Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy warto pchać się w związek z mężatka?

Polecane posty

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Nie narzekam na brak adoratorow,mam w czym wybierać..  gustuje w wolnych..Ale pisać o związku będąc w związku to jest śmieszne i żenujące  .

Weź nie rozśmieszaj mnie 30 latka ma wolnych adoratorów. Wolna trzydziestka to otyła, zaniedbana ze zrytym beretem. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Dziękuje za nauki o zasadach moralnych.  Daj żyć innym jak chcą. Ty żyj w swoim. 

Babraj się w gow.nie, tylko potem nie śmierdz innym wokoło pustaku chętny,chętna każdemu 

Gość Spokojnych myśli
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Weź nie rozśmieszaj mnie 30 latka ma wolnych adoratorów. Wolna trzydziestka to otyła, zaniedbana ze zrytym beretem. 

Chyba jestem wyjątkiem,bo nie zaniedbana,i nie zdesperowana ,by rzucac sie na każdego, a zwłaszcza zajętych i zonatych 😁jesteście śmieszni..więc powodzenia w obludzie w swoim życiu 😋

Gość Gość

Jeżeli kocha się całym sercem to warto.

A macie dzieci ty i ona ze związkòw?

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Spokojnych myśli napisał:

Chyba jestem wyjątkiem,bo nie zaniedbana,i nie zdesperowana ,by rzucac sie na każdego, a zwłaszcza zajętych i zonatych 😁jesteście śmieszni..więc powodzenia w obludzie w swoim życiu 😋

Wzajemnie 

Gość Spokojnych myśli
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Wzajemnie 

Bywam szczera do bólu, więc mi obłuda i bycie z kimś w związku,kto jest w związku nie grozi.To się nazywa szacunek do siebie.pa

Gość Gość

Napisz coś więcej o tym związku

Co do niej czujesz

Ròżnica wieku

Czy też masz rodzinę

Ja mam podobnie.

Gość Nadchodzą chętne
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Napisz coś więcej o tym związku

Co do niej czujesz

Ròżnica wieku

Czy też masz rodzinę

Ja mam podobnie.

😂😂😂😂😂😂

Gość Pani Dulska

"Wstyd mi będąc kobietą za łatwe i puszczalaskie kobiety..jest popyt jest podaż. Ludzie bez charakteru i zasad moralnych będą pisać o związku będąc zajętym..co za paranoja i porażka w życiu .Pozdrawiam"

Bo w ciemnogrodzie trzeba zyc jak ksiadz przykazal (tylko on nie musi), a wszystkie "latwe i puszczalskie" kobiety, ktore omamiaja bezbronnych mezczyzn pojda do piekla. A trudne i cnotliwe kobiety, czyli dziewice powszechne pojda do nieba i sa wizytowka wybranego narodu. Amen.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Bywam szczera do bólu, więc mi obłuda i bycie z kimś w związku,kto jest w związku nie grozi.To się nazywa szacunek do siebie.pa

Żadna szczerość, kiedyś tak samo bym napisał. Naucz się nie mówić, nigdy życie jest przewrotne. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Pani Dulska napisał:

"Wstyd mi będąc kobietą za łatwe i puszczalaskie kobiety..jest popyt jest podaż. Ludzie bez charakteru i zasad moralnych będą pisać o związku będąc zajętym..co za paranoja i porażka w życiu .Pozdrawiam"

Bo w ciemnogrodzie trzeba zyc jak ksiadz przykazal (tylko on nie musi), a wszystkie "latwe i puszczalskie" kobiety, ktore omamiaja bezbronnych mezczyzn pojda do piekla. A trudne i cnotliwe kobiety, czyli dziewice powszechne pojda do nieba i sa wizytowka wybranego narodu. Amen.

Ale bełkot 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Pani Dulska napisał:

łatwiej  księżom nauki wychodzą jak praktyka. AMEN

Gość Spokojnych myśli
7 minut temu, Gość Pani Dulska napisał:

Nie chodzę do kościoła, nie jestem dziewicą, wierzę w miłość, szanuję mężczyzn..ale tekst być w związku z żonatym, albo mężatką jest dla mnie śmieszny..takie masło maślane,być w związku z kimś,kto ma już związek.. więc wypowiadam swoje zdanie,bo żyjemy w wolnym kraju i mam prawo.Niech każdy żyje jak chce, ale nie muszę na różnych portalach o tym czytać jacy jesteście pokrzywdzeni przez los..bo dla mnie związek zaczyna się od dwóch wolnych ludzi,nawet po rozwodzie, ale wolnych..A inne to tylko namiastki związku, więc czym się tu chwalić???brakiem szacunku do siebie czy drugiej osoby.

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Nadchodzą chętne napisał:

😂😂😂😂😂😂

Jaki zazdrośnik. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Nie chodzę do kościoła, nie jestem dziewicą, wierzę w miłość, szanuję mężczyzn..ale tekst być w związku z żonatym, albo mężatką jest dla mnie śmieszny..takie masło maślane,być w związku z kimś,kto ma już związek.. więc wypowiadam swoje zdanie,bo żyjemy w wolnym kraju i mam prawo.Niech każdy żyje jak chce, ale nie muszę na różnych portalach o tym czytać jacy jesteście pokrzywdzeni przez los..bo dla mnie związek zaczyna się od dwóch wolnych ludzi,nawet po rozwodzie, ale wolnych..A inne to tylko namiastki związku, więc czym się tu chwalić???brakiem szacunku do siebie czy drugiej osoby.

Kobieto lubię Cię, bo właśnie nawet po rozwodzie,ale wolna,wolny,a nie jeden w domu a z drugim do hotelu. I potem nie wie co robić taka😂😂😂😂

Gość Gość Y
15 minut temu, Gość Nadchodzą chętne napisał:

😂😂😂😂😂😂

Łeee jeny bez przesadymu, czasem człowiek chce poczuć w tej codziennej monotonii impuls.

Trzepoxzace motyle i nie ważne czy w brzuchu czy niżej. Ale prócz tego, musi zaiskrzyc jeszcze coś innego.

Nie miłość, broń boże, może coś, jakies połączenie dusz - które obsadzi cię w uśmiech radości i aurę pomaluje na wszystkie kolory świata. 

Gość Gosc

Jeśli mężatka chce pchać się w nowy związek i nie zależy jej tylko na seksie to warto spróbować 😉

Gość Gosc

Jeśli mężatka chce pchać się w nowy związek i nie zależy jej tylko na seksie to warto spróbować 😉

Tez tak uważam, miłego. 

Gość Gość
14 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

bo dla mnie związek zaczyna się od dwóch wolnych ludzi,nawet po rozwodzie, ale wolnych.. 

Mówi Ci coś poligamia? W wielu krajach dozwolona, tam byś była jedną z kilku żon i to by było dla Ciebie ok, bo to kultura kształtuje ludzi, nie wrodzone poglądy (bo ich nikt nie ma). Oszukiwanie jest złe, ale związki z zajętymi bywają normą, poszerz horyzonty. 

Gość gość

🤪😡😨🤢🤮oprócz seksu też szuka bankomatu dla swoich dzieci 😂😂😂😂u motylkow, bo mąż wypuścił przez okno.Najpietw kończę jeden związek potem wchodzę w drugi,a nie jak małpa z gałęzi na gałąź..pcha się w nowego ku,ta,sa wiadomo 

Gość Spokojnych myśli
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mówi Ci coś poligamia? W wielu krajach dozwolona, tam byś była jedną z kilku żon i to by było dla Ciebie ok, bo to kultura kształtuje ludzi, nie wrodzone poglądy (bo ich nikt nie ma). Oszukiwanie jest złe, ale związki z zajętymi bywają normą, poszerz horyzonty. 

Nie muszę poszerzać horyzontów i zdejmować majtek przed żonatym. Mam wybór, więc wybieram bramkę na NIE dla mnie związek z trójką osób albo więcej 😁

Gość Gosc
8 minut temu, Gość gość napisał:

🤪😡😨🤢🤮oprócz seksu też szuka bankomatu dla swoich dzieci 😂😂😂😂u motylkow, bo mąż wypuścił przez okno.Najpietw kończę jeden związek potem wchodzę w drugi,a nie jak małpa z gałęzi na gałąź..pcha się w nowego ku,ta,sa wiadomo 

Ona ma lepsze zarobki ode  mnie, także bankomatu nie szuka. Kobiety tez maja wysokie stanowiska i dobra prace. 

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Nie muszę poszerzać horyzontów i zdejmować majtek przed żonatym. Mam wybór, więc wybieram bramkę na NIE dla mnie związek z trójką osób albo więcej 😁

No i nie musisz tu tez pisać. Wybierz inny temat. Dziękuje

Gość Posmialismy się
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

😂😂😂😂😂

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Posmialismy się napisał:

😂😂😂😂😂

To dobrze, jak jesteś tak uczciwa to nie zmieniaj nicku. Ten się śmieje, kto...  znasz to. 

Gość Spokojnych myśli
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

Swoje zdanie napisałam,bo zabrałam głos w temacie. Na tym polega dyskusja,są głosy na nie i na tak Bez obaw,nie będę zakłócala takiej dyskusji i tak problematycznego pytania. Pozdrawiam

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Swoje zdanie napisałam,bo zabrałam głos w temacie. Na tym polega dyskusja,są głosy na nie i na tak Bez obaw,nie będę zakłócala takiej dyskusji i tak problematycznego pytania. Pozdrawiam

Wzajemnie 

Gość Gość
36 minut temu, Gość gość napisał:

Ten znowu o tych małpach...

Gość Gość

Jedna Spokojnych myśli napisała prawdę o relacjach z zajetymi ludźmi, a oburzenie jakie.Hipokryzja ludzi i wpadanie z jednych ramion w drugie,a chłop za rogiem jest bez komentarza.Pytanie w temacie powinno brzmieć, Jak myśleć by nie pchać się w związek z mężatką  albo żonatym???zakończ jedno,zaczynaj drugie a nie w dwóch majtkach łapy trzymasz

2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Chętnie poznam wasz punkt widzenia? 

Nie warto. Chyba, że mężatka fajna. Wtedy warto. Ale ogólnie to nie warto.