Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Distinct_Question

Co sądzicie o facetach, którzy deklarują, że mogliby wychowywać tylko swoje biologiczne dzieci?

Polecane posty

Gość Gość
2 godziny temu, Gość bezpłodna napisał:

Jestem bezpłodną kobietą i do związku szukam tylko i wyłącznie faceta, który ma już dziecko/dzieci a jest rozwiedziony bo nie chcę bezdzietnemu zablokować genów. Zobaczcie ,że to co wy uważacie za wadę u potencjalnego partnera ( dzieci z poprzedniego związku ) - ja uważam za zaletę.

Też tak mam. Tzn m9ge mieć dzieci ale nie chce. Dla mnie rozwodnik z dzieckiem jest w sam raz. 

Gość gość
20 godzin temu, Gość Distinct_Question napisał:

Tacy, którzy mówią, że nie wiążą się z samotnymi matkami, bo nie chcą odhowywać genów jakiemuś plebsowi, że chcą ładować swój wysiłek, czas i pieniądze, we własne potomstwo itd

Uważam, że porządny facet nigdy nie wypowiedziałby takich słów. Owszem nie każdy chce, musi wybierać samotną matkę, ale takich słów nie powiedziałby mężczyzna porządny. Po prostu nie startuje do kobiety z dzieckiem, z dziećmi i tyle. 

Ja nie chciałabym mieć mężczyzny z niedorosłymi dziećmi i się za takich nie biorę, ale również ich nie obrażam. Bo powyższe słowa są bardzo obraźliwe. I nie tylko dla ojca dzieci, ale również dla kobiety, bo przecież coś z jej genów też poszło w dzieciaczki. 

Z chamami lepiej się nie zadawać. 

Gość ech
25 minut temu, Gość gość napisał:

Uważam, że porządny facet nigdy nie wypowiedziałby takich słów. Owszem nie każdy chce, musi wybierać samotną matkę, ale takich słów nie powiedziałby mężczyzna porządny. Po prostu nie startuje do kobiety z dzieckiem, z dziećmi i tyle. 

Ja nie chciałabym mieć mężczyzny z niedorosłymi dziećmi i się za takich nie biorę, ale również ich nie obrażam. Bo powyższe słowa są bardzo obraźliwe. I nie tylko dla ojca dzieci, ale również dla kobiety, bo przecież coś z jej genów też poszło w dzieciaczki. 

Z chamami lepiej się nie zadawać. 

To nie jest obraźliwe dla kobiety. Jeżeli kobieta nie myśli, z kim uprawia seks, tylko robi to z pierwszym lepszym przystojniakiem, bo jest przystojny zamiast wybrać odpowiedzialnego mężczyznę, to jest to jej problem.