Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Distinct_Question

Co sądzicie o facetach, którzy deklarują, że mogliby wychowywać tylko swoje biologiczne dzieci?

Polecane posty

Gość Distinct_Question

Tacy, którzy mówią, że nie wiążą się z samotnymi matkami, bo nie chcą odhowywać genów jakiemuś plebsowi, że chcą ładować swój wysiłek, czas i pieniądze, we własne potomstwo itd

Gość Gość

Nic. Jeśli nie mają jeszcze dzieci to ich pełne prawo tak myśleć.

Gość Down

Co sądzę goowno sądzę każdy robi jak uważa a na takich co nam nie pasują ma się wy...e. 

Gość Sóko

Bardzo mądrzy szanujący sie faceci.

Każdy ma prawo do własnych poglądów, wyborów i decyzji.

Gość Gosc

Wcale mnie to nie dziwi, że nikt nie chce tyrać na czyjeś gówniaki. Z jakiej racji? Niech się tatuś nimi zajmie.

Gość Gość

Należy uszanować decyzję takich mężczyzn i to wszystko. 

Gość Kiss

Chęć wychowywania tylko swoich dzieci rozumiem, natomiast

29 minut temu, Gość Distinct_Question napisał:

Tacy, którzy mówią, że nie wiążą się z samotnymi matkami, bo nie chcą odhowywać genów jakiemuś plebsowi, że chcą ładować swój wysiłek, czas i pieniądze, we własne potomstwo itd

o osobach, które mówią tak, myśle bardzo źle.

Gość gość

Dobre podejście. Wychowywanie cudzych genów jest nieuzasadnione ewolucyjnie. Zresztą, jakie zalety ma utrzymywanie cudzych wytrysków? Pełno jest kobiet bez żywych pamiątek po byłych, za takie trzeba się brać, a nie zadowalać jakąś samotną matką. Jak to mówią: samuec alfa szmaci, samiec beta na to płaci. Bez sensu.

No chyba, że samemu się ma przychówek, to też nie ma co bezdzietnym babkom głowy zawracać, bo reguła o niechęci do cudzych dzieci działa w dwie strony.

Gość orlen

Po rozwodzie beda zaskoczeni, ze ich nastepna partnerka nie akceptuje jego dzieci z byla.

Gość Ola
10 minut temu, Gość orlen napisał:

Po rozwodzie beda zaskoczeni, ze ich nastepna partnerka nie akceptuje jego dzieci z byla.

Dokładnie. Srac na alimenciarzy. Nigdy się nie umowie z rozwodnikiemz który nie zarabia więcej niz 7 tys zl. Nie będę sponsorowac cudzych bachorow. Chciał moczyc to niech ponosi konsekwencje. 

Gość I3939
54 minuty temu, Gość Ola napisał:

Dokładnie. Srac na alimenciarzy. Nigdy się nie umowie z rozwodnikiemz który nie zarabia więcej niz 7 tys zl. Nie będę sponsorowac cudzych bachorow. Chciał moczyc to niech ponosi konsekwencje. 

A ty ile zarabiasz pasozycie? 

Gość 92929

Jestem kobieta ale rozumiem facetów którzy nie chcą samotnych madek, ciekawe która młoda zdrowa laska by wzięła faceta z dziećmi i na te dzieci z uśmiechem zarabiala , może jedna na 1000 , każdy chce wychować swoje własne geny a nie cwaniaczek dresiarz się spusci a inny frajer ma za to płacić 

Gość Gość

Większość rozwodnikiem jakich znam założyło druga rodzinę. Często z bezdzietnymi kobietami.  U rozwodek nie słyszałem aby jakiś bezdzietny się z nimi związał.

Gość 829
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Większość rozwodnikiem jakich znam założyło druga rodzinę. Często z bezdzietnymi kobietami.  U rozwodek nie słyszałem aby jakiś bezdzietny się z nimi związał.

Bo rozwodnik często utrzymuje swoje dzieci i jeszcze nowa partnerkę, samotna matka szuka faceta który by na jej dzieci zarobił 

Gość ....

Każdy by tak chciał  , narobić lasce dzieci popukac A ktoś inny te geny utrzyma przy życiu, cwaniaczek przekazuje geny dalej a ...a tyra na nie swoje dzieci 

Gość Gość
5 minut temu, Gość 92929 napisał:

Jestem kobieta ale rozumiem facetów którzy nie chcą samotnych madek, ciekawe która młoda zdrowa laska by wzięła faceta z dziećmi i na te dzieci z uśmiechem zarabiala , może jedna na 1000 , każdy chce wychować swoje własne geny a nie cwaniaczek dresiarz się spusci a inny frajer ma za to płacić 

Nie każda z dziećmi to patologia która zaszła z sebem. Tak czy siak po co bezdzietnemu kobieta z dzieckiem? 

Gość Eugenia

Takie podejście to przecież forma rasizmu. Czy takie dzieci są winne temu, że nie są jego biologicznymi? Czy geny takiego gościa są lepsze od jakichkolwiek innych?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Eugenia napisał:

Takie podejście to przecież forma rasizmu. Czy takie dzieci są winne temu, że nie są jego biologicznymi? Czy geny takiego gościa są lepsze od jakichkolwiek innych?

A co to ma do rzeczy? Nikt nie ma obowiązku wiązania się z dzieciatymi. To zawsze kłopot i uwiazanie emocjonalno finansowe plus konieczność widywania matki ogona przy różnych okazjach.

Gość Bardzo sie podoba ta
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Dobre podejście. Wychowywanie cudzych genów jest nieuzasadnione ewolucyjnie. Zresztą, jakie zalety ma utrzymywanie cudzych wytrysków? Pełno jest kobiet bez żywych pamiątek po byłych, za takie trzeba się brać, a nie zadowalać jakąś samotną matką. Jak to mówią: samuec alfa szmaci, samiec beta na to płaci. Bez sensu.

No chyba, że samemu się ma przychówek, to też nie ma co bezdzietnym babkom głowy zawracać, bo reguła o niechęci do cudzych dzieci działa w dwie strony.

Wypowiedź. Pełna zgoda.

Gość gość

Jestem kobietą i też bym się nie związała z dzieciatym. Taki męzczyzna jest zawsze zakładnikiem byłej rodziny i nigdy nie stworzy pary, a jedynie czworokąt lub pięciokąt z dziećmi, exżoną w tle. Dzieciaci to dla mnie gorszy sort, a już "kochani tatusiowie cudownych córeczek" to dla nowej parterki pewnie koszmar. Sznujmy siebie i swój czas. 

Gość alimenciarz
1 godzinę temu, Gość Ola napisał:

aktualnie kiszę ogóra w 24letniej, bezdzietnej, wilgotnej bułeczce i planuję z nią wziąć ślub cywilny.

Gość alimenciarz
7 minut temu, Gość gość napisał:

Jestem kobietą i też bym się nie związała z dzieciatym. Taki męzczyzna jest zawsze zakładnikiem byłej rodziny i nigdy nie stworzy pary, a jedynie czworokąt lub pięciokąt z dziećmi, exżoną w tle. Dzieciaci to dla mnie gorszy sort, a już "kochani tatusiowie cudownych córeczek" to dla nowej parterki pewnie koszmar. Sznujmy siebie i swój czas. 

przepraszam panią ale tu chodzi o mężczyzn. wiadomo że facet będzie miał zawsze nieporównywalnie łatwiej i jestem tego żywym przykładem a kobieta z dzieckiem przeważnie zadowala się się ochłapami w postaci samca beta.

Gość gość
20 minut temu, Gość alimenciarz napisał:

przepraszam panią ale tu chodzi o mężczyzn. wiadomo że facet będzie miał zawsze nieporównywalnie łatwiej i jestem tego żywym przykładem a kobieta z dzieckiem przeważnie zadowala się się ochłapami w postaci samca beta.

Nie przepraszaj, każdy ma prawo się wypowiedzieć. Niechęć do cudzych dzieci działa w dwie strony, dlatego zabrałam głos. Ja bym się nie piasała na taki układ, dlatego wątek mnie zainteresował. Pozdrawiam.

Gość gość
3 godziny temu, Gość Distinct_Question napisał:

odCHOWAĆ

Wszędzie ci analfabeci.

Gość Groźny pederasta
1 minutę temu, Gość gość napisał:

odCHOWAĆ

Wszędzie ci analfabeci.

Anal 😎 fa beci. Chcę byś mnie mydlił mydełkiem Fa szaba daba da.

Gość gość

Że to odpady moralne. Zutylizować.

Gość gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Pełno jest kobiet bez żywych pamiątek po byłych, za takie trzeba się brać, a nie zadowalać jakąś samotną matką. Jak to mówią: samuec alfa szmaci, samiec beta na to płaci.

Za to z martwymi pamiątkami, bo je wyskrobały. Za takie będziesz się brać, tylko na taką zasługujesz. A ona na jelenia, któremu o tym nie powie, a wydoi do szczętu. I ma rację, rypać frajerów z takimi poglądami.

Gość gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Wtedy taki niech nawet nie myśli o kobiecie, żadna nie będzie hodować i obsługiwać cudzych wytrysków, a nawet tolerować w weekendy, to nieuzasadnione ewolucyjnie.