Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia

Faceci to dno moralne

Polecane posty

Gość Tosia

Mam 25 lat, jestem dość atrakcyjną kobietą, matką i żoną. Na co dzień się prawie nie maluję, ale jeśli mam trochę czasu to robię makijaż. Nie ubieram się wyzywająco, wręcz bardzo skromnie, na spacery często wychodzę z synem. I co? Wystarczy, że troszkę się podmaluję i już gapią się i zaczepiają mnie faceci z niesmakiem przyznam, ze głównie żonaci i dzieciaci. Nie ważne, że jestem z dzieckiem, a ich partnerka siedzi obok bo i tak się obleśnie patrzą. Mój mąż też mnie zdradzał i okłamywał, nazywał brzydką i chudą, a teraz wielce się stara i udaje miłego. Jesteście dnem bez żadnych wartości panowie, do tego wymagacie od kobiet 100% wierności i akceptacji waszej brzydoty czy bycia gołodupcem. A wy dziewczyny nie macie co liczyć na romantyczne chwile, tylko wiążcie się z bogatymi żeby pomimo jego zdrad żyć na poziomie. Bo nie ważne ile facet ma kasy na koncie to uważa się za greckiego boga i tylko się potrafi oglądać za d/u/p/a/mi i kłamać.

Gość Bartek
1 minutę temu, Gość Tosia napisał:

Może nie zakładasz majtek.

Gość Kobiety też dno
2 minuty temu, Gość Tosia napisał:

Mam 25 lat, jestem dość atrakcyjną kobietą, matką i żoną. Na co dzień się prawie nie maluję, ale jeśli mam trochę czasu to robię makijaż. Nie ubieram się wyzywająco, wręcz bardzo skromnie, na spacery często wychodzę z synem. I co? Wystarczy, że troszkę się podmaluję i już gapią się i zaczepiają mnie faceci z niesmakiem przyznam, ze głównie żonaci i dzieciaci. Nie ważne, że jestem z dzieckiem, a ich partnerka siedzi obok bo i tak się obleśnie patrzą. Mój mąż też mnie zdradzał i okłamywał, nazywał brzydką i chudą, a teraz wielce się stara i udaje miłego. Jesteście dnem bez żadnych wartości panowie, do tego wymagacie od kobiet 100% wierności i akceptacji waszej brzydoty czy bycia gołodupcem. A wy dziewczyny nie macie co liczyć na romantyczne chwile, tylko wiążcie się z bogatymi żeby pomimo jego zdrad żyć na poziomie. Bo nie ważne ile facet ma kasy na koncie to uważa się za greckiego boga i tylko się potrafi oglądać za d/u/p/a/mi i kłamać.

Patrzą, bo mają oczy, atencjuszko.

Gość Tosia
14 minut temu, Gość Kobiety też dno napisał:

Patrzą, bo mają oczy, atencjuszko.

Jesteś zboczony jak wszystkie chłopy !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kobiety też dno
35 minut temu, Gość Tosia napisał:

Jesteś zboczony jak wszystkie chłopy !!!!!!!!!!!!!!!!

Tak się składa, że jestem kobietą 😁

Gość hac

Kolejny wątek oczerniający mężczyzn, niesprawiedliwie dodajmy. Ile już takich było? Do kasacji.

Gość Gosc
15 minut temu, Gość hac napisał:

Kolejny wątek oczerniający mężczyzn, niesprawiedliwie dodajmy. Ile już takich było? Do kasacji.

Niesprawiedliwie? Haha nie rozsmieszaj mnie 😂

Gość Gosc

To dlaczego wciąż jesteś z facetem który Cie zdradza, okłamuje i nie szanuje? Widać tez się nie szanujesz i jesteś desperatka. Narzekasz na facetów ale lepszy taki niz żaden, prawda? Tak na prawde nie mozesz sie obejsc bez meskich gaci w domu 🤦

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

To dlaczego wciąż jesteś z facetem który Cie zdradza, okłamuje i nie szanuje? Widać tez się nie szanujesz i jesteś desperatka. Narzekasz na facetów ale lepszy taki niz żaden, prawda? Tak na prawde nie mozesz sie obejsc bez meskich gaci w domu 🤦

Jeszcze...

Gość Faceci

Jestescie tak prosci i przewidywalni 

Gość gość0333

hehe a może jak w powiedzeniu głodnemu chleb na myśli. Robisz sobie jakieś projekcje w głowie. W tym jesteście dobre. Na studiach też miałem taką jedną, po prostu się gapiłem, bo się gapiłem bez celu, bo się zamyśliłem. Ona sobie ubzdurała, że chcę od niej czegoś więcej. Beka.

Gość żonkoś

To w takim razie po co kobiety mające mężów i dzieci szukają kochanków ? W dzień chodzicie na place zabaw z dziećmi i mężami a wieczorem do kochanka.

Gość Tosia
10 godzin temu, Gość Gosc napisał:

On chce stara się no to dlaczego by nie korzystać. Do tego daje mi pieniądze (chociaż ja sama też zarabiam, ale kasy nigdy za mało 😉 ) no i mam z nim regularnie seks. Kiedyś go kochałam, starałam się, a teraz nic nie robię, mam go totalnie w d...e, a on robi wszystko. Skoro jemu tak zależy żeby ze mną być to proszę, on mi w domu nie przeszkadza, niech sobie żyje. 

Gość Rrree

Faceci to w większości gnoje

Gość przyciągasz d.ebili
21 godzin temu, Gość Tosia napisał:

Wybrałaś d.ebila to kogo wina? Przyciągasz d.ebili to czyja wina? 

tylko TWOJA 

Gość hajs hajs hajs
7 godzin temu, Gość Tosia napisał:

On chce stara się no to dlaczego by nie korzystać. Do tego daje mi pieniądze (chociaż ja sama też zarabiam, ale kasy nigdy za mało 😉 ) no i mam z nim regularnie seks. Kiedyś go kochałam, starałam się, a teraz nic nie robię, mam go totalnie w d...e, a on robi wszystko. Skoro jemu tak zależy żeby ze mną być to proszę, on mi w domu nie przeszkadza, niech sobie żyje. 

O prosze jaka koorewka, babom tylko hajs w pustych łbach i tolerują wszystko.

Gość taki_jeden_964

Faceci to w większości gnoje

xxx

Dobrze że ja taki nie jestem. 🙂

Gość Tosia
2 godziny temu, Gość hajs hajs hajs napisał:

O prosze jaka koorewka, babom tylko hajs w pustych łbach i tolerują wszystko.

Koorewka bo?? Skoro facet się stara i mu zależy na tworzeniu rodziny ze mną i z naszym synem co czemu mam mu odmawiać? Nie zaprzątam sobie już głowy bzdurami o miłości tylko po prostu żyję i biorę co on mi daje. A czy z innym byłoby inaczej? Szczerze to mówiąc wątpię. Sama mogę zostać zawsze tylko wtedy co z dzieckiem? Chyba lepiej żeby było z rodzicami niż z mamusią i kolejnymi "wujkami" co miesiąc. A co mąż robi mi zwisa, nich bzyka co chce, seks i tak uprawiamy tylko z prezerwatywą, nie jestem głupia żeby dorwać jakiegoś syfa.

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Tosia napisał:

Koorewka bo?? Skoro facet się stara i mu zależy na tworzeniu rodziny ze mną i z naszym synem co czemu mam mu odmawiać? Nie zaprzątam sobie już głowy bzdurami o miłości tylko po prostu żyję i biorę co on mi daje. A czy z innym byłoby inaczej? Szczerze to mówiąc wątpię. Sama mogę zostać zawsze tylko wtedy co z dzieckiem? Chyba lepiej żeby było z rodzicami niż z mamusią i kolejnymi "wujkami" co miesiąc. A co mąż robi mi zwisa, nich bzyka co chce, seks i tak uprawiamy tylko z prezerwatywą, nie jestem głupia żeby dorwać jakiegoś syfa.

Słusznie. 

Gość Brawo
4 godziny temu, Gość Tosia napisał:

👏

Gość Qwert

A dla mnie akurat kobiety są dnem, kłamią, oszukują, zdradzają. Ja byłem wierny i uczciwy, a i tak dostałem nieźle w pysk od życia.

6 minut temu, Gość Qwert napisał:

Ja byłem wierny i uczciwy, a i tak dostałem nieźle w pysk od życia.

Skąd ja to znam.

Gość Darek
4 minuty temu, lonelyman napisał:

Skąd ja to znam.

To jak ty taki wierny to spróbujmy razem 😘

Gość Darek
1 minutę temu, lonelyman napisał:

Chłop dla chłopa komentarze pisze. Śmiechu warte 😘

Ja na poważnie😘

Gość Gosc
Dnia 31.08.2019 o 23:24, Gość gość0333 napisał:

hehe a może jak w powiedzeniu głodnemu chleb na myśli. Robisz sobie jakieś projekcje w głowie. W tym jesteście dobre. Na studiach też miałem taką jedną, po prostu się gapiłem, bo się gapiłem bez celu, bo się zamyśliłem. Ona sobie ubzdurała, że chcę od niej czegoś więcej. Beka.

W ubzduraniu to faceci wiodą prym. Wystarczy, ze kobieta spojrzy i juz im się coś roi i wydaje. 

Gość Gosc

"A co mąż robi mi zwisa, nich bzyka co chce, seks i tak uprawiamy tylko z prezerwatywą, nie jestem głupia żeby dorwać jakiegoś syfa."

X

Dziwie się, ze to robisz nawet z prezerwatywa. Ze się nie brzydzisz szmaciarza, ktory cie zdradza. 

Gość Gosc
Dnia 1.09.2019 o 09:54, Gość Tosia napisał:

Troche to obrzydliwe co napisalas. Z jednej strony masz w doopie, a z drugiej lecisz na kase i jeszcze ten seks. W sumie nie dziwie się, ze cie tu zjechali. Nie masz godnosci do siebie i szacunku?? 

Gość Taaa

Tosia to lesba, tylko nie wspomniała o tym... Niech poliże tzipska to może zmądrzeje i zatęskni