Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nadwage

ciężka ręka wg faceta

Polecane posty

Gość mam nadwage

może mnie ktoś oświecić co facet ma na myśli, mówiąc o mnie,że mam ciężką rękę?? zakreśle sytuacje,ten chłopak mi się pdodoba, ale obczaiłam jego fb ma same szczupłe laski w znajomych (chociaż sam jest otyły). Ja z nim czasem rozmwawiam, nie znam go za dobrze. Dziś podsłuchałam jak mówiłam o mnie przez telefon do kogoś, coś w sty;lu o idzie ta laska co ma ciężką rękę.Wiem ,że chodziło o mnie,bo akurat szłam, ale przykro mi się zrobiło, Mam nadwage i ta ciężka ręka chyba tego dotyczyła.Sam jest otyły, węc nie rozumiem czemu mnie obraża , przykro mi

myślicie ,ze to przez moją wagę?? czy jakimś cudem mogło o coś innego chodzić, Dodam,że z nim parę raze tylko rozmawiałam, mógł coś wywnioskować z rozmowy coś takiego,wygooglowałam sobie i aż chce mi się płakać jak pomyśle,że on ta o mnie myśli ;((

Co to znaczy ciężka ręka

Poniżej prezentujemy kilka najpopularniejszych definicji objaśniających co to znaczy ciężka ręka. „Ciężka ręka” to m.in.:
» Ślamazarność.
» Niedołęstwo.
» Safandulstwo.
» Amatorskość.
» Nieudolność.
» Ciamajdowatość.
» Nieskładność.
» Nieumiejętność.
» Niepoprawność.
» Niezręczność.
» … .

Gość mam nadwage
2 minuty temu, Gość mam nadwage napisał:

może mnie ktoś oświecić co facet ma na myśli, mówiąc o mnie,że mam ciężką rękę?? zakreśle sytuacje,ten chłopak mi się pdodoba, ale obczaiłam jego fb ma same szczupłe laski w znajomych (chociaż sam jest otyły). Ja z nim czasem rozmwawiam, nie znam go za dobrze. Dziś podsłuchałam jak mówiłam o mnie przez telefon do kogoś, coś w sty;lu o idzie ta laska co ma ciężką rękę.Wiem ,że chodziło o mnie,bo akurat szłam, ale przykro mi się zrobiło, Mam nadwage i ta ciężka ręka chyba tego dotyczyła.Sam jest otyły, węc nie rozumiem czemu mnie obraża , przykro mi

myślicie ,ze to przez moją wagę?? czy jakimś cudem mogło o coś innego chodzić, Dodam,że z nim parę raze tylko rozmawiałam, mógł coś wywnioskować z rozmowy coś takiego,wygooglowałam sobie i aż chce mi się płakać jak pomyśle,że on ta o mnie myśli ;((

Co to znaczy ciężka ręka

Poniżej prezentujemy kilka najpopularniejszych definicji objaśniających co to znaczy ciężka ręka. „Ciężka ręka” to m.in.:
» Ślamazarność.
» Niedołęstwo.
» Safandulstwo.
» Amatorskość.
» Nieudolność.
» Ciamajdowatość.
» Nieskładność.
» Nieumiejętność.
» Niepoprawność.
» Niezręczność.
» … .

dodam jeszcze,że tak palnęłam bez sensu,czy mam to uznać za komplement

a on odpowiedział a myśl sobie co chcesz

i teraz już wogóle nie wiem co myśleć, oprócz tego,ze nie mam u niego żadnych szans, to nie daje mi spokoju o co chodziło z tą ciężką ręką

Gość Gosc

Olej go, to jakiś buc.

Gość Gość

Ciężką rękę to ma chłop gdy tłucze babę po łbie. Może dla niego jesteś jak ofiara losu i do tego gruba? Powiedz mu następnym razem że ma ciężką nogę albo łeb.

Gość mam nadwage
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ciężką rękę to ma chłop gdy tłucze babę po łbie. Może dla niego jesteś jak ofiara losu i do tego gruba? Powiedz mu następnym razem że ma ciężką nogę albo łeb.

po tym tekście, to widocznie tak myśli..zrobiłam sobie nadzieje jak ostatnia ...ka, bo czasem się uśmiechnął coś zażartował, a teraz w tym jego uśmiechu to widzę taką kpine, jakieś podśmiewanie się ze mnie

nie obczajam typa sam jest otyły,aż mnie zatkało jak weszłam na jego fb, co takie laski w nim widzą

w porównaniu z nimi to na prawdę wyglądam na ofiarę losu

no nic, spróbuje się nim nie przejmować,ale cham jeden wkurzył mnie sam xxxl a obraża kogoś xl, smutne to

Gość mam nadwage
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Olej go, to jakiś buc.

dzięki tak własnie zrobie,

chodzę na siłownie, zrzuciłam już parę kg i będę walczyć dalej

a ten buc nie ......la

Gość moderator
Dnia 5.09.2019 o 17:52, Gość mam nadwage napisał:

dzięki tak własnie zrobie,

chodzę na siłownie, zrzuciłam już parę kg i będę walczyć dalej

a ten buc nie ......la

temat do usunięcia