Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paszteciara

Życie Paszteciary

Polecane posty

Gość Paszteciara

Jestem tzw. Pasztetem. Moja płeć to kobieta. Jestem i zawsze byłam brzydka. Kiedyś, za czasów szczupłości zostalam pomylona z facetem- mimo długich włosów, zawsze rozpuszczonych... Od kiedy mam cieniutkie ,wyskubane brwi i ewidentne cycki,  to mimo krótkiej już fryzurki ludzie mnie identyfikują z płcią żeńską. 

Nic w sobie nie mam ładnego.

Co ciekawe, zdarzały się momenty w życiu ,że ktoś mówił o mnie ładna, śliczna, niezła, delikatna itp. To były chwile  ulotne,kiedy emanowałam pewnością siebie i zadowoleniem, bo moje ciało wydawalo mi się kiedyś idealne.

Teraz jestem paskudą, szkaradą. To,że jak byłam szczupła, mylono mnie z facetem, nie daje motywacji, by schudnąć . Rysy twarzy mi się zmieniały...nos jeszcze większy się wydawał na chudej twarzy. Rysy mocniejsze . Dramat. Co mam robić waszym zdaniem? Ciężko żyje się że świadomością brzydoty.

Gość gosc

zbierac na operacje

Gość poli

Autorko, nie ma brzydkich kobiet, są tylko te które nieodpowiednio podkreślają swoje atuty i nieodpowiednio tuszują rzekome wady. Jeśli masz proporcje waga/wzrost w pewnych "normach" nie możesz być pasztetem, nie wierze w to.

Jak tak stasznie chcesz to podam ci maila i dyskretnie podasz tam zdjęcie to ci powiem co bardziej podkreślać a co nie.

Gość Jacek47

Droga Paszteciaro nie ma brzydkich kobiet "czasem tylko wina brak" z kad jestes i w jakim wieku?

Gość nice

Zoperuj sobie wreszcie ten nos, będziemy mieli spokój. 

Gość gość

Idź do klasztoru, zakonnice sie ucieszą, a my jeszcze bardziej. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Paszteciara napisał:

Jestem tzw. Pasztetem. Moja płeć to kobieta. Jestem i zawsze byłam brzydka. Kiedyś, za czasów szczupłości zostalam pomylona z facetem- mimo długich włosów, zawsze rozpuszczonych... Od kiedy mam cieniutkie ,wyskubane brwi i ewidentne cycki,  to mimo krótkiej już fryzurki ludzie mnie identyfikują z płcią żeńską. 

Nic w sobie nie mam ładnego.

Co ciekawe, zdarzały się momenty w życiu ,że ktoś mówił o mnie ładna, śliczna, niezła, delikatna itp. To były chwile  ulotne,kiedy emanowałam pewnością siebie i zadowoleniem, bo moje ciało wydawalo mi się kiedyś idealne.

Teraz jestem paskudą, szkaradą. To,że jak byłam szczupła, mylono mnie z facetem, nie daje motywacji, by schudnąć . Rysy twarzy mi się zmieniały...nos jeszcze większy się wydawał na chudej twarzy. Rysy mocniejsze . Dramat. Co mam robić waszym zdaniem? Ciężko żyje się że świadomością brzydoty.

Zdecyduj się,  czy jesteś gruba czy chuda, bo to robi różnicę. Aniu, pomysł o córka chyba,  bo zło wraca i niekoniecznie wybierze ciebie.

Gość na dodatek

Autor stalker ...a