Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak wyglądać lepiej niż panna młoda?

Polecane posty

Gość Gość
43 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie, bo zwiewna, skromna ...enka o ponadczasowym, prostym kroju, rozpuszczone naturalnie rude włosy oraz żywe kwiaty we włosach zawsze będą wyglądać dobrze. Moja prababka szła do ślubu w bardzo podobnej sukni, miała rozpuszczone włosy, jeszcze dłuższe od moich i także wianek z żywych kwiatów i moja mama w tych kiczowatych latach osiemdziesiątych też miała prostą suknię z długim rozszerzanym rękawem zakończonym mankietem na guziczki i z ludowym, naszym regionalnym haftem pod szyją, który zrobiła jej mama (szkoda że ta ...enka nie przetrwała, bo sama bym w niej poszła) oczywiście na głowie wianek, akurat nic nie było w mieście prócz gipsówki więc taki miała i bukiet też.  Nigdy się tego nie wstydziła po latach. 

Ja jakoś nigdy nie podążałam za trendami ślubnymi, a już szczególnie za tymi atłasowo tiulowymi bezami (dzisiaj też to króluje jeszcze) To zbieg okoliczności że akurat teraz jest taka moda, bo ja zawsze wiedziałam jak chce wyglądać kiedy patrzyłam na te stare zdjęcia. Zawsze chciałam coś co będzie pasować do mnie a nie co jest akurat modne.

Za dużo pinteresta laska 😄

Gość gość

Ani przez chwilę nie kupuję, że ta panna poszłaby do slubu w ...ence z haftem gdyby nie moda. Panny młode które w latgach 80-90 szły do  ślubu z rękawami większymi do głowy jak księżna diana też uważały się za "inne niż dotychczasz". Tak właśnie działa moda

Gość Gość
24 minuty temu, Gość gosc napisał:

ty byś pewnie umarła jakbys się dowiedziała, że te peany to grzeczność i wyraz sympatii, a nie zachwyt

Dokładnie, a ona myśli, że cudzy mężowie oszaleli na jej ZJAWISKOWYM punkcie 😄

Co druga teraz taka muślinowa i myśli, że super oryginalna i inna od wszystkich 

Gość gość

ACH TEN SYNDROM PŁATKA ŚNIEGU

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Otóż mam pytanie - jak wyglądać na weselu tak, żeby zwrócić na siebie uwagę wszystkich? 

Idź bez ubrania!

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Otóż mam pytanie - jak wyglądać na weselu tak, żeby zwrócić na siebie uwagę wszystkich? 

3 godziny temu, Gość gość napisał:

Dokładnie! większość panien młodych wygląda jak  bałwany z sylwestrowym makijażem. Teraz wchodzi taki trend boho i o niebo lepiej to wygląda ale oczywiście kuzynki męża 2 lata temu dziwiły się że mam tyle kasy, a idę w jakiejś muślinowej szmatce w dodatku z długim rękawem zamiast pół goła mieć gorset i te obciachowe getry na ręce, zakładane na jeden palec no i obowiązkowo spódnicę na stelażu. Nic sie nie skrzyło, nie błyszczało, żadnych perełek, kryształków? jak to? Na wianku z zielonych liści i dalii też nie zostawiły suchej nitki za to ich mężowie zachwyceni, podobnie jak mój.

No jak jesteś z jakiejś wioski to suknia była akurat stosowna. Ale myślę, że panowie nie byli zachwyceni, bo trochę w innych sukniach gustują. 

Gość gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

No jak jesteś z jakiejś wioski to suknia była akurat stosowna. Ale myślę, że panowie nie byli zachwyceni, bo trochę w innych sukniach gustują. 

Ja nie wierzę, że panowie komentowali jej bukiet i wianek...chyba, że grzecznościowo. Ja na ślubie miałam czarną suknię i też każdy komplementował. I co, niby każdemu podobają się ciężkie, czarne suknie z gorsetami? Pewnie, że nie. Po prostu pannę młodą wypada skomplementować, nawet jak się nam nie podoba. Co jej mieli powiedzieć? Że wygląda jakby się z teledysku żywiołaka urwała? 

Gość Mmm
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ja nie wierzę, że panowie komentowali jej bukiet i wianek...chyba, że grzecznościowo. Ja na ślubie miałam czarną suknię i też każdy komplementował. I co, niby każdemu podobają się ciężkie, czarne suknie z gorsetami? Pewnie, że nie. Po prostu pannę młodą wypada skomplementować, nawet jak się nam nie podoba. Co jej mieli powiedzieć? Że wygląda jakby się z teledysku żywiołaka urwała? 

Dokładnie. 

Ja tak samo, zawsze chwalę wygląd młodej, że pięknie, zjawiskowo, nawet jak wygląda jak beza czy topielica. Chwale też dobra zabawę i ogólnie przyjęcie, nawet jak się dobrze nie bawię, żeby młodym nie było przykro :D

Gość deno
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Sorry, ruda- naturalna ładna być nie może...

to nie do mnie ale niby dlaczego? bo ty tak mówisz? mam taką koleżankę i jest zjawiskowa wprost.

Gość Gosccc

A to tylko ruda może być ładna i zwiewna? 😄 Blondynka i brunetka już nie? 😄

Gość Gość

W ogóle nie wiem na jakie Wy wesela chodźcie, że dalej widujecie panny młode rodem sprzed 15 lat. 

Teraz właśnie panny młode wyglądają coraz lepiej i moim zdaniem ciężko, żeby wyglądać lepiej od nich. 

Gość gość

Poza tym piekna dziewczyna będzie wyglądać dobrze i w worku na ziemniaki, taka prawda. A taka sobie nawet z profesjonalnym makijażem nie będzie pieknością. Więc to nie ma znaczenia czy ejst sie panną młodą czy nie

x

Niestety to nie jest prawda. Tak to wygląda w bajkach, w życiu pomalowana i wystrojona Tekla będzie gwiazdą, a z ładnej w ...ch najwyżej się pośmieją. ( a jak bardzo ładna to śmiać się będą jeszcze bardziej).

Gość gosc

o matko ile jadu 

ale może się zdecydujcie, bo z jednej strony twierdzicie że nikt od panny młodej nie może być ładniejszy i wyśmiewacie  osoby, które uważają się za ładniejsze na jakimś weselu, a z drugiej strony wyśmiewacie pannę młodą która podobała się gościom, bo oczywiście się nie podobała tylko fałszywie i grzecznościowo prawili komplementy.  

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

o matko ile jadu 

ale może się zdecydujcie, bo z jednej strony twierdzicie że nikt od panny młodej nie może być ładniejszy i wyśmiewacie  osoby, które uważają się za ładniejsze na jakimś weselu, a z drugiej strony wyśmiewacie pannę młodą która podobała się gościom, bo oczywiście się nie podobała tylko fałszywie i grzecznościowo prawili komplementy.  

Jest tu też jedną, która na wszystkich weselach wyglądała lepiej niż młoda, ale autorkę postu wysmiala, że chce wyglądać dobrze czy tam lepiej 😄

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

o matko ile jadu 

Panna młoda zawsze będzie najbardziej zwracała uwagę, więc jak karyna chce być gwiazdą toz robi z siebie pośmiewisko. Tylko prawda jest taka, że nie każdemu każda kreacja ślubna będzie się podobać

Gość gość

Ja nie rozumem PO CO  jakąś baba chce wyglądać  lepiej niz panna młoda ? Jaki jest tego cel ?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja nie rozumem PO CO  jakąś baba chce wyglądać  lepiej niz panna młoda ? Jaki jest tego cel ?

A Ty lubisz wyglądasz gorzej niż inni? Może już się przyzwyczaiła

Gość gośćadaaaaaa

Dokładnie! większość panien młodych wygląda jak  bałwany z sylwestrowym makijażem. Teraz wchodzi taki trend boho i o niebo lepiej to wygląda ale oczywiście kuzynki męża 2 lata temu dziwiły się że mam tyle kasy, a idę w jakiejś muślinowej szmatce w dodatku z długim rękawem zamiast pół goła mieć gorset i te obciachowe getry na ręce, zakładane na jeden palec no i obowiązkowo spódnicę na stelażu. Nic sie nie skrzyło, nie błyszczało, żadnych perełek, kryształków? jak to? Na wianku z zielonych liści i dalii też nie zostawiły suchej nitki za to ich mężowie zachwyceni, podobnie jak mój.

x

Bałwany sylwestrowe? Chyba u ciebie w rodzinie taki trend panuje. Byłam na wielu weselach , i jakos takich cudów nie widziałam. Pochodzisz może z rodziny romskiej? To by wiele wyjaśniało

Gość gość

Już widać spine przyszłych panien młodych żeby przypadkiem jakaś dziewczyna na weselu nie wygladała lepiej od nich 😉

Co jest możliwe jeśli taka dziewczyna będzie po prostu ładniejsza, albo bedzie miała też zrobiony lepszy makijaż i ogólnie będzie zrobiona, bo na weselu w koncu nie ma ograniczen co do ladnego wyglądu, jedynie biała suknia jest zabroniona, a reszta już nie

Gość gość

"A Ty lubisz wyglądasz gorzej niż inni? Może już się przyzwyczaiła"

jeszcze zadam  pytanie 

PO CO  jakaś  baba chce wyglądać  lepiej niz panna młoda? W jakim celu ?

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Już widać spine przyszłych panien młodych żeby przypadkiem jakaś dziewczyna na weselu nie wygladała lepiej od nich 😉

Co jest możliwe jeśli taka dziewczyna będzie po prostu ładniejsza, albo bedzie miała też zrobiony lepszy makijaż i ogólnie będzie zrobiona, bo na weselu w koncu nie ma ograniczen co do ladnego wyglądu, jedynie biała suknia jest zabroniona, a reszta już nie

To jest możliwe, ale przecież nie o to chodzi w tym temacie. Tutaj ktoś chce błyszczeć bardziej niż panna młoda z jakiegoś powodu. Może były się żeni? 😉

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

No właśnie, ale ta biała, długa suknia... Ciężko przebić to jakąkolwiek kreacja. Biel to chyba najpiękniejszy kolor, ale nigdy w życiu nie ubrałabym długiej białej do kogoś na wesele 🙂 więc zastanawiam się, co można zrobić, żeby się wyróżnić. Ale zamiast tego dostaję pyskówki. Chyba każdy chce wyglądać jak najlepiej 😉 - autorka 

Gość gość

Mnie kiedys przyszła panna młoda i jej inne koleżanki ( wszystkie to moje znajome ze studiów) zrobiły ukryte pretensje, że nie chce jechać na makijaż tam gdzie ona wyznaczyła i nie chce ubrac takiej ...enki jak ona by chciała i one założą - nie byłysmy druhnami.

Poszłam się pomalować tam gdzie zwykle i wygladam lepiej bo one byly pomalowane fatalnie ( nie wiem czy specjalnie) i na weselu jedna z koleżanek wypomniała mi, ze powinnam sie byla dostosować do widzimisię panny młodej bo nie jestem najwazniejsza na weselu. Chore... Bo jak wszystkie  idą robic makijaz to tam gdzie panna młoda wyznaczy i one tez ma wyznaczać jak beda ubrane, a niech sie w nos pocaluje, nie zaluje bo o wiele lepiej czulam sie w swojej stylizacji

Gość gość

"Już widać spine przyszłych panien młodych żeby przypadkiem jakaś dziewczyna na weselu nie wygladała lepiej od nich "

Jestem 10 laty po ślubie i tez nie rozumie w jakim celu  ktoś chce wyglądać  lepiej niż panna młoda? 

Gość Gość

To jest możliwe, ale przecież nie o to chodzi w tym temacie. Tutaj ktoś chce błyszczeć bardziej niż panna młoda z jakiegoś powodu. Może były się żeni? 😉

Już Ci powiem dlaczego - zawsze staram się wyglądam jak najlepiej i naprawdę nieźle mi to wychodzi. Ale na weselach jednak jest ciężko, bo to jednak młoda jest gwiazdą i nawet w jakiejś wstrętnej bezie to ona zwraca na siebie uwagę i ona wygląda najlepiej. - autorka

Gość gość

"więc zastanawiam się, co można zrobić, żeby się wyróżnić. Ale zamiast tego dostaję pyskówki. Chyba każdy chce wyglądać jak najlepiej  - autorka "

ALe PO CO ? jesteś az tak brzydka ? 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No właśnie, ale ta biała, długa suknia... Ciężko przebić to jakąkolwiek kreacja. Biel to chyba najpiękniejszy kolor, ale nigdy w życiu nie ubrałabym długiej białej do kogoś na wesele 🙂 więc zastanawiam się, co można zrobić, żeby się wyróżnić. Ale zamiast tego dostaję pyskówki. Chyba każdy chce wyglądać jak najlepiej 😉 - autorka 

jak jest się zgorzkniałym babsztylem który na cudzym ślubie chce błyszczeć to nie można oczekiwać gratulacji 🙂

Gość gość

A po co ta spina żeby wyglądać lepiej od panny młodej? Nigdy nie przykładałam do tego wagi, tylko żeby po prostu ładnie wyglądać. I zwykle miałam powodzenie na weselach 😉

Nie mam takiej presji, że musze byc koniecznie jakąś gwiazdą wieczoru, po prostu zwykle staram się wyglądaj jak najlepiej potrafie na takie wydarzenia

Gość Gość

"więc zastanawiam się, co można zrobić, żeby się wyróżnić. Ale zamiast tego dostaję pyskówki. Chyba każdy chce wyglądać jak najlepiej  - autorka "

ALe PO CO ? jesteś az tak brzydka ? 

Heh, po co to było? Nie jestem ani brzydka, ani gruba, jakbyś chciała wiedzieć. Chcę tylko dobrze wyglądać, Ty nie lubisz wyglądać najlepiej ze wszystkich? - autorka 

Gość gość

"Już Ci powiem dlaczego - zawsze staram się wyglądam jak najlepiej i naprawdę nieźle mi to wychodzi. Ale na weselach jednak jest ciężko, bo to jednak młoda jest gwiazdą i nawet w jakiejś wstrętnej bezie to ona zwraca na siebie uwagę i ona wygląda najlepiej. - autorka:

Dam ci dobra rade idź do psychiatry bo masz jakiś problem ze sobą . Za kilka  lat będziesz  stara  i skapciałą albo chora i co wtedy zrobisz ? Założysz nocnik  na głowę żeby zwrócić na siebie uwagę.