Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożenka

Gdzie kupić kartony, folie

Polecane posty

Gość Bożenka

Polecam sklep ekartony, mają tam wszystkie rzeczy potrzebne podczas przeprowadzki: kartony folie bąbelkową, strecze do owijania, taśmy...no wszystko czego trzeba

Gość Kopyr

Mokry karton!

Gość kasia

ja również polecam ekartony, mają spory wybór a czas realizacji zamówienia bardzo szybki

Gość Gość_12

Można też przez allegro, zamiast ekartony

Gość Ja34

Wygodniej odebrać na miejscu w less mess, w przypadku mniejszych zakupów po prostu się bardziej opłaca

Gość igaa29

ja ostatnio kupiłam na ekartony/w less mess. to znaczy najpierw obejrzałam ofertę na stronie ekartony.pl a potem podjechałam do punktu Less Mess i tam już wiedziałam co chcę konkretnie kupić. i jeszcze się okazało że ten Less Mess to firma typu self storage, a ostatnio zastanawiałam się nad skorzystaniem z usług tego typu więc może zdecyduję się na nich 

Gość patrycja

ja kupuję tylko na ekartony.pl wszystko tanio, szybko sprawnie a materiał naprawdę dobrej jakości

Gość ania

potwierdzam, ekartony super sprawa wszystko sprawnie i dobre jakościowo.a teraz jeszcze dojrzałam u nich pudełka na prezent takie najprostsze żeby samemu ozdobić a właśnie czegoś takiego szukałam i nie mogłam znaleźć w stacjonarnych sklepach 

Gość Okazja

proponuję zamówić przez ekartony albo nawet meilowo i odebrać na miejscu, nie płacimy za wysyłkę przy małym zamówieniu 🙂

a wszystko mają to samo w less mess storage

Gość Valeriia

Я рекомендую менше зберігати безлад, якщо у вас немає де залишати валізи, це хороше місце, ви можете залишити валізи та поїхати в Україну

Gość Nina

Najtańszą folie stretch kupiłam w less mess storage  taniej niz w castoramie tylko 19,90

Gość Jurek
Dnia 9.11.2019 o 12:28, Gość patrycja napisał:

ja kupuję tylko na ekartony.pl wszystko tanio, szybko sprawnie a materiał naprawdę dobrej jakości

dzieki poleceniu tej strony ekartony.pl dotarłam do jeszcze lepszej Less Mess Storage jak ktoś ma materiały szkoleleniowe, archiwum firmowe albo narty bagarznik to jest to miejsce gdzie bezpiecznie można przechować i firmowe rzeczy i domowe

Gość Justynka
Dnia 9.11.2019 o 12:28, Gość patrycja napisał:

ekartony mówisz - sprawdzam zamawiam i pakuję :):)

Gość monika
23 godziny temu, Gość Nina napisał:

Najtańszą folie stretch kupiłam w less mess storage  taniej niz w castoramie tylko 19,90

o, to super wiedzieć. właśnie szykuję się do przeprowadzki i zastanawiałam się gdzie dorwać taką folię w rozsądnej cenie no to teraz już wiem 

Gość Danka

A ja trafiłam na promocje i miałam -20% taniej 🙂

Warto śledzić okazje

Ja mam pytanie: skąd wziąć baaaardzo dużą ilość folii aluminiowej? Nie mogę zupełnie znaleźć sklepu, a nie chcę kupować spożwczej, bo raz, że nie wymiarowa, a dwa, zbankrutowałaby. Chodzi o scenografię do teledysku. Help!

Jeśli chodzi o kartonowe pudła to ja korzystałam z Nawrot Opakowania i polecam. Opłaca się nawet kupić przy stosunkowo niewielkiej ilości na przeprowadzki.