Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciowaprawda

Kobiety (szczególnie zauważyłem z tego forum) nie rozumieją jednej podstawowej różnicy między nimi a facetami w kwestii samotności

Polecane posty

Gość vvv
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja pjerdole jesteś totalnym lamusem. To że sobie wmówiłeś że jesteś taki zajebisty i wspaniały z charakteru a każda która cie odrzuca robi to bo nie jesteś przystojny nie znaczy że to prawda. Na pewno odstraszasza jako człowiek co widać bo tych zenuajcych wpisach które smarujesz codziennie. I to że sobie coś wmawiasz nie znaczy że z góry należy ci się szansa od kobiet bo niby z jakiej racji? Większość facetów stąd ma coś z głową albo jest beznadziejna po prostu. Taka prawda.

Ja sobie niczego nie wmówiłem. Zrozum, że jestem odrzucany przez wygląd, bo te kobiety nic o mnie nie wiedzą, nie znają mnie, mojego charakteru i nie chcą poznać.

Nie odstraszam jako człowiek, bo tylko tu piszę te rzeczy, na żywo tego nie mówię.

Ja nie jestem większością. I oczywiście, że się należy. Każdemu się należy. Nie ocenia się książki po okładce, najpierw trzeba poznać tę osobę, by wiedzieć, jaka jest.

Autor ma racje w dodatku każda ufa podrywaczom którzy i tak ją rzucą jak najszybciej jak to tylko możliwe a jak ktoś jest bardziej cichy i normalny to nie ma szans na nic i nie ważne dla takiej kobiety nawet jeśli ten normalny by zrobił dla niej wszystko

Gość Gość

Faktycznie to prawda, od kilku lat chodzę "sam" i nikt nigdzie nie nie zagadał (z wyjątkiem tej kobiety w budowlanym która chciała bym ściągnął jej farbe z regału)

Gość Agatka czepek

O glownodowadzacy hejker się odezwał:D

Gość heheh
2 minuty temu, Gość Agatka czepek napisał:

O glownodowadzacy hejker się odezwał:D

Który to taki? :P

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość pierogi napisał:

mam znajomą, która jest na maksa przecietna z wygladu, w ogole bys na nią nie zwrocil uwagi jakby szła ulicą a laska w wieku 26 lat ma juz chyba z 20 gosci na koncie, non stop ma poropzycje jakis randek, wyjazdów itp..

przecietny facet w tym wieku JAK MA SZCZESCIE to moze ma 3 kobiety na rozkladzie... roznica jest diametralna

A co liczyłeś jej? 

Gość Agatka czepek
2 minuty temu, Gość heheh napisał:

Który to taki? 😛

Ten co się podszywa za chinke xd

Gość heheh
1 minutę temu, Gość Agatka czepek napisał:

Ten co się podszywa za chinke xd

aha xD

Gość Antonia

Ta sytuacja uwarunkowana jest genetycznie. To tryb seksualny mezczyzn zmusza ich do aktywnosci, w zwiazku z czym kobiety moga byc stosunkowo bierne, poniewaz primo,  ich tryb seksualny jest mniej aktywny i sekundo, moga byc pewne, ze mezczyzni przejma inicjatywe. Abstra...ac od tego nie zazdroszcze mezczyznom. Jestem niesmiala kobieta i z taka osobowoscia jako mezczyzna nie mialabym prawdopodobnie zadnych kontaktow z kobietami. Jako kobieta na brak adoratorow nie narzekam, probowali na wszelkie sposoby przelamac moja niesmialosc, zagadywali, dzwonili, nawet czasem dla "swietego spokoju" zgodzilam sie na spotkanie. Wiec autorze, masz absolutnie racje, nie ma to jednak ze sprawiedliwoscia czy niesprawiedliwoscia nic wspolnego, to biologia. Obejrzyj czasem jakis przyrodniczy film, w 99% zwierzeta plci meskiej w zwiazku z trybem seksualnym przejmuja inicjatywe i ganiaja za samicami. U nas jest dokladnie tak samo. 

Gość Agatka czepek
1 minutę temu, Gość heheh napisał:

aha xD

Nie aha tylko p9d płaszczem porad jest jego najgorszy hej. Kotarba to siedzi w zakładzie zamkniętym vel psyvhiatryku On hejtuja otwarcie bo jest chory psychicznie A chińczyk dowala pod płaszczem d9brych rad 🙂 falfałszywie dwulicowosc taka prawda 

Gość Kiss
2 godziny temu, Gość zyciowaprawda napisał:

w podobnej sytuacji do mojej? no wybacz..., zyje na tym swiecie juz 35 lat, i w zyciu nie spotkałem kobiety, która od 5 lat nie uprawiałaby seksu bo nie miałaby z kim, która by była dluzej sama niż pol roku, która niemiala by nikogo od tylu lat..

potwarzam, dla kobiet samotnosc to kiedy jest 2 miesiaca sama bo zostawila faceta..., dla nas samotnosc to wieloletnie zycie bez nikogo, bez seksu, bo po prostu nie mamy z kim, widzisz roznice czy udajesz idio.tke?

aha i jakie niby otwarcie sie na zwiazek? ja jestem otwarty caly czas.., ani razu sie nie bronilem przed zadnym zwiaziem, sens polega na tym, ze ja NIE MAM Z KIM go stworzyc, a nie zadna moja otwartosc...

i co? niesmialosc? ok.. jestem niesmialy, bo po tylu porazakch nie mam ochoty doznawac kolejnych wiec juz nie zagaduje do kobiet, a wiadomo, ze one same tez tego nie zrobią w moją strone, dlatego zyje w samotnosci

roznica polega  na tym, ze kobieta jak jest niesmiala to i tak ma pelno propozycji i zawsze jej sie ktos trafi, bo ktos tam do niej zagada i wtedy tylko od niej zalezy czy podejmie ta znajomosc czy nie

jezeli nie widzisz roznicy tzn, ze jestes po prostu idio.otką

Mam dwie znajome które mają po 31 i 33 lata i nigdy w ogóle nie uprawiały seksu. Nikt też ich nie zagaduje, bo są grube.

Gość Zakańczam ...yczne jęki

5 minut temu, Gość Antonia napisał:

Ta sytuacja uwarunkowana jest genetycznie. To tryb seksualny mezczyzn zmusza ich do aktywnosci, w zwiazku z czym kobiety moga byc stosunkowo bierne, poniewaz primo,  ich tryb seksualny jest mniej aktywny i sekundo, moga byc pewne, ze mezczyzni przejma inicjatywe. Abstra...ac od tego nie zazdroszcze mezczyznom. Jestem niesmiala kobieta i z taka osobowoscia jako mezczyzna nie mialabym prawdopodobnie zadnych kontaktow z kobietami. Jako kobieta na brak adoratorow nie narzekam, probowali na wszelkie sposoby przelamac moja niesmialosc, zagadywali, dzwonili, nawet czasem dla "swietego spokoju" zgodzilam sie na spotkanie. Wiec autorze, masz absolutnie racje, nie ma to jednak ze sprawiedliwoscia czy niesprawiedliwoscia nic wspolnego, to biologia. Obejrzyj czasem jakis przyrodniczy film, w 99% zwierzeta plci meskiej w zwiazku z trybem seksualnym przejmuja inicjatywe i ganiaja za samicami. U nas jest dokladnie tak samo. 

Doskonale powiedziane :) To jest po prostu zakodowane przez Naturę i zmienić się tego nie da. Tak już jest - czy to u ludzi, czy zwierząt - to samiec zabiega o względy samiczki. I musi się przy tym postarać, bo nic za darmo nie ma  :)

Ale mężczyzna przecież bez problemu może podnieść swoją atrakcyjność w oczach kobiet.  Nie jest przecież żadnym problemem pójść na siłownię i basen, aby zwiększyć swą atrakcyjność fizyczną. Można popracować nad swoją osobowością w celu zyskania pewności siebie oraz pewnego luzu. Można także popracować nad swoją mową ciała. Poczucie humoru także można wypracować, bo później pojawia się ono samoistnie, w miarę wzrostu samooceny i zadowolenia z siebie i z życia.

Słowem - wszystko jest kwestią pracy i cierpliwości. Powiem szczerze - nudziłoby mnie, gdybym nie musiał się o Kobietę starać. W ten sposób ja sam nie rozwijałbym się praktycznie wcale :) To, że w moim wieku nie skończyłem jeszcze na kanapie z wielkim brzuchem, wiszącym podgardlem i kapcioszkami na niezbyt ładnie pachnących stopach - to w dużej mierze zasługa naszych Pań ... :)

Gość Agatka czepek
3 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Mam dwie znajome które mają po 31 i 33 lata i nigdy w ogóle nie uprawiały seksu. Nikt też ich nie zagaduje, bo są grube.

Popatrz na siebie hejkerko

Gość Kiss
Przed chwilą, Gość Agatka czepek napisał:

Popatrz na siebie hejkerko

A po co, wredna Amebo?

Gość Agatka czepek
Przed chwilą, Revien napisał:

Doskonale powiedziane 🙂 To jest po prostu zakodowane przez Naturę i zmienić się tego nie da. Tak już jest - czy to u ludzi, czy zwierząt - to samiec zabiega o względy samiczki. I musi się przy tym postarać, bo nic za darmo nie ma  🙂

Ale mężczyzna przecież bez problemu może podnieść swoją atrakcyjność w oczach kobiet.  Nie jest przecież żadnym problemem pójść na siłownię i basen, aby zwiększyć swą atrakcyjność fizyczną. Można popracować nad swoją osobowością w celu zyskania pewności siebie oraz pewnego luzu. Można także popracować nad swoją mową ciała. Poczucie humoru także można wypracować, bo później pojawia się ono samoistnie, w miarę wzrostu samooceny i zadowolenia z siebie i z życia.

Słowem - wszystko jest kwestią pracy i cierpliwości. Powiem szczerze - nudziłoby mnie, gdybym nie musiał się o Kobietę starać. W ten sposób ja sam nie rozwijałbym się praktycznie wcale 🙂 To, że w moim wieku nie skończyłem jeszcze na kanapie z wielkim brzuchem, wiszącym podgardlem i kapcioszkami na niezbyt ładnie pachnących stopach - to w dużej mierze zasługa naszych Pań ... 🙂

Ale każdemu facetowi śmierdzą nogi

Gość Kiss
Przed chwilą, Gość Agatka czepek napisał:

Ale każdemu facetowi śmierdzą nogi

I kto tu jest hejterem? Jesteś naprawdę głupia :classic_angry:

Gość Agatka czepek
1 minutę temu, Gość Kiss napisał:

I kto tu jest hejterem? Jesteś naprawdę głupia :classic_angry:

Przyczepilas się do mnie kiedyś chociaż się nawet do cb nie odzywałem tylko ciebie olewalam.  Osobowościo narcystycznohejkerowska

Gość Kiss
1 minutę temu, Gość Agatka czepek napisał:

Przyczepilas się do mnie kiedyś chociaż się nawet do cb nie odzywałem tylko ciebie olewalam.  Osobowościo narcystycznohejkerowska

Obrażałaś dzieci, tumanie. 

Gość Agatka czepek
Przed chwilą, Gość Kiss napisał:

Obrażałaś dzieci, tumanie. 

No i ? Myślisz że jak byłam dzieckiem to ja nie byłam obrażana?

Gość Gosc
24 minuty temu, Gość Agatka czepek napisał:

Nie aha tylko p9d płaszczem porad jest jego najgorszy hej. Kotarba to siedzi w zakładzie zamkniętym vel psyvhiatryku On hejtuja otwarcie bo jest chory psychicznie A chińczyk dowala pod płaszczem d9brych rad 🙂 falfałszywie dwulicowosc taka prawda 

A ty jak wklejasz te swoje wypociny?jakies zdjecia gowna lub placzace dzieci? za co potem wylapujesz zasluzone bany.

Sama jestes psychiczna a innych oceniasz heh...

Gość Agatka czepek
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

A ty jak wklejasz te swoje wypociny?jakies zdjecia gowna lub placzace dzieci? za co potem wylapujesz zasluzone bany.

Sama jestes psychiczna a innych oceniasz heh...

Ty zaczelas mnie obrażać ja do cb nic nie pisalam

Gość Kiss
20 minut temu, Gość Agatka czepek napisał:

No i ? Myślisz że jak byłam dzieckiem to ja nie byłam obrażana?

I to daje Ci prawo obrażać dzieci, które nie mogą się bronić?
Jesteś tępa jak but, nie umiesz pisać bez błędów, masz małe oczy, do tego jesteś chamska i hipokrytka. Lepiej nie podskakuj, bo będę Ci blokować tematy.

Gość Kobieta

Znów ten nieobiektywny poznański pasztet w akcji 'uzalanie na zawolanie". 

Jak juz wcześniej ktoś napisał, nie porownuj powodzenia atrakcyjnej kobiety i kompletnie nieatrakcyjnego mężczyzny. Porównaj swoje powodzenia z brzydka, gruba kobieta po 40 - to taki zenski odpowiednik męskiego gnoma, niziolka z krzywym ryjem i golodupca. A powodzenie atrakcyjnej kobiety porownuj z powodzeniem Wysokiego, postawnego, przystojnego, dobrze ubranego i zarabiajacego mężczyzny ok. 35 roku życia. 

No i jeszcze jedno - najwidoczniej ostatnia xipke z przydziału dostał twój tatuś. Teraz niestety trzeba sie postarać o kobietę. Nikomu się seks nie należy jak psi buda czy twojemu ojcu xipka (za komuny) 😂 

Gość gość0033

Kobiety rzadko zrozumieją czym jest samotność, bo jako takiej nie doświadczają. Nawet te zakompleksione, narzekające, mówiące o depresji i samotności jak się z nimi pogada to nagle się okazuje, że..."mam chłopaka" 🙂 Ot, taka to samotność.

Gość Gość

Facet ale z Ciebie piz..., ja .... 

Mężczyźni są mężczyznami A kobiety kobietami. I nie ma co narzekać.  

A tak wogole, to zamiast narzekać i skarżyć się jaki świat jest niesprawiedliwy zrób to co każdy mądry facet by zrobił.  Szczerze przed sobą przyznaj jaki masz problem i napraw to

Gość Look7

A ty co ? Masz takie same możliwości jak kobieta. Tylko facet ma swój honor i nie lubi zagadywać do lasek, żeby się nie poniżać przed nią. Ktoś specjalnie tak skonstruował nasz świat, przez to ciężko kogoś poznać. Dawniej była instytucja swata, swatki. W innych kulturach faceci porywają dziewczyny, cyganie, Romowie, lub dorośli umawiają swoje pociechy na spotkanie. Te pociechy spędzają ze sobą noc w górskiej chatce. Nie muszą uprawiać seksu. Po prostu chodzi o to by byli razem. Po takiej nocy, czy dniu decydują , czy chcą kontynuować znajomość, czy nie. Po prostu trzeba sie poznawać na równych prawach, bo jak dziewczyna zadziera nosa to niech ...... Teraz dziewczyny są inne, ale za moich czasów to wyżej srały niż d miały, choć i teraz pewnie takie są.

Gość Look7
16 minut temu, Gość Kobieta napisał:

No i jeszcze jedno - najwidoczniej ostatnia xipke z przydziału dostał twój tatuś. Teraz niestety trzeba sie postarać o kobietę. Nikomu się seks nie należy jak psi buda czy twojemu ojcu xipka (za komuny) 😂 

Znam przypadki gdzie dziewczyna lata za facetem. Nawet kilka. Magnes ? Pieniądze. Choć może nie tylko, ale gdyby nie byli perspektywiczni powodzenia by nie mieli.

Gość Malutka
9 minut temu, Gość Look7 napisał:

Znam przypadki gdzie dziewczyna lata za facetem. Nawet kilka. Magnes ? Pieniądze. Choć może nie tylko, ale gdyby nie byli perspektywiczni powodzenia by nie mieli.

Pewnie te kobiety zawsze źle kończą, są odlewane przez facetów. Prawie każdy facet lubi odbywać i nie lubi jak mu się kobieta podają na tacy i nrzuaca, to odpycha i już takiej nie szanuje za bardzo (nawet podświadomie). 

Gość Gość

1. Przestań wierzyć w jakieś dziwne, chore, romantyczne opowieści. Nie słuchaj kobiet a mężczyzn, nawet jeśli mówią rzeczy niepoprawne politycznie to zazwyczaj mają rację. Na tym świecie każdy chce zaspokoić swoje potrzeby i używa do tego dostępnych narzędzi i możliwości. Także w relacjach damsko męskich. 

2. Pogodz się z tym, że kobiety lubią bogatych, zaradnych, lekko dominujących (często określają to słowem "decyzyjny") wysokich i w miarę zadbanych mężczyzn. Co najmniej 4 z tych rzeczy zależą od Ciebie.

3. Jeśli jesteś nieśmiały zrób jedna rzecz która robi wiele chłopców A jeszcze więcej dziewczyn w wieku nastoletnim.  Trenuj na mało atrakcyjnych kobietach.  Zacznij myśleć że kobiety są dla Ciebie A nie Ty dla nich. Chamskie ale pomaga. 

4. Nie próbuj się podlizywac.