Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jula

Moja rodzina jest nie poważna

Polecane posty

Gość Jula

Witam, 

moja rodzina jest nie poważna opisali moj prywatny nr telefonu ze jestem prostytutka, ze jestem tania dziwą , ze powinnam pójść po rozum do głowy itp. Matka powiedziała mi ze mam prze...e bo dzieci nie odbieram ze szkoły wg planu lekcji tylko zostawiam je w świetlicy a robię po to by pracować do jasnej cholery i zapewnić im dach nad głowa! Moja rodzina we wszystko mi się wpieprza i robią z siebie ...i ze moj facet tego już wytrzymać nie może bo to co oni robią jest nie poważne moje dzieci buntują przeciwko mnie i przeciwko ojcu dzieci. Robią to tak ze dzieci nas nie chcą słuchać i się buntują. 

Powiedzialam im ze jestem masażystka mężczyzn i uznali mnie za ...ę, na początku pracowałam w salonie później klientów zabrałam do siebie i pracuje u siebie w domu jako masażystka przecież to nic złego ! Nie bzykam się z nimi ! 

W dodatku matka mnie śledzi a wczoraj zabrala mi dzieci bez mojej zgody -moje dzieci z placu zabaw.

Co o tym sądzicie ? Zgłosić to gdzieś ? Da się udowodnić ze to moja matka wypisuje te opinie ? 

Gość Luks

Zerwij z nimi kontakt. Tak się rodzice nie zachowuja😬

Gość ...

to narkomani i alkholicy

Gość Olka

Ja bym się do nich nie odezwała. Maja ewidentne ze sobą problem i to poważny.