Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 939393

Co ze mną jest nie tak od wielu lat samotna

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 9393 napisał:

Tak samo jak najseksowniejsi są faceci 190 umiesnieni z dużym fiutem i portfelem

oj zabolało deskę

Gość Soli
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Właśnie że można nawet często spotkać fajne szczupłe laski z dużym biustem. I warto ich szukać, bo są najseksowniejsze.

Serio ktoś jest takim prymitywne że woli duże cyce i mało wyjściową twarz od małych piersi ale ładnej twarzy ? 

Gość 0000
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

oj zabolało deskę

Zabolalo kurdoopla z mikro fiutem , wolę mieć małe piersi ale ładna twarz niż wymiona i gebe baby jagi 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Soli napisał:

Serio ktoś jest takim prymitywne że woli duże cyce i mało wyjściową twarz od małych piersi ale ładnej twarzy ? 

Co w tym prymitywnego? Różne są upodobania. Mnóstwo facetów woli dziewczynę ze średnią twarzą, ale za to zgrabną i z dużym biustem. Niż ładną ale deskę, nie mówiąc już o grubaskach. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość 0000 napisał:

Zabolalo kurdoopla z mikro fiutem , wolę mieć małe piersi ale ładna twarz niż wymiona i gebe baby jagi 

Bóg stworzył ją dla hecy, z tyłu plecy, z przodu plecy

Gość beloit

Po cholere duże cyce? ja lubie mniejsze sportowe, może jestem dziwny że nie kręcą mnie balony jak wielu facetów

Gość 000

Bog stworzył go żeby cycete pluły mu w ryj bo jest brzydki biedny a ta gliste w gaciach trzeba szukać pęseta

Gość Tommy
2 minuty temu, Gość 0000 napisał:

małe cycki lubie i nie tylko ja :)

Gość 000
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co w tym prymitywnego? Różne są upodobania. Mnóstwo facetów woli dziewczynę ze średnią twarzą, ale za to zgrabną i z dużym biustem. Niż ładną ale deskę, nie mówiąc już o grubaskach. 

A zdajesz sobie sprawę że Ciebie nawet brzydka deska nie będzie chciała? Mierz siły na zamiary przegrywie z fantazją 

Gość vvv
5 minut temu, Gość Soli napisał:

Ja wolę ładną z małymi. Rozmiar piersi nie ma dla mnie znaczenia.

Gość vvv
4 minuty temu, Gość beloit napisał:

Po cholere duże cyce? ja lubie mniejsze sportowe, może jestem dziwny że nie kręcą mnie balony jak wielu facetów

Nie jesteś jedyny :)

Gość Uuu

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak się składa że gdzieś były badania gdzie większość facetów stwierdziła że woli płaska ale z dużym wycięciem w talii i szerokimi posladkami niż laska z dużymi cyckami ale fatalnym tynkiem i słabo zarysowana talia 

Gość Gość gość
1 minutę temu, Gość Uuu napisał:

Tak się składa że gdzieś były badania gdzie większość facetów stwierdziła że woli płaska ale z dużym wycięciem w talii i szerokimi posladkami niż laska z dużymi cyckami ale fatalnym tynkiem i słabo zarysowana talia 

Czyli wychodzi na to że ważniejsze żeby kobieta miała figurę klepsydry już duże cycki

Gość Gosc
11 minut temu, Gość 9393 napisał:

Ta a Polacy w większości sami w 99 % wyglądają bardziej jak Ukraińcy niż Niemcy czy Francuzi, ulane słowiańskie kartofle, już ich ruscy zaczynają przescigac w normalnym wyglądzie 

Dokladnie, brzydkie gęby a do tego często nadwaga i łysina a szczególnie po 30stce to juz dramat, spotkać przytojnego faceta z zadbana sylwetka po 30stce graniczy z cudem. Najlepsze ze brzydale.wymagają modelek, ladnych i szczupłych z dużym biustem ha ha pomarzyc sobie.możecie i oblizać się na widok takiej która zobaczycie z przystojnym wysokim facetem.gdzies na mieście 😉

Gość Gosc gosc
1 minutę temu, Gość Gość gość napisał:

Czyli wychodzi na to że ważniejsze żeby kobieta miała figurę klepsydry już duże cycki

A kogo obchodzi zdanie niskiego biedaka?wypowiadać na ten temat to się mogą faceci którzy sobie ma takie mogą pozwolić 

Gość Gość gość

Kobiety nie są tak żałosne jak facevi bo kobiety zazwyczaj wzdychaja do facetów na swoim poziomie, faceci najczęściej mega pasztety wzdychaja do samych mega lasek które by nawet na nich nie napluly, kiedyś skrytykowalam zdjęcie pół nagiej laski w miejscu publicznym to tacy " przytojniacy" drugiego sortu zaczęli jej bronić i mówić że jej zazdroszczę, a ona miała ubaw że faceci na których by nie nas//rala jej bronili jak wierne pachołki

Gość Gość gość

Ogólnie faceci są żenujący, liza osrane doopy kobietom u których nigdy w życiu nie będą mieli szans i które nimi gardzą 

Gość Gość

Prawda jest taka że wystarczy z siebie zrobić super lachona i nadmychana lale żeby frajerzy zaczęli jeść z ręki i można bylo z nich wyssac ostatni grosik

Gość Gość 102
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Masz rację niech kazda sobie zrobi plastikowe balony , już Cię wtedy na żadna nie będzie stać jak z nowym ciałem znajdą sponsorów 

Gość taki obraz wasz
6 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Kobiety nie są tak żałosne jak facevi bo kobiety zazwyczaj wzdychaja do facetów na swoim poziomie, faceci najczęściej mega pasztety wzdychaja do samych mega lasek które by nawet na nich nie napluly, kiedyś skrytykowalam zdjęcie pół nagiej laski w miejscu publicznym to tacy " przytojniacy" drugiego sortu zaczęli jej bronić i mówić że jej zazdroszczę, a ona miała ubaw że faceci na których by nie nas//rala jej bronili jak wierne pachołki

Bzdura. Kobiety to dopiero wzdychają do przystojniaków, mimo że same nawet ładne nie są.

Gość Gość gość
4 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Bzdura. Kobiety to dopiero wzdychają do przystojniaków, mimo że same nawet ładne nie są.

Hahahahaha ale z Ciebie kawalarz , na portalach randkowych nawet przystojni faceci mają mało komentarzy pod zdjęciem od kobiet, za to ładne kobiety mają 1000 komentarzy od brzydkich sper//miarzy jaka jest piękna i gorąca i wspaniała chociaż ta dziewczyna pewnie by się brzydzila nawet dotknac kijem przez szmatę swoich " wielbicieli" 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość gość napisał:

Hahahahaha ale z Ciebie kawalarz , na portalach randkowych nawet przystojni faceci mają mało komentarzy pod zdjęciem od kobiet, za to ładne kobiety mają 1000 komentarzy od brzydkich sper//miarzy jaka jest piękna i gorąca i wspaniała chociaż ta dziewczyna pewnie by się brzydzila nawet dotknac kijem przez szmatę swoich " wielbicieli" 

Gdyby każda się brzydzila która morda i ... świeci w necie to by tego nie robiła. Proste. 

Gość Gość

Gdyby każda się brzydzila która morda i ... świeci w necie to by tego nie robiła. Proste. 

Bo one czekają latami na facetów na swoim poziomie A spier//miarze są dla nich niewidzialni albo służą za motorek do napedzenia kobiecego ego

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jestes jednym z tych śmieci który wyśmiewa szare myszki chociaż sam jesteś poniżej przeciętnej, ale latami będziesz jeszcze śnił o cycatej miss 

Gość taki obraz wasz
7 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Na portalach randkowych nie ma przystojniaków. A spermiarze to gorszy sort mężczyzn.

A kobiety, nawet przeciętne czy brzydkie, nie spojrzą na facetów na swoim poziomie, bo czekają na przystojniaka.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jestes jednym z tych śmieci który wyśmiewa szare myszki chociaż sam jesteś poniżej przeciętnej, ale latami będziesz jeszcze śnił o cycatej miss 

Spjerdalaj. Jestem kobietą i doskonale znam psychikę kobiet.

Gość Uuu
2 minuty temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Na portalach randkowych nie ma przystojniaków. A spermiarze to gorszy sort mężczyzn.

A kobiety, nawet przeciętne czy brzydkie, nie spojrzą na facetów na swoim poziomie, bo czekają na przystojniaka.

Ta a ciekawe czy ty byś wziął szara myszke bez ufarbowanych włosów średniej postury w niezbyt drogich ciuchach

Gość Uuu
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Spjerdalaj. Jestem kobietą i doskonale znam psychikę kobiet.

Sądząc po języku to jesteś kobietonem któremu rasna juz jaja i włosy na plecach , nie wystarczy mieć ci//pe żeby być kobieta 

Gość taki obraz wasz
1 minutę temu, Gość Uuu napisał:

Ta a ciekawe czy ty byś wziął szara myszke bez ufarbowanych włosów średniej postury w niezbyt drogich ciuchach

Tak. Właśnie takiej szukam.

Kurczę dziewczyno, masz 22 lata, brak zwiazku w tym wieku to nie jakaś katastrofa, daj sobie czas. Dlaczego szukasz na siłę, skup sie na innych sprawach bo inaczej tylko pogłebisz swoja desperację. To nieprawda ze faceci patrza tylko na nie wiem jakie gwazdki z insta z big cycem nogami do szyi, a nawet często na patrzeniu sie skonczy. Możesz byc nawet roczochrana i bez makijazu a ktoś zagada. Nie mówię ze flejowata bo trzeba dbać o siebie, ale moja koleżanka nota bene zawsze zadbana raz porządnie zmokła, makijaż spłynął tusz na rzęsach sie rozmazał z włosów kapało a mimo to jeden facet na przystanku zwrócił na nia uwagę, zagadał, umówili się, są już ze sobą ponad rok i jest im dobrze. WIEC NIE MOŻNA GENERALIZOWAC. Bo wszyscy jesteśmy inni jeden woli Kaśke drugi Maryśkę, jeden rudą drugi blondynkę. Jeden spokojna a drugi wulkana energii. Ja mam tez kolege co lubi tylko większe dziewczyny (tzn przy ciałku na szcupłe nawet nie spojrzy no więc wiesz co ma byc to będzie, ale przede wszystkim zalecam poluzowac poslady, przestac szukać nerwowo tylko cieszyc się zyciem, ewentualnie popracowac troche nad sobą (wygląd i charakter bo my tu nie stwierdzimy jednoznacznie co jest z tobą nie tak). Juz z komentarzy wywnioskować się da ze niektórzy faceci szukaja skromnych dziewczyn, innych kręca szalone, nawet nerwuski, zreszta zamin taki facet pozna twój charakterek to troche czasu upłynie. A widze ze masz problem nawet z poznaniem kogoś. Moze spróbuj w necie, weż wyciągnij jakąs koleżanke (a jeśli nie masz jakąs siostrę cioteczną no nie wiem, odezwij sie do jakijś starej znajomej ze szkoły) i idz na impreze, zrób sie wtedy na bostwo i zobaczysz jak bardzo byłas w błędzie, a jesli to nie twoja bajka, bo jestes niesmiała i skromna to może zapisz sie do jakiejś oazy przy kosciele, albo daj sie wyhaczyc w pracy lub szkole, ale nie rób tego nerwowo tylko w zgodzie z sama sobą.