Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona

Przespałam się z bratem ciotecznym męża

Polecane posty

Gość Iwona

Problem polega na tym, że na samym początku spotykałam się z Bartkiem (nic zobowiazujacego) dopóki jego brat Łukasz nie otworzył im oczu.. Opowiedział sporo o Bartku, okazało się, że mój przyszły nie doszły partner pominął kilka rzeczy opowiadając o sobie no i trochę nakłamał. (PS. Z Bartkiem spałam nie żałuję tej decyzji, bo jeśli chodzi o przyjemność cielesną było mi z nim dobrze) Wracają do Łukasza zaczęliśmy się zbliżać do siebie z Bartkiem przestałam się widywać.. Mijały miesiące, a my z Łukaszem zaplanowaliśmy ślub, zostaliśmy małżeństwem, a potem urodziłam Nam wspaniałą córkę. (Kontakt z Bartkiem mieliśmy później cały czas, przeszłość poszła w nie pamięć całej naszej trójki, do czasu.....) Najważniejsze w tym wszystkim jest to, że Bartek mieszka od nas dom dalej. Jakiś czas temu wybrałam się sama do szwagra, żeby dać mu jakieś tam rzeczy, dla jego dziewczyny, która z nim mieszka.. Byliśmy tego dnia jednak sami (mąż w pracy, jak i dziewczyna szwagra) wypiliśmy kawę i jakoś od słowa do słowa zaczęliśmy wspominać stare czasy. W pewnym momencie zaczęłam się dziwnie podniecać na samą myśl o tamtych chwilach. Wyszło to po za moją kontrolę, podniecaliśmy się coraz bardziej z minuty na minutę obydwoje wiedząc co się dzieje.. No i w pewnym momencie coś pękło. Przespaliśmy się. Po wszystkim obiecaliśmy sobie, że już nigdy do takiej sytuacji nie dopuścimy, jednak dla mnie najgorsze jest to, że chciałam spróbować jeszcze raz mimo wyrzutów sumienia (drugi raz się nie zdarzył). Mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumie o doradzi co mam ze sobą dalej zrobić. Nie umiem tego wyjaśnić, wyłączyłam mózg i myślałam dołem jak nastolatka. Dawno przy mężu nie czułam się tak podniecona i tak nakręcona przed seksem, u nas w związku zauważyłam ostatnio, że to bardziej rutyn i obowiązek niż przyjemność mimo to iż kocham męża. Nie wiem co mam zrobić. Pomocy.