Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Chciałam być dobrą żoną i bokiem mi wyszło

Polecane posty

Gość Gość

Mój mąż ostatnio sobie wyrobił glupi nawyk, że wracając z pracy wstępował na piwo do knajpy - dodam, że sam, bo w tej knajpie wiecznie jedno i to same towarzystwo, więc zawsze jest ktoś do pogadania. Mieliśmy wiele kłótni w tym temacie, nawet o alkoholizm go zaczęłam podejrzewać. Stwierdził, że to nic takiego, ale jak mam z tym aż taki wielki problem, to chodzić tam nie musi. No i przestał na jakiś czas. Potem były wczasy, zachowywał się dobrze, ani zbytnio nie pił, ani nic z tych rzeczy. Minął miesiąc. Dzisiaj mi dzwoni z roboty i zagaduje, że ładna pogoda, że może by na piwo wstąpił i badał moją reakcję. Ja chciałam być ta dobra i mu mówię, że co będzie po robocie do knajpy szedł, że niech się zachowuje jak człowiek, wróci normalnie do domu, przebierze itd, a wieczorem niech się z jakimś kolegą spotka, bo ja mam też sprawy do załatwienia. Trochę był w szoku, że takie coś uslyszał i z miejsca mnie zaczął zapewniać, że to tylko na godzinkę, dwie, bo przecież w tygodniu i tak o 22 zamykają. I co? I jak poszedł i go o 23 nie było, to dzwonię za nim, a ten mi plątajacym się językiem opowiada, że 4 piwa wypił, potem jeszcze do sklepu poszli i gdzieś w parku na ławce jeszcze pili. Wrócił sponiewierany o północy i z miejsca poszedł spać.

No i być tu tą dobrą.... Faceci są jak dzieci, nie mam słów.

Gość gość

Bo to prawdziwy mężczyzna...,a Ty byś chciała żeby u Ciebie na smyczy chodził!