Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Owoce trzeba umyć a wcześniej ręce a jak bardzo brudne to wyszorować szczotką albo najlepiej pumeksem 😆

Nie lepiej papier ścierny? 

Przed chwilą, Monarchini incognito napisał:

To odpowiednia godzina żeby się rozejść do wieczornych czynności. 

Też mi się wydaje, że już nikt powyżej opóźnionego trolla się nie wypowie 😉 Miłego wieczoru? 😉 

2 minuty temu, konto inkoguto napisał:

Czy wszystkie osoby w normie intelektualnej i osobowościowej zakończyły polemikę i zostały tylko salowa, Genia i widmok? 😉 Bo nie wiem, czy można się rozejść 😉

No, ja już nie mam nic do dodania. To jakis pier..olony absurd.

16 minut temu, Get Out napisał:

O widzisz jak można cię odpalić gapo ,a o pręty pytaj śliwkowego zboka. 😆

Haaaa haaa przegonione larwy zostały. 

17 minut temu, Ali Baba napisał:

pojawila sie nadworna hejkerka. podobno bylas w Szwajcarii kaszubskiej..😁

Do Warszawy służbowo też się wybieram, a co. Znowu Grażyna cię o coś ochrzaniła i masz doła? Tylko co ja mam z tym wspólnego? 😛

3 minuty temu, konto inkoguto napisał:

Czy wszystkie osoby w normie intelektualnej i osobowościowej zakończyły polemikę i zostały tylko salowa, Genia i widmok? 😉 Bo nie wiem, czy można się rozejść 😉

Dopiero przyjdą mądre głowy 😆

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Owoce trzeba umyć a wcześniej ręce a jak bardzo brudne to wyszorować szczotką albo najlepiej pumeksem 😆

Marchew w polu kopie gołymi łapami jak zwierzę, a później żałoba za paznokciami i taką fote puszcza w obieg. Kompletny brak kultury .😆

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Dlatego zapytałam kontrolnie, czy należy już zostawić "freak show" samemu sobie 😉 

28 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Moim zdaniem ludzie z kompleksami m.in wyglądu, wieku, statusu majątkowego, wykształcenia, którzy wolą przymknąć oko na te dosc brzydkie cechy charakteru, bo utożsamiają cię z tzw swojskością. Jak Ewa napisze, ze lubi sushi, to część osób,  odniesie sie do tego negatywnie. Jak ty napiszesz,  ze lubisz smażoną kiełbasę, nawet jakbyś napisala, ze smażysz najlepszą kiełbasę na świecie itd.w tonie przechwałki, to prędzej przejdzie. Rozumiesz? Ludzie są przede wszystkim zawistni i prędzej strawia twoja pyszałkowatość. I tak jest ze wszystkim. To tylko luźny przykład.

To wynika po prostu z pewnego poczucia przynależności, podobieństwa - zupełnie normalna rzecz. Znacznie większe kompleksy mają ludzie, którzy ową swojskość ciągle próbują wyśmiać, często pod fasadą tzw. fajnopolactwa.

Edytowano przez Śliwka w Tesli

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Może milczenie niech będzie złotem? 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie lepiej papier ścierny? 

Można a wcześniej polać rozpuszczalnikiem. 

• Haha 1

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Dopiero przyjdą mądre głowy 😆

Spoko, po porannej lekturze wiem, że w okolicach głębokiej nocy tu się odbywają najlepsze pokazy mundrości 😉 

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Haaaa haaa przegonione larwy zostały. 

Odpalać elementy niepożądane i utylizować. Ale szybko mu się ulało ,bo kafeteria jest w jego sypialni nawet.😆

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Można a wcześniej polać rozpuszczalnikiem. 

Ja jabłka obieram ze skórki, chociaż w skórce najwięcej błonnika dobrego dla jelit 😉A kiedyś za dzieciaka jadło się owoce prosto z drzewa i  jakoś człowiek zdrowy i żyje 😄

1 minutę temu, Get Out napisał:

Marchew w polu kopie gołymi łapami jak zwierzę, a później żałoba za paznokciami i taką fote puszcza w obieg. Kompletny brak kultury .😆

Mogła lakierem pomalować może czarnym 🤔

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Do Warszawy służbowo też się wybieram, a co. Znowu Grażyna cię o coś ochrzaniła i masz doła? Tylko co ja mam z tym wspólnego? 😛

Paczki dla leżaka nie zapomnij.

Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał:

To jest po prostu poczucie przynależności, podobieństwa - zupełnie normalna rzecz. Znacznie większe kompleksy mają ludzie, którzy ową swojskość ciągle próbują wyśmiać, często pod fasadą tzw. fajnopolactwa.

Mocno naciągana teoria że ludzie, którzy nie klękają przed schabowym mają kompleksy. Świat się zmienia, gdzieś szybciej, gdzieś wolniej, za 20 lat ci swojscy też już będą w innym punkcie mentalnym.

• Like 1

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

Spoko, po porannej lekturze wiem, że w okolicach głębokiej nocy tu się odbywają najlepsze pokazy mundrości 😉 

Czy ty właśnie chcesz powiedzieć , że w sypialni to czytacie żeby zwiększyć doznania płaska 🤔😅

• Haha 1

2 minuty temu, Get Out napisał:

Odpalać elementy niepożądane i utylizować. Ale szybko mu się ulało ,bo kafeteria jest w jego sypialni nawet.😆

Żebyś tylko od tego odpalania innych znowu nie odchodzil z forum z żądaniem przeprosin za krzywdy psychiczne 😄

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Za kudły i do rzeki wymyć całą.😆

24 minuty temu, Ali Baba napisał:

pojawila sie nadworna hejkerka. podobno bylas w Szwajcarii kaszubskiej..😁

Oj Lex... A tak wczoraj nudesy chciałeś 😅

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ja jabłka obieram ze skórki, chociaż w skórce najwięcej błonnika dobrego dla jelit 😉A kiedyś za dzieciaka jadło się owoce prosto z drzewa i  jakoś człowiek zdrowy i żyje 😄

Ze szklarni od dziadzia pomidory i z drzewa wiśnie a on gonił nas z paskiem aż sam wpadł w taki dół i złamał nogę 😅

15 minut temu, Monarchini incognito napisał:

Kulturalnie można kogoś skrzywdzić a wtedy ma się czyste rączki c'nie?

Nie o mnie mowa. Kilka dni temu "oberwało" się koleżance Jeżowej za głupi komentarz odnoszący się do twoich grubych nóg i braku higieny.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Żebyś tylko od tego odpalania innych znowu nie odchodzil z forum z żądaniem przeprosin za krzywdy psychiczne 😄

A to przypadkiem nie ty tak płakusiałeś jak po odejściu tego dziadzia wąsatego. 🤔😆

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Dlaczego ją znowu hejtujesz, żeby się przypodobać? On kłamie. To jest notoryczny kłamca i możesz być pewna, że cokolwiek dostałaś na priv, to albo kłamstwa albo półprawdy, a już na pewno żadne "jego" zdjęcie, nie jest jego. Teraz też obrzydliwie kłamie. Zdjęcie, o którym pisze, przedstawiało dłonie nie Pieprz, ale dłonie jej męża, uchwycone dokładnie w momencie wyciągania gigantycznej marchewki z ziemi. Było to fotka, mająca na celu pokazanie, jaki gigant urósł, reszta to jego kłamstwa. 

6 minut temu, konto inkoguto napisał:

Tak do 3 w nocy az padną z wycieńczenia 😆

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Mocno naciągana teoria że ludzie, którzy nie klękają przed schabowym mają kompleksy. Świat się zmienia, gdzieś szybciej, gdzieś wolniej, za 20 lat ci swojscy też już będą w innym punkcie mentalnym.

Nie o brak klękania tu chodzi, a o krytykę. Nie wiem co mają, ale na pierwszy rzut oka da się od nich wyczuć na pewno niczym nieuzasadnione poczucie wyższości i narcyzm nierzadko.

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

nudze sie i zaczepiam ulubiono hejkerke😄

zona nie wie o tobie

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Oj Lex... A tak wczoraj nudesy chciałeś 😅

czekam caly czas.. zaraz uschne😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!