Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm ?

Dlaczego laski robia sie takie agresywne i wulgarne jak inna jest atrakcyjniejsza ?

Polecane posty

Gość hm ?

Dlaczego ? Hm ?

Gość Gosc

Bo są zazdrosne, to one by zawsze chciały blyszczec a u zonk, inna przychodzi, błyszczy i skupia uwagę większości facetow 😉 taka to by utopily w lyzce wody. Kobiety są zwistne od zawsze.

Gość ale wstyd
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Bo są zazdrosne, to one by zawsze chciały blyszczec a u zonk, inna przychodzi, błyszczy i skupia uwagę większości facetow 😉 taka to by utopily w lyzce wody. Kobiety są zwistne od zawsze.

Kompletne dno.

Gość hmmm

Rozumiem to,ze sa wsciekle ale troche "klasy" trzeba zachowac...widocznie jej nie maja.

Gość gosc

Ja mysle,ze jednak w takich sytuacjach pokazuja jakie sa naprawde i to powinno byc ostrzezeniem dla faceta,zeby z taka sie nie wiazac.

2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Nie każda chce "błyszczeć" przed facetami, nie dla każdej to jest sens istnienia :) Poza tym komplementy wprawiają mnie w zakłopotanie - nie jestem osobą, która lubi być w centrum uwagi. I nie jestem tez zazdrosna, gdy widzę znacznie atrakcyjniejszą kobietę od siebie. Jeśli już wzbudza u mnie jakieś emocje, to tylko zachwyt :)

Gość hmmm
Przed chwilą, Mizo napisał:

Nie każda chce "błyszczeć" przed facetami, nie dla każdej to jest sens istnienia :) Poza tym komplementy wprawiają mnie w zakłopotanie - nie jestem osobą, która lubi być w centrum uwagi. I nie jestem tez zazdrosna, gdy widzę znacznie atrakcyjniejszą kobietę od siebie. Jeśli już wzbudza u mnie jakieś emocje, to tylko zachwyt :)

No i bardzo dobrze :) Szkoda,ze takich osob jest tak malo...wiekszosc to puste zarozumiale i atencyjne ksiezniczki.Az mozna sie porzygac.

10 minut temu, Gość hmmm napisał:

No i bardzo dobrze :) Szkoda,ze takich osob jest tak malo...wiekszosc to puste zarozumiale i atencyjne ksiezniczki.Az mozna sie porzygac.

Osobiście nie mam ani jednej koleżanki, która przejawiałaby takie zachowania :)