Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

PRZEMO KALEKO DOPROWADZILES DO TEGO ZE SMAKOSZ ODSZEDL Z FORUM

Polecane posty

Gość gosc

uszatku łyszkowicki

Gość gość

OŚWIADCZENIE GRUBASA

ja dawno do dwójki chodziłem w 2011 skończyłem, ale wszystko co ten typek o mnie wypisuje to jedne wielkie brednie, on się na mnie mści bo kiedyś owszem - byłem trolem i hejterem tak jak i on, ale potem się nawróciłem, jestem przy Bogu, czytam Pismo Święte, po latach poszedłem do spowiedzi, a on na Boga tylko bluźni i za to mnie ten typ Przemuś nienawidzi, za to że jestem przy Bogu, ale ja już na niego nie zwracam uwagi, bo Pan Jezus powiedział - "Jeśli mnie prześladują to i was będą" i właśnie dlatego ten typ mnie prześladuje gnoi i oczernia na wszelkie możliwe sposoby, ale znoszę to wszystko dla Pana Jezusa, biorę swój krzyż i idę za nim.

Natomiast ten co mnie tak szkaluje to największy przegryw na tym forum, siedzi tu od 12 lat, ledwo gimnazjum skończył, nie ma już połowy zębów, jest maminsynkiem siedzącym u niej pod spódnicą, od 12 lat troluje i hejtuje na tym forum dzień w dzień 24/7, zakłada psycholskie tematy, wstawia codziennie fotki swojej twarzy, penisa, fekaliów, anusa itd wpisz sobie w g,oo,g,l,e hasło "codziennysynbozy" i przejdz na go,og,,gle grafika to zobaczysz pełno jego fotek które również wstawia na forum wykop,pl i tam jest wlasnie znany jako "synbozy" bo on ciągle wyśmiewa Boga i religie i dlatego mnie tak nienawidzi.

Dawał zdjęcia jak myje sie w misce, jak s,r,a na podłoge, jak smaży stolec na patelni, jak wkłada sobie palce do anusa i inne obrzydliwości, są też filmiki z nim na youtube, tego gościa tu każdy zna, każdy kto jest tu przynajmniej rok lub kilka lat, jedynie nowe osoby go nie znają więc przed nimi zawsze zgrywa bogacza, kierowce tira i niewiadomo kogo jeszcze, a wszyscy co go znają mają tylko z niego beke, bo jest bezrobotnym zerem na utrzymaniu matki

Mnie to nie obchodzi co on o mnie wypisuje, zwisa mi to bo ani jemu od tego nie przybędzie, ani mi nie ubędzie choćby nie wiem jak mnie wyzywał i oczerniał, nie zależy mi na tym jaką mi wyrobi opinie na tym forum, dla was moge byc nawet psycholem zwyrodnialcem i niewiadomo kim jeszcze, ale jaka jest prawda to nie wiecie nic ani w jednym procencie, Pan Bóg wie i to wystarczy, dla was mogę być nikim i jest to mój ostatni post na tym forum, nie mam zamiaru się już dłużej z wami ogrzeszać a zwłaszcza z Przemkiem - naczelnym hejterem tego forum

oczerniajcie sobie, podszywajcie się, udawajcie mnie itd zwisa mi to i powiewa, bo ja już tego widzieć ani czytać nie bede, czas odejsc w końcu z tej sodomy i gomory zwanej kafeterią, niczego dobrego tutaj nie ma, tylko syf zło nienawiść i zgliszcza człowieczeństwa

Będę się za was modlić, za Przemka już się modlę od około 2 lat, aby się nawrócił, wierzę że Bóg mnie w końcu wysłucha

Zostańcie z Bogiem

Gość hehe

krzyzyk na droge

Gość gosc

no właśnie go wywalili

Gość gość

Nikt za nim tęsknić nie będzie