Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

W tym roku byłem zmuszony dać dwa kosze (dwóm dziewczynom), ale sam też dostałem kosza- od jednej innej

Polecane posty

Gość Gość

bilans na plus 😄 

ps. niby mam wyrzuty sumienia (nie wiem czemu przecież mam prawo nie chcieć kogoś), to jednak beka mnie skręca za radości, że pchają sie do mnie pipki 😄 

Gość Twoja nauczka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

bilans na plus 😄 

ps. niby mam wyrzuty sumienia (nie wiem czemu przecież mam prawo nie chcieć kogoś), to jednak beka mnie skręca za radości, że pchają sie do mnie pipki 😄 

przyjdż do mnie.poznaj mnie..nauczę Ciebie życia i pokory do kobiet:))))

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

bilans na plus 😄 

czasem zastanawiam się nad twoim zachowaniem...jestes mentalnie trochę niedorozwinięty? cieszysz się z takich głupich rzeczy..jak dziecko.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

czasem zastanawiam się nad twoim zachowaniem...jestes mentalnie trochę niedorozwinięty? cieszysz się z takich głupich rzeczy..jak dziecko.

ale nie ubliżaj dobre? 😄 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

bilans na plus 😄 

Jak te kobiety zareagowały na kosza? Przyjęły to z klasa? 

Gość Twoja nauczka
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Bo to chłopczyk a nie mężczyzna, więc się cieszy..jeszcze mu brakuje parę stopni by dojść do schodów z napisem facet..ale na szczyt jako mężczyzna-chyba nie dotrze, za słaby jest:))))))))))))))

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jak te kobiety zareagowały na kosza? Przyjęły to z klasa? 

jedna tak z klasą, i ma gorzej bo przykro jej jak mnie widzi.

A druga nie widuje mnie, ale zareagowała żałośnie z pretensjami co skutecznie mnie utwierdziło w przekonaniu, że dobrze zrobiłem - wpakowałbym sie w toksyne.

Gość gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

bilans na plus 😄 

ktoś tu ma kompleksiki

Gość Kasia

pewnie koleś ma małego ptaszka i próbuje się z kompleksów wyleczyć pisząc jakieś bajki

Gość gość

Może ci się tylko wydaje, a w rzeczywistości wszystkie 3 ci dały kopa w dópsko? Znam takiego faceta, co jak się z niego smieją to myśli, że go podrywają. 

Gość Gość

hehehe jak trollice próbują sie tu uskuteczniać 😄 

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Może ci się tylko wydaje, a w rzeczywistości wszystkie 3 ci dały kopa w dópsko? Znam takiego faceta, co jak się z niego smieją to myśli, że go podrywają. 

Nieźle... ale coś w tym jest. Ja zawsze biorę poprawkę na to jak facet mówi o swoim powodzeniu, bo mężczyźni często sobie dopowiadają coś, czego nie ma. Kobieta się do nich uśmiechnie a on myśli, ze się w nim zakochała. No ale tak to jest jak się ma bezpodstawnie wygórowane mniemanie o sobie 🙂 

Gość Ania95

pewnie to dzieciak jakiś z małym siusiaczkiem ;c

Gość wiemy
1 minutę temu, Gość Ania95 napisał:

pewnie to dzieciak jakiś z małym siusiaczkiem ;c

a ty wywłoka z portali erotycznych

Gość Ania95

O chyba kolejny z małym ptaszkiem się zbuntował :) to że masz małego to nie znaczy że możesz wyzywać ludzi dookoła stulejarzu

Gość dno
Przed chwilą, Gość Ania95 napisał:

O chyba kolejny z małym ptaszkiem się zbuntował :) to że masz małego to nie znaczy że możesz wyzywać ludzi dookoła stulejarzu

spadaj szm.a.t.o na swoje osiedle i obciągaj.albo urodziny wypraw i dawaj za free

Gość Ania95

To że masz małego to musi oznaczac, że laska jest ...? śmiech na sali co takie cioty z małymi mają ból dupy. po prostu masz małego - trudno, zaakceptuj to i tyle.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Ania95 napisał:

To że masz małego to musi oznaczac, że laska jest ...? śmiech na sali co takie cioty z małymi mają ból dupy. po prostu masz małego - trudno, zaakceptuj to i tyle.

musisz być bardzo rozjechana skoro wszedzie widzisz małe siurki

Gość Ania95

A właśnie wręcz przeciwnie, mam dosyć ciasną. W ogóle co to jest za wymówka? Masz małego to zganiasz że laska jest rozjechana? Z takim pindolem to nawet niemowlak będzie dla Ciebie rozjechany. Małym nie pobzykasz słodziaku

Gość patologia to Ty
Przed chwilą, Gość Ania95 napisał:

A właśnie wręcz przeciwnie, mam dosyć ciasną. W ogóle co to jest za wymówka? Masz małego to zganiasz że laska jest rozjechana? Z takim pindolem to nawet niemowlak będzie dla Ciebie rozjechany. Małym nie pobzykasz słodziaku

temat nie był nawet o byzkaniu,ale wpada szm.ata wywłoka osiedlowa,znana połowie miasta i tylko ku.ta.sy widzi

Gość Ania95

A Ty co masz ból dupy, bo dalej jesteś zakompleksionym prawiczkiem? To nie jest wina kobiet, że masz małego albo to że jeszcze nie zamoczyłeś go .... Jesteś lamusem a nie facetem tyle w temacie.

Gość Gosc
19 minut temu, Gość Ania95 napisał:

A Ty co masz ból dupy, bo dalej jesteś zakompleksionym prawiczkiem? To nie jest wina kobiet, że masz małego albo to że jeszcze nie zamoczyłeś go .... Jesteś lamusem a nie facetem tyle w temacie.

a Ty co??chwalisz się że każdy może Ciebie zaliczyć?osiągnięcie życia być znaną w mieście od du.p.y strony

Gość Ania95

Aha czyli jak piszę coś na forum to od razu mnie cały świat zaliczył, tak? Dobre rozumowanie masz typie z 20IQ, pal gumę dzieciaczku

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

jedna tak z klasą, i ma gorzej bo przykro jej jak mnie widzi.

A druga nie widuje mnie, ale zareagowała żałośnie z pretensjami co skutecznie mnie utwierdziło w przekonaniu, że dobrze zrobiłem - wpakowałbym sie w toksyne.

Pewnie tej drugiej robiles nadzieje, zwodziles, może się z nia przespes a potem nagle stwierdziles ze ,,to nie to",.mam racje?