Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DżinyBoy

Najseksowniejszy zawód dla faceta ???

Polecane posty

8 minut temu, acordeon napisał:

Tylko co takiego seksownego widzisz w tych zawodach? Nigdy nie wiązałem seksualności z wykonywanym zawodem. Empatia to chyba zbyt mało.

Ja też nie. Ale postanowiłam odpowiedzieć na pytanie. Empatia to jest po prostu cecha, którą szczególnie cenię u ludzi. I bardzo podziwiam osoby, które robią coś dla dobra ludzkości. Oczywiście pod warunkiem, że jest to podyktowane ich kodeksem moralnym i szlachetnym sercem a tylko nie chęcią wzbogacenia się. Taki człowiek z powołania 🙂 

Gość Vika

seksowny zawod, zaden nie jest seksowny, oprocz meskiej dxiw.ki.

Gość Vena

Strażak lub masażysta ☺

Gość Gosc

A gdzie jest kaloryfer ! Na brzuchu

Gość butros
12 godzin temu, Gość Volta napisał:

Doświadczenie uczy, że żołnierze niespecjalnie nadają się do związków, jak ktoś wykonuje i wydaje rozkazy to niespecjalnie odnajduje się w sytuacjach, w których trzeba iść na kompromisy (relacja partnerska) - własne spostrzeżenia.

Wszystko wskazuje z tej retoryki, że sama się nie nadajesz nie mając woli do ugięcia się. To zapewne chciałbyś sama żeby jedynie wydawać polecenia i zaspokajać swoje zachcianki czyimś kosztem nic nie wnosząc . Żołnierze zwykle mają silne charaktery więc wiesz, że Ci się to nie udawało. 

Stąd taka twoja opinia. 

Gość Volta
Dnia 4.09.2019 o 23:21, Gość butros napisał:

Wszystko wskazuje z tej retoryki, że sama się nie nadajesz nie mając woli do ugięcia się. To zapewne chciałbyś sama żeby jedynie wydawać polecenia i zaspokajać swoje zachcianki czyimś kosztem nic nie wnosząc . Żołnierze zwykle mają silne charaktery więc wiesz, że Ci się to nie udawało. 

Stąd taka twoja opinia. 

Tak się składa, że mamy kilku znajomych w środowisku mundurowych (Policja, Wojsko) i akurat żołnierze nie są najlepszym materiałem na mężów - subiektywna opinia. Powyższy tekst skłania mnie to stwierdzenia, że osoba go pisząca boi się silnych kobiet, które mają własne zdanie, co więcej postrzega kobiety przez pryzmat stereotypu pielęgnowanego przez pewien rodzaj mężczyzn. Żołnierze mają silne charaktery? Może i owszem ale idzie to w parze z despotyzmem, bardzo źle znoszą krytykę i odmienne zdanie na różne sprawy. Nie raz spotkania przy grillu kończyły się kłótniami i ostentacyjnym opuszczaniem party bo ktoś śmiał mieć inne poglądy. Skąd pomysł o zaspokajaniu zachcianek i "nic nie wnoszeniu"? Nie znasz kobiet, które osiągają sukcesy m.in. finansowe i radzą sobie w tej dziedzinie daleko lepiej od wielu mężczyzn?...

57 minut temu, Gość Volta napisał:

Tak się składa, że mamy kilku znajomych w środowisku mundurowych (Policja, Wojsko) i akurat żołnierze nie są najlepszym materiałem na mężów - subiektywna opinia. Powyższy tekst skłania mnie to stwierdzenia, że osoba go pisząca boi się silnych kobiet, które mają własne zdanie, co więcej postrzega kobiety przez pryzmat stereotypu pielęgnowanego przez pewien rodzaj mężczyzn. Żołnierze mają silne charaktery? Może i owszem ale idzie to w parze z despotyzmem, bardzo źle znoszą krytykę i odmienne zdanie na różne sprawy. Nie raz spotkania przy grillu kończyły się kłótniami i ostentacyjnym opuszczaniem party bo ktoś śmiał mieć inne poglądy. Skąd pomysł o zaspokajaniu zachcianek i "nic nie wnoszeniu"? Nie znasz kobiet, które osiągają sukcesy m.in. finansowe i radzą sobie w tej dziedzinie daleko lepiej od wielu mężczyzn?...

Dodałbym jedynie, że zdanie "wojskowego" jest ostateczne i nie podlega żadnemu sprzeciwowi. Dodałbym jeszcze podejście "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie". Po za tym to straszliwi obłudnicy.

Gość butros
5 godzin temu, Gość Volta napisał:

Napisałem odpowiedź (prawde) ale onet nie przepuścił. Nie będę się wysilał drugi raz. Szkoda mojego czasu a i tak nic do ciebie nie trafi...

7 godzin temu, p212 napisał:

Dodałbym jedynie, że zdanie "wojskowego" jest ostateczne i nie podlega żadnemu sprzeciwowi. Dodałbym jeszcze podejście "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie". Po za tym to straszliwi obłudnicy.

Kobiety, które tak pragną wojskowych chyba nie wiedzą do czego zdolni są tacy mężczyźni... I co dzieje się w takich rodzinach za zamkniętymi drzwiami. 

41 minut temu, patiEs napisał:

Kobiety, które tak pragną wojskowych chyba nie wiedzą do czego zdolni są tacy mężczyźni... I co dzieje się w takich rodzinach za zamkniętymi drzwiami. 

Tu jest oczywiście mocne uogólnienie, jednak w mniejszym czy większym stopniu charakter pracy przenoszony jest do domu. Za mundurem panny sznurem? Powiedziałbym, że mundur to swego rodzaju lep na muchy.

22 minuty temu, p212 napisał:

Tu jest oczywiście mocne uogólnienie, jednak w mniejszym czy większym stopniu charakter pracy przenoszony jest do domu. Za mundurem panny sznurem? Powiedziałbym, że mundur to swego rodzaju lep na muchy.

To lep chyba na te najmniej wymagające muchy bym powiedziała 😛

Gość Volta
9 godzin temu, Gość butros napisał:

Napisałem odpowiedź (prawde) ale onet nie przepuścił. Nie będę się wysilał drugi raz. Szkoda mojego czasu a i tak nic do ciebie nie trafi...

Masz coś sensownego do napisania skoro nie chcesz się "wysilać"?... 

Gość Gość

Jaki zawód? Dochodowy! Jak ma hajs, to jest seksowny nawet z nadwagą :-P

Gość gość
Dnia 6.09.2019 o 19:02, patiEs napisał:

temat jest o tym jacy się podobają, a nie jacy się nadają na mężów, używanie mózgu nie boli... ja pie.r.d.ole...

Gość Big
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jaki zawód? Dochodowy! Jak ma hajs, to jest seksowny nawet z nadwagą 😛

Teraz tak piszesz, a za jakiś czas zaczynasz mu przyprawiać rogi.

Gość ally

Żołnierz. Ciary mam na samą myśl i widok munduru, najlepiej takiego polowego.

Gość gość
17 minut temu, Magda bez loginu napisał:

Nie byłaś nigdy w hotelu i nie widziałaś nigdy faceta w recepcji? Jaka szkoda

Średnio raz w roku jestem albo czesciej slużbowo, widuje też recepcjonistki. Co jest seksownego w tym zawodzie?

Gość ŁYSY1979
29 minut temu, Gość ally napisał:

Żołnierz. Ciary mam na samą myśl i widok munduru, najlepiej takiego polowego.

Wstąp do OT to dostaniesz taki mundurek polowy.

Gość gość
2 minuty temu, Magda bez loginu napisał:

W hotelu w Polsce czy za granicą? Bo to jest różnica i do tego zmierzam 😉

I w Polsce i za granicą i nie udawaj obieżyświatki placku z Bielska-Białej. Wiec co jest seksownego w pracy recepcjonisty?

Gość gość
2 minuty temu, Magda bez loginu napisał:

Zacznij jeździć, wtedy zrozumiesz o co mi chodzi. Polecam całą Europę 😜

Jesienią też 👏😁

Czyli jak zwykle. Nic nie wie, nic nie rozumie, raz do roku wychyla nos ze swoje dziury, bredzi co jej slina na jezyk przyniesie i nie potrafi wyjaśnić swojego zdania. O kraje rzekomo poznane w Europie nawet nie pytam, bo szkoda klawiatury.