Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumny facet

Lubie sie chwalic swoja kobieta

Polecane posty

Gość Dumny facet

Witam

Mam taki fetysz. Lubie sie chwalic swoja piekna i seksowna zona. Sam sie na tym lapie, ze zawsze gdzie gdzie wychodzimy to staram sie aby byla ladnie i elegancko ubrana (w tym tez nic dziwnego) ale tez seksownie. Kreci mnie jak obcy faceci pozeraja ja wzrokiem. Im bardziej jest ponetna tym lepiej. Jako dodatki to lancuszek na kostke u nogi (wiem, ze to symbol cuckoldu), zawsze jakis ladny lancuszek na duzym dekoldzie, wysokie szpilki, mini itp.

Ostatnio bylismy w cieplych krajach na wczasach. Tam tez cieszylem sie jak faceci obserwowali  kazdy jej centymetr seksownego ciala. Prosilem ja abysmy sie rozebrali do naga. Niech panowie maja ucieche powiedzialem. Smiala sie z tego pomyslu.

Moze to jakas dziwna forma ekshibicjonizmu gdzie podniecam sie pokazywaniem mojej seksownej kobiety...? Czy inne pary tez tak maja?

Gość NoOne
1 minutę temu, Gość Dumny facet napisał:

Witam

Mam taki fetysz. Lubie sie chwalic swoja piekna i seksowna zona. Sam sie na tym lapie, ze zawsze gdzie gdzie wychodzimy to staram sie aby byla ladnie i elegancko ubrana (w tym tez nic dziwnego) ale tez seksownie. Kreci mnie jak obcy faceci pozeraja ja wzrokiem. Im bardziej jest ponetna tym lepiej. Jako dodatki to lancuszek na kostke u nogi (wiem, ze to symbol cuckoldu), zawsze jakis ladny lancuszek na duzym dekoldzie, wysokie szpilki, mini itp.

Ostatnio bylismy w cieplych krajach na wczasach. Tam tez cieszylem sie jak faceci obserwowali  kazdy jej centymetr seksownego ciala. Prosilem ja abysmy sie rozebrali do naga. Niech panowie maja ucieche powiedzialem. Smiala sie z tego pomyslu.

Moze to jakas dziwna forma ekshibicjonizmu gdzie podniecam sie pokazywaniem mojej seksownej kobiety...? Czy inne pary tez tak maja?

i dobrze:)

Gość Dumny facet

nadrabiam tym swój kompleks małego członka ale co mi tam.Mam z tego radość

Gość Dumny facet

To nie ja (autor tej dyskusji) napisalem ten ostatni komentarz.

Zawsze sie jakis ... znajdzie, ktory innym ludzim posuje mozliwosc dyskusji.

Gość Dumny facet

śpierdalaj z tym numerem

Gość gość

no pewnie, to super sprawa jak twoja kobieta wzbudza podziw i pożądanie innych. Też lubię nawet bardzo ryzykowne sytuacje, najfajniejsze jak na plaży, niekoniecznie natur, przechadza się z nagim biustem i na maksa skąpych stringach, ja ją obserwuję z pewnej odległości, widzę jakie wzbudza zainteresowanie i podziw. Potem szybko znajdujemy miejsce, niekoniecznie pokój hotelowy, żebyśmy mogli nasycić pożądanie. Bo ją to też na maksa kręci. Po takim spacerze sutki długo się nie uspokajają, a cipka mokra, miękka i gotowa na odwiedziny.

Gość jaja

zwaliłeś już stuleju?

Gość ania
5 godzin temu, Gość Dumny facet napisał:

Witam

jestem bi.. podzieliłbyś się ze mną swoją żoną 😄 chciałbyś popatrzyć jak się liżemy?

Gość NoOne
42 minuty temu, Gość ania napisał:

jestem bi.. podzieliłbyś się ze mną swoją żoną 😄 chciałbyś popatrzyć jak się liżemy?

ciekawa propozycja:)

Gość Dumny facet

Fajnie, ze sa tez inni panowie, ktorzy tez lubia sie swoimi zonkami w ten niegrozny sposob pochwalic... :-)

Gość On - lubie tak

Ja lubie ogladac seksowne dupki w miejscach publicznych.

Grzeczny malzonek moze byc obok - nie przeszkadza mi to :-)

Gość On poradzi

Moze powinny byc takie miejsca gdzie panowie co lubia sie swoimi zonkami chwalic mogliby przyprowadzac swoje okazy do pokazania publicznie? Mam ktos jakis pomysl jak to zrealizowac...?

Gość On poradzi

mógłbym sobie zwalić w domu jak bym sie napatrzał że aż strach

Gość Maz

Dlaczego w domu? Jeszcze lepiej tam patrzac na ta piekna kobiete. Niech jej maz widzi jak ja inni podziwiaja!

Gość Maz

Mam nadzieje, ze gdy ja wyjezdzam to moja piekna zona kusi swoim seksownym widokiem innych panow.   Lubie myslec o tym, ze ono ponetnie patrza na nia. Na jej spory biustgdzie duzy dekolt pieknie go pokazuje, zgrabne, dlugie nozki i opieta dupke...

Panowie, ktory z was juz moja zone podziwial?

2 godziny temu, Gość Maz napisał:

Mam nadzieje, ze gdy ja wyjezdzam to moja piekna zona kusi swoim seksownym widokiem innych panow.   Lubie myslec o tym, ze ono ponetnie patrza na nia. Na jej spory biustgdzie duzy dekolt pieknie go pokazuje, zgrabne, dlugie nozki i opieta dupke...

Panowie, ktory z was juz moja zone podziwial?

Wrzuć zdjęcie to Ci odpowiemy czy ktoś ją podziwiał  😄

Gość Maz

Jak tu mozna zdjecie wstawic?

8 godzin temu, Gość Maz napisał:

Jak tu mozna zdjecie wstawic?

Najlepiej link do zdjęcia na serwerze...

Na priv też da radę wysłać zdjęcie ale musisz być zalogowany. 

Gość gość

Wiesz, rzecz polega na tym, że twoja baba nikogo nie obchodzi, nieważne jak i czy w ogóle ubrana. poza tym

Dnia 30.08.2019 o 15:25, Gość Dumny facet napisał:

dekoldzie

Jaka szanująca kobieta zwiąże się z debiIem, który nawet dobrze we własnym ojczystym języku nie potrafi pisać?

Gość gość
Dnia 30.08.2019 o 20:23, Gość jaja napisał:

zwaliłeś już stuleju?

Już chlapnął do skarpety, mama mu wypierze.

Gość Maz

Doskonale rozumiem autora tego watku.

Ja tez lubie jak panowie sie gapia na moja seksowna zone...

Gość Man

Ja podobnie dumny jestem gdy inni podziwiaja moja sexy kobiete. To chyba jest w naturze samca 🙂