzn to chyba działa inaczej, podnieca ich własne wyuzdanie. Tak myślę. Zaskakujące jest to, że kobiety (dojrzałe) zwykle bardzo szybko potrafią odpowiedzieć na pytanie, jakie odczucia wywołuje w nich dana sytuacja i jak przekłada się to na ich podniecenie. Z mężczyznami jest już nieco trudniej, nawet dojrzali i inteligentni mężczyźni nie do końca potrafią określić własne emocje towarzyszące seksualnym praktykom. Zwykle potrafią powiedzieć, że coś im się podoba, albo nie, że coś ich kręci, albo nie, rzadko coś ponad. Też odnosisz podobne wrażenie, czy masz inne doświadczenia?

Nie do mnie pytanie, ale skoro nie mam Pana, który by mi kazał, to odpowiem, że poraz kolejny okazuje się, że u mnie pierwiastek męski najwidoczniej dominuje.

Nie czuję wstydu podczas masturbacji na pokaz, ale podnieca mnie jego urzeczenie widokiem. Ogólnie lubię czuć, gdy on wie, że "trzymam go w garści"😉 ale trzyma też być być lubię, więc mógłby mi coś kazać. Wtedy mój pierwiastek kobiecy może by wykonał polecenie lub się ociągał 😉

Gość gośćgość
3 minuty temu, Waderka napisał:

Tia... Pchnięcia mocnego, męża i spojrzyj w lustro pięknoto😁 Ech nadobna Madzielnka, niedościgniony wzorzec cnót wszelakich, mądrość nad mądrościami, studnia złotych myśli i porad od serca...

Nie do mnie pytanie, ale skoro nie mam Pana, który by mi kazał, to odpowiem, że poraz kolejny okazuje się, że u mnie pierwiastek męski najwidoczniej dominuje.

Nie czuję wstydu podczas masturbacji na pokaz, ale podnieca mnie jego urzeczenie widokiem. Ogólnie lubię czuć, gdy on wie, że "trzymam go w garści"😉 ale trzyma też być być lubię, więc mógłby mi coś kazać. Wtedy mój pierwiastek kobiecy może by wykonał polecenie lub się ociągał 😉

Czy chciałabyś w samochodzie na tylnym siedzeniu, od tyłu? Gapiom przez szybę byś język pokazywała  ;) :d

12 minut temu, Waderka napisał:

Taaa, człowiek im starszy, tym mniej "sprecyzowany". Czysty hedonizm. Po co się zamykać w jakiejś przestrzeni, nazwanej grupie, jak można mieć wszystko. 😉 

Gość Ona

Rano najpierw mnie rozochocił a później kazał mi pupę wypiąć. Nie powiem fajnie się skończyło :d

Gość Gość
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak można nazwać drugą kobietę starą panną?

Lepiej brzmi "Stara ..." ?

Gość Gość

~stara panna i z własnym cieniem się wadzi

Gość 🐴🐴🐴

Koń by się uśmiał 🤣

Gość Pogromca białorycerzy
4 godziny temu, Waderka napisał:

Nie czuję wstydu podczas masturbacji na pokaz, ale podnieca mnie jego urzeczenie widokiem. Ogólnie lubię czuć, gdy on wie, że "trzymam go w garści"😉 

Czerpanie przyjemności z wykonywania cudzych poleceń nie jest przejawem dominacji tylko uległości. 

Gość Buniu rozwódko
15 godzin temu, Magda bez loginu napisał:

Doceniam to co mam 

I cieszę się każdą chwilą 

Ale mój czas Aleksandro na forum minął 

Snu spokojnego, snu radosnego 

I pchnięcia w końcu mocnego 😆👋

Nie usuwaj postów rozwiedziona Buniu. 🐴

Gość Gość

~stara panna jest jako przejrzała gruszka i temu spadnie na łeb, co jej nie trzęsie

Gość Gość

~stara panna im mniej ma zębów, tym większym przekąsem mówi

Z tym wyrażaniem emocji bywa różnie, nawet w przypadku kobiet. Nie każda kobieta potrafi jasno sprecyzować co odczuwa w danym momencie.

38 minut temu, Evka z Ogrodu napisał:

Ale np. choćby teraz obok widzę temat o wytrysku na twarz i tam padają odpowiedzi o przeżycia towarzyszące. "Lubię to, bo lubię czuć tę władzę nad kobietą", taki komunikat na przykład, wykraczający poza "bo mnie to kręci" . Także potrafią też 🙂 Zresztą takie rozmowy z męską stroną mi się zdarzały, zdarzają nadal i są jednostki, które potrafią niezwykle trafnie wyrazić się o seksie także werbalnie (mają głęboki poziom przeżywania, bo sami nie są płytcy i umieją ująć, co czują podczas jakiejś praktyki i dlaczego ich to podnieca, aż nierzadko sobie coś zapamiętuję, bo takie jest trafne), czyli chyba właściwie wycofuję się poniekąd do pewnego stopnia z pierwszej uwagi 🙂

Mówiłam o głębszej warstwie emocjonalnej, o rozumieniu pewnych mechanizmów. My kobiety jesteśmy w tym chyba lepsze. A może tylko mamy większe skłonności do rozkładania takich doznań na czynniki pierwsze. To pewnie to. 😉 

36 minut temu, acordeon napisał:

Z tym wyrażaniem emocji bywa różnie, nawet w przypadku kobiet. Nie każda kobieta potrafi jasno sprecyzować co odczuwa w danym momencie.

Pewnie masz rację. W tym miejscu (na ero) problem jest chyba mniejszy.

Gość Gorący
6 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Pewnie masz rację. W tym miejscu (na ero) problem jest chyba mniejszy.

Kuszo to tylko forum, w życiu wygląda to zupełnie inaczej. Odnośnie tego co napisał aco, z przymkniętych oczów i mimiki twarzy kobiety można baardzo wiele wywnioskować co w danym momencie przeżywa kobieta ;))  Lepiej to widać podczas masturbacji choć i podczas dobrego seksu także .

Gość gość

Pamiętam jak tu jeden "gość" ciągle pisał,  że seks się uprawia,  a nie się o nim pisze, więc boję się wypowiedzieć  😉