Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duma narodowa

Plaga samotności

Polecane posty

Gość gosc

z kotem samotnosc mija

Gość taki obraz wasz
3 godziny temu, Gość Llll000 napisał:

Też masz milion wymagań, tylko że widzisz to tylko u kobiet, sam jesteś z tych co by chcieli ładna szczupła cycata ale jak kobieta chce przystojnego to obraża majestatu , hipokryta

Nie chcę ładnej i cycatej, chcę normalną, skromną kobietę z fajnym charakterem.

Gość taki obraz wasz
3 godziny temu, Gość Llll napisał:

Maja nie wiele do zaoferowania ? A facet co ma ? Też wielkie goffno, facecik to się tylko ogląda co kobieta może mu zaoferować A nigdy nie pomyśli co może z siebie dac , typowy facet to roszczeniowa glista która tylko kalkuluje , gorsze z was pijawy od kobiet 

Faceci mają wiele do zaoferowania, ale skoro wy chcecie przystojniaków, którzy sypiają co chwila z inną i poza wyglądem nie mają nic do zaoferowania, to nic dziwnego, że tego nie zauważacie. Jest wielu mężczyzn, którzy może nie są aż tak atrakcyjni pod względem wyglądu, ale mają wiele innych zalet, którymi nadrabiają, tylko że są niewidoczni dla kobiet.

Gość 92929
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

To ciekawe, bo tu jedna de bilka ciągle przekonuje, że kobiety ze starszymi od siebie facetami wiążą się tylko dla kasy.

Bo starsi to bankomaty młodzi są do kochania 

Gość 000

Plebs jak zwykle skupia się na różnicy wieku która w dorosłym życiu ma najmniejsze znaczenie.

Plebs to ktoś kto sam oferuje stare brzydkie ciało a chce młodego 

Gość 9393

Zmieniając nick twój bełkot nie stanie się lepszy.

Stary ale w języku jeszcze jurny,,szkoda że wszystko inne oklapło

Gość 82828

Ile was frustratek jeszcze tutaj jest? Czy to tylko jedna i ta sama kre tynka

Ilu tu jeszcze jest starych dziadków którzy sobie wmawiają że przyciągną kobietę na swoje pomarszczone ciało niskie libido i pyskata gebe ? 😄

Gość 8393

Najgorsze połączenie to ciało starca i mózg pyskatego gnojka 😄

Gość ......

To ciekawe, bo tu jedna de bilka ciągle przekonuje, że kobiety ze starszymi od siebie facetami wiążą się tylko dla kasy.

Nie bój się z twoim rynsztokowym słownictwem i plebejskim zachowaniem w stosunku do kobiet nawet 20 lat starsza z 3 dzieci Cię nie zechce , A do dopiero młodsza, to jak swinia marzaca o kosmosie 

Gość Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ale oczywiście zdajesz sobie sprawę że w tej swojej szwabii, stoisz na najniższym szczeblu drabiny społecznej? - zaraz za grabarzami...

Wolę stać w szwabii na końcu drabiny społecznej i wyprzedzać Cię na drodze bmw za 90 tyś niż byc na gorze szczebla w Polsce i jeździć rowerem jak ty albo starym wzrostem hahaha 😄

Gość Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość gość napisał:

Wolę stać w szwabii na końcu drabiny społecznej i wyprzedzać Cię na drodze bmw za 90 tyś niż byc na gorze szczebla w Polsce i jeździć rowerem jak ty albo starym wzrostem hahaha 😄

Starym szrotem ze złomu **

Gość Prawsa
7 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Plaga samotności to wynik kryzysu męskości i tego że większość facetów to nieroby bez ambicji z wymaganiami , kobiety są zaradniejsze i radzą sobie bez facetów lepiej 

Gość pravda
8 minut temu, Gość Prawsa napisał:

Plaga samotności to wynik kryzysu męskości i tego że większość facetów to nieroby bez ambicji z wymaganiami

Plaga samotności to wynik kryzysu kobiecości i tego, że większość kobiet to nieroby bez ambicji z wymaganiami.

Gość Prawda
12 minut temu, Gość pravda napisał:

Plaga samotności to wynik kryzysu kobiecości i tego, że większość kobiet to nieroby bez ambicji z wymaganiami.

Ja znam więcej bezrobotnych facetów niż kobiet więc kula w płot

Gość vvv
Przed chwilą, BezSenna napisał:

Samotność najczęściej jest konsekwencją wcześniejszych wyborów. Człowiek boi się wejścia w nowy związek, by się nie sparzyć powtórnie;)

Samotność czasami jest konsekwencją niebycia przystojnym. Człowiek chce być w związku, próbuje, zagaduje, ale jest ciągle odrzucany.

Gość 34343

Jedni i drudzy to ścierwo (mężczyźni jak i kobiety) w większości.

Więc skończcie frustraci te dyskusje, która płeć jest lepsza, bo to nie od płci a od człowieka zależy. Normalnych, wartościowych i ambitnych ludzi jest nie wiele.

Na oko mogę strzelić, że 60-80% społeczeństwa to syf, z którym nie chcę mieć wiele do czynienia.

Mężczyźni i ambicje heh, u wielu rówieśników ich nie dostrzegam, tylko u nielicznych, u kobiet podobnie.

Ile to dziewczyn w młodym wieku się łajdaczy też dobry argument. Ale chyba ktoś musi je stukać, dzifkarze - tak samo govno warci jak one, odpad społeczny.

Jeszcze padłem prawie jak zobaczyłem komentarz typu "staremu bez kasy nikt obwiśłych jaj nie będzie lizał" a z kasą już tak?

Przede wszystkim trzeba mieć szacunek do samego siebie i hamować zwierzęce odruchy, bo to możliwość kontroli nad nimi wyróznia nas od zwierząt.

Gość gosc

faceci to nieroby bez ambicji z milionem nierealnych wymagan

Gość korektor
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

faceci to nieroby bez ambicji z milionem nierealnych wymagan

kobiety to nieroby bez ambicji z milionem nierealnych wymagań

Poprawiłem, teraz jest dobrze.

Gość gosc

kobietom nie sa potrzebne nieroby w domu, lepiej jakby zyly same badz zwierzaka przygarnely albo otaczaly sie kolezankami jesli czuja sie samotnie, a na pewno nie braly nieroba do domu, by zalegal na kanapie, smierdzial, stekal, pyskowal, rzucal wulgaryzmami i czekal na zarcie pod ryj i mase inych zachcianek

Gość pigi

Ja chciałabym mężą, lubie sprzątać i u mnie w domu musi być porządek, potrafie gotować skończyłam szkołę o profilu gastronomicznym, lubie przyrodę i zwierzęta, mam juz 28 lam, nigdy nie miałam chłopaka i wiem że nie będe mieć bo jestem gruba, otyłych nikt nie chce, inteligencją też nie grzesze także ten, samotność.

Gość gosc

pigi, po co ci maz ?

Gość pigi
17 minut temu, Gość gosc napisał:

pigi, po co ci maz ?

Zeby mnie ktos kochal.

Gość Lucas

Przykre to jest jakie podejście mają niektórzy. Mam 36 lat i jestem sam od lat. Praca prawie samemu, później pusty dom. Dla mnie takie życie to usychanie. Samotność nie prowadzi do niczego dobrego ani u ludzi ani zwierząt. Niestety jest to plaga 21 wieku.

Gość Prawiczek

Ja również mam 36 lat i jestem sam całe życie. Nigdy nie miałem dziewczyny. Jestem genetycznym zjēbem, odpadkiem ludzkim, dlatego dałem sobie spokój z kobietami. I tak żadna by mnie nie chciała. Trzeba pogodzić się z samotnością do końca życia 😔

Gość Gość
Dnia 5.09.2019 o 16:17, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie chcę ładnej i cycatej, chcę normalną, skromną kobietę z fajnym charakterem.

Niezły desperat. Potwór nie potwór byle miała otwór.....

Gość Gość
Dnia 5.09.2019 o 17:40, Gość Prawsa napisał:

Plaga samotności to wynik kryzysu męskości i tego że większość facetów to nieroby bez ambicji z wymaganiami , kobiety są zaradniejsze i radzą sobie bez facetów lepiej 

taa

Gość Bezpośredni
Dnia 5.09.2019 o 20:55, Gość pigi napisał:

Ja chciałabym mężą, lubie sprzątać i u mnie w domu musi być porządek, potrafie gotować skończyłam szkołę o profilu gastronomicznym, lubie przyrodę i zwierzęta, mam juz 28 lam, nigdy nie miałam chłopaka i wiem że nie będe mieć bo jestem gruba, otyłych nikt nie chce, inteligencją też nie grzesze także ten, samotność.

Brawo pigi 🙂

Gość Gość
53 minuty temu, Gość Lucas napisał:

Przykre to jest jakie podejście mają niektórzy. Mam 36 lat i jestem sam od lat. Praca prawie samemu, później pusty dom. Dla mnie takie życie to usychanie. Samotność nie prowadzi do niczego dobrego ani u ludzi ani zwierząt. Niestety jest to plaga 21 wieku.

Samotność wcale nie jest taka zła. Jakbyś przez kilka lat pomęczył się z wiecznie gderającą babą to byś zatęsknił za tą samotnością. 

Gość taki obraz wasz
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Niezły desperat. Potwór nie potwór byle miała otwór.....

Żaden desperat. Wygląd nie jest dla mnie najważniejszy (ale bez przesady), a cycki nie mają dla mnie żadnego znaczenia i nie rozumiem tego podniecania się nimi.

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Prawiczek napisał:

Ja również mam 36 lat i jestem sam całe życie. Nigdy nie miałem dziewczyny. Jestem genetycznym zjēbem, odpadkiem ludzkim, dlatego dałem sobie spokój z kobietami. I tak żadna by mnie nie chciała. Trzeba pogodzić się z samotnością do końca życia 😔

Smutne 😔