Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
magnolia0

choroba derkuma

Polecane posty

od 33 roku choruje na chorobe derkuma lekarze dlugo nie mogli mnie zdiagnozowac poczatkowo pokazal sie jeden tluszczak ktory rosl z uplywem czasu do wielkosci ok 6 cm poniewaz utrudnial mi funkcjonowanie a byl przy stawie umiejscowiony musialam go usunac natym miejscu po pewnym czasie odnowil sie  zaczely powstawac nastepne pozniej doszly choroby neurologiczne  endykrynologiczne metaboliczne i inne z czasem doszly tak silne bole kosci miesni i stawow ze nie jestem w stanie bez bardzo silnych srodkow bolowychnsobie poradzic pomimo zestaram sie jesc malo zaczelam tyc uwazam ze przy tyym schorzeniu powinna byc dietetyczka moze odpowiednio ustalona dieta pomoglaby w leczeniu tej choroby nieuleczalnej  tym bardziej ze tluszczaki pojawiaja sie u mnie w srodku czasami jestem zalamana tym bardziej ze bol bez srodkow przeciwbolowych jest nie do zniesienia niie da rady nawet sie polozyc a co myslec o spaniu jestem przeciwna zazazywaniu wszelkich srodkow przeciwbolowych  ale nie daje rady teraz moje cialo jest w guzach prosze o porade moze ktos ma podobny problem

Witam 

A czy te guzy były obrazu bolesne i czy bolą tam gdzie są czy tylko wybrane partie ciała.

Pozdr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się