Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---

Ciągle jestem zazdrosny o byłą

Polecane posty

Gość ---

Nie wyszło nic z moją byłą dziewczyną, czuje że problem był w tym że byłem bardzo zazdrosny, nie szpiegowałem jej ani nic ale często pytałem jej znajomych czy mogą mi potwierdzić że jest mi wierna. Ktoś z jej znajomych na pewno jej o tym powiedział i  zerwała ze mną a teraz jak już nie jesteśmy razem wiem że ona szuka sobie innego jednak jestem dalej o to bardzo zazdrosny. Miał ktoś kiedyś podobne uczucie?

Gość maczu piczu

Tak sie zaczyna toksyczne uczucie. Lepiej, ze nic z tego nie wyszlo. Jesli to bedzie sie u ciebie powtarzac to proponuje pogadac z dobrym psychologiem. Inaczej twoje zwiazki beda sie szybko konczyc.

Gość Gosc

Masz niskie poczucie własnej wartości po prostu. 

Tu nie chodzi o tą konkretną dziewczynę - chodzi o to, że zbyt mocno opierasz swoją wartość o innych ludzi. 

Przejdzie Ci, kiedy przerzucisz się na kogoś innego, ale problem zostanie. 

Zrób dla siebie coś, z czego będziesz bardzo dumny i będziesz mógł sobie mówić, jak fantastycznym facetem jesteś 🙂 znajdź jakiś cel i pracuj nad sobą. 

Pozdrowienia

Gość ---
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Masz niskie poczucie własnej wartości po prostu. 

Tu nie chodzi o tą konkretną dziewczynę - chodzi o to, że zbyt mocno opierasz swoją wartość o innych ludzi. 

Przejdzie Ci, kiedy przerzucisz się na kogoś innego, ale problem zostanie. 

Zrób dla siebie coś, z czego będziesz bardzo dumny i będziesz mógł sobie mówić, jak fantastycznym facetem jesteś 🙂 znajdź jakiś cel i pracuj nad sobą. 

Pozdrowienia

Dziękuje. Chyba teraz faktycznie się lepiej czymś innym zająć zanim pomyśle by szukać jakąś inną tylko tak mam że potrafię się przywiązać za bardzo i może dlatego mam taką zazdrość

Gość mnbvcxz

Po co sie zeniłeś, żeby ciągle niszczyć życie tej pierwszej? Oby to wszystko do ciebie wróciło z siłą huraganu. Idź do psychiatry. 

Gość gość

Chore 😕