Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hieronim Z.

Zła że idę na masaż

Polecane posty

Gość Hieronim Z.

Witam, mam problem z partnerką, jesteśmy razem od roku i mieszkamy w innych miastach, wszystko jest super jak do tej pory. Ona lubi często chodzić do spa, dla relaksu, korzysta czasami z masażysty, faceta który ją masuje w celach relaksacyjnych, zdrowotnych. Ja nigdy nie byłem w spa ani na masażu, więc postanowiłem sam się wybrać na taki masaż, zarezerwowałem sobie taką wizytę za kilka dni, uznałem że też mam prawo do takiej formy przyjemności. Kiedy powiedziałem partnerce o tym, odrazu wyczułem od niej dziwne zachowanie, zaczęła pytać dlaczego idę, ile kosztuje, kto będzie mnie masował, kobieta czy mężczyzna, a po co mi to itp itp. ogólnie jest niezadowolona że idę na taki masaż, jest bardzo zazdrosna i strzela fochy, jakbym miał coś zrobić złego na tym masażu, jakbym miał ją zdradzić na tym masażu, jeśli ona może chodzić na takie masaże i jeszcze się chwali że to takie przyjemne i relaksujące a przy tym chce mi odebrać prawo do tego samego. Ja nigdy nie robiłem jej żadnych problemów z tego powodu, nawet zapłaciłem jej raz za taki masaż, a ona mi robi jazdy że ja chcę iść, czy uważacie że powinienem zrezygnować z tego masażu dla świętego spokoju czy stanąć przy swoim i iść ?

23 minuty temu, Gość Hieronim Z. napisał:

[...] czy uważacie że powinienem zrezygnować z tego masażu dla świętego spokoju czy stanąć przy swoim i iść ?

Nie rezygnować. Iść i pokazać partnerce, że nic złego się nie dzieje i żadne teorie spiskowe nie wchodzą w grę. Możecie nawet wybrać się razem. Jeśli wcześniej nie dawałeś powodów do zazdrości, to znaczy, że jej podejrzliwość ma związek nie tyle z Tobą, ile z kompleksami i samooceną, nad którymi musi popracować we własnym zakresie. Zastanów się i zweryfikuj, na ile jesteś w stanie jej w tym pomóc. Według innego wyjaśnienia, być może partnerka ma złe doświadczenia z poprzednimi partnerami, bądź patrzy przez pryzmat negatywnych doświadczeń innych kobiet, bądź czerpie z zabiegów również przyjemność seksualną i obawia się, że Ty także taką odnajdziesz i Wasza relacja ucierpi. Porozmawiaj z nią na spokojnie i spróbuj się dowiedzieć, o co chodzi, skąd jej obawy, a wtedy pojawi się możliwość wyboru najlepszego rozwiązania.

Gość maczu piczu

Pewnie sie boi ze bedziesz robil na tym masazu to, co ona robi na swoim 🙂 A teraz pomysl...

Gość xxx

jesli wyjdzie ze to masaz erotyczny to bedziesz skonczony:) dla kobiet nie ma takich jak dla facetow wiec jest roznica, i jakie nenesh teorie spiskowe to taka usluga nie wiedzialas?